- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
barack1997 #25253 üzenetére
Ált ezek a bordák messze nem érnek annyit, mint amikor egy komplett hőelvezető lap van.
sokak szenvednek egyébként nem ref hűtés esetén, vrm hőmérsékletével.
Érdemes mondjuk egy vf3000-re váltani.
Vagy a thermalright nak van elég jó vrm hűtője, kérdés itthon mennyit kérnek érte.
-
dilipok
veterán
válasz
barack1997 #25028 üzenetére
varj egy par napot, szerintem max hetfore itt van, es akkor megmondom h jo-e a kartyara/befer-e a borda ala... Ramra meg egy ilyet rendeltem: [link] Ez direkt accelerohoz van.
-
válasz
barack1997 #25023 üzenetére
itt leírtam hogyan lehet megoldani!
Picit kell hajlítgatni a tt pro lamelláin mert picit útba lesz a tápcsatik feletti merevítő rész de ha kicsit széthúzod a lamellákat pont közéjük megy és akkor felfekszik rendesen a GPU ra is a hűtő nem feszíti el!
De a megcsináltad a ventiket érdemes direktbe az átalakítóval a 12V ra kötni hogy legyen légáramlat mert azért a gyári bordának is kell hogy valami letolja róla a meleget!
-
h1n1_900
senior tag
válasz
barack1997 #25023 üzenetére
Én a gyárit pakolnám vissza. Szórakoztam én is ezekkel a hűtésekkel. Accelero 5870, Zalman VF3000A. Az AC is jó lenne ha egy ilyet be tudnál szerezni rá ami szinte lehetetlen. Furmark alatt, hogy alakulnak a hőfokok? Egy Gpu-z képet be tudsz rakni?
-
h1n1_900
senior tag
válasz
barack1997 #25018 üzenetére
Szepen fog fustolni attol a semmit nem ero vrm hutestol a kartyad
-
válasz
barack1997 #25018 üzenetére
Nekem jónak tűnik. Nekem pl a 950-hez már minimális (0.04V) fesz szükséges volt...
-
Prof
addikt
válasz
barack1997 #23928 üzenetére
tök mindegy milyen ramod van
attól nem függ, hogy akad vagy se, lehetne 533 mhzes ddr2 is akkor is messze gyorsabb mint a hdd
-
h1n1_900
senior tag
válasz
barack1997 #23928 üzenetére
Nem is kell találnod mivel magától leszedi
-
Prof
addikt
válasz
barack1997 #23900 üzenetére
A VGA és proci elég erős hozzá.
Rakd fel a legújabb GTA4 patchet. Alapban egy rakás bughalmaz, totál optimalizálatlan.
Ha nincs fent rakj fel egy új Catalyst drivert is.Ha ezek se segítenek akkor mondjuk egy aida-val logold a CPU/GPU kihasználtságot játék közben és nézd meg mi a gyenge láncszem.
Az sem kizárt, hogy a hdd-ról swappel a windows és azért akad. Ergo a hdd használatot is érdemes nézni.
A Windows sokszor szarik rá hogy van szabad 2 giga fizikai ramod csak azért is a hdd-ről használja a virutális memóriát., ami esetedben lassabb vinyóknál simán jelentkezhet akadásban. Mondjuk a memória használatot is tudod logolni aida-val. -
X Factor
addikt
válasz
patcheld fel a gta 4-et.
-
olta
aktív tag
válasz
szerk.: nem mutatta elozo 3 hozzaszolast, igy megkerdeztem azt, amit ok
-
h1n1_900
senior tag
válasz
barack1997 #23902 üzenetére
Nem viccből adtak ki 7db patch-t hozzá. Ha csak az alap játékot teszem fel nekem is akad össze vissza
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Patch fent van hozzá? 1.0.7-ig?
-
Sandrew
őstag
válasz
barack1997 #23690 üzenetére
Szépen fog füstölni a vrm
ittakary:
Most jött el azidő,hogy lecseréljem az AC-t.vrm hűtés normális?
-
TeeBee73
veterán
válasz
barack1997 #23690 üzenetére
Ha nem húzod, akkor szvsz. jó. A VRM hűtésre tessék odafigyelni.
-
lanw
aktív tag
válasz
barack1997 #23589 üzenetére
hogy lehet ? Mert én még a regedit-ben is módosítgattam + msi cfg-t is átírtam , és nem nagyon lehet emelni...
-
Gerisz
addikt
válasz
barack1997 #23579 üzenetére
Mennyi pénzed van rá?
Az AC 5870 hűtője, VF-3000 a legkönnyebben beszerezhető.
TR Shaman még a nagyobbak közül, Alpenföhn Peter is esetleg, ezeket nehezebb beszerezni (ha nincs szerencséd) -
djculture
félisten
válasz
barack1997 #23576 üzenetére
Leszeded a matricáját a ventinek és ha van a gumi porvédőt aztán a zégergyűrűt vagy a műanyag karmos alátétet és utána ki tudod szedni a forgórészt.De szétszedni se muszáj sokszor elég ha a zéger/karmos alátéthez nyom az ember némi műszer olajat.Ha ugy is zajos akkor csere,lehet rá komplett hűtőket kapni.
-
Gerisz
addikt
válasz
barack1997 #23576 üzenetére
Kezdetben egy csomó ref kártyán megdöglött a venti ilyen módon, semmi csodálkozni való nincs rajta, ratyi és kész.(sajnos)
Nekem nem volt ideje megdögleni, mert pár hetet ment, míg megérkezett rá az új. -
válasz
barack1997 #23573 üzenetére
Helyesen: tudsz... még direkt sem erőszakoljuk meg szép magyar anyanyelvünket ennyire...
Lehet ajánlatos lesz ott egy venticsere. De hogy hogyan, honnan, mennyiért, az egy nagyon jó kérdés. A kotyogás _szerintem_ arra utal, hogy ott egy sima olajozással nem oldódik meg a probléma.
-
Sandrew
őstag
válasz
barack1997 #23571 üzenetére
Mert talán te a kérdést komolyan gondoltad?
-
Sandrew
őstag
válasz
barack1997 #23567 üzenetére
Nyomjál neki. De a kis tubus kevés lesz. Ajánlott egy a nagyból jó sokat befújni!
-
Gerisz
addikt
válasz
annyi, hogy ahová bemegy a WD40 oda 2000x jobban fog ragadni a por
-
válasz
Belőled jó szakember lesz
Ami mozog, arra jó a WD40, ami nem mozog, arra ott a szig.szalag
Szerk: én nem ajánlanám, ki tudja mit fújsz le :S Esetleg vedd le a hűtőt, és úgy, de ez sem egy életbiztosítás
-
Santiagain
őstag
válasz
barack1997 #21742 üzenetére
4 GB RAM a 32 bites OS-hez?
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #21746 üzenetére
Alap órajeleken használod a VGA-t?
(#21756) CsigaGyilkos: Milyen "gyermeteg betegségek"-ről beszélsz?
(#21754) belinho 5850 ajánlott részemről. Általában nagyobb a tartalék bennük mint a 68XX VGA-kban.
(#21761) jer1cho: Az 5850, 850/1200-on simán elég 1920*1080-ra.
-
válasz
barack1997 #21746 üzenetére
Szerintem az akkor gari lesz, de egy furmarkot és 3Dmarkot lefuttathatnál a biztonság kedvéért.
-
válasz
barack1997 #21744 üzenetére
Minden játéknál vagy csak egy adott játéknál? Tegyél fel vga gyilkos programokat, meg egy crysis alatt is nézd meg.
-
válasz
barack1997 #21738 üzenetére
A francba már neked is van gond van vele?
Milyen op. rendszert használsz?
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #19291 üzenetére
Akkor megoldódott!
És nem volt hibás a diagnózis hogy valami tápgond. -
F e Z o
veterán
válasz
barack1997 #19289 üzenetére
Miért nem nézel egy 5 perces Kombustort? Kisebb méretű, s jobban leterheli a karid, mint egy 3trémark.
Ha ezek után rendben van a gép, telepítsd fel újra a BO-t. -
LGLuke
őstag
válasz
barack1997 #19284 üzenetére
THX a gyors válaszért!
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #19282 üzenetére
Nos nálam voltak gondok áramügyben.
Pld egy pillanatra elment az áram és hasonlók, ez meg tudja bolondítani a gépet, az ingadozó fesz pedig különösen. Saját tapasztalat hogy olyan is előferdült nálam, amikor egy pillanatra elment az áram hogy teljesen offra vágta a gépem. Hiába próbáltam bekapcsolni csak a ventik pörögtek fel. Sokat nyűgösködtem vele mire fel tudtam éleszteni.
A vége pedig az lett, hogy, ki kellett vennem az elemet a gépből. Nem vicc még az sem volt elég neki hogy reseteltem a BIOS-t
NA de azóta sincs vele gondom.Egyébként meg elsősorban azt kell kideríteni hogy konkrétan a B.O.-al játssza ezt vagy egyébként is meghülyül. Ezt egyszerű kideríteni. Terheld meg a gépet. Valamilyen nagy étvágyú benchmark-al. Többször is. Ha ez nem reprodukálja a hibát, akkor a hardveres gondot 90%-ban ki lehet zárni. Két lehetőség maradt, az egyik a B.O. meghülyíti a géped. LOL micsoda szakmai magyarázat, vagyis szoftveres a gond. A másik csak akkor sikerült kifognod komoly áramingadozást, amikor a fentebb említett játékkal játszottál.
Ennyit tudok mondani de lehet másnak más a tapasztalata.
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #19273 üzenetére
Milyen tápod van?
-
Winne
nagyúr
válasz
barack1997 #18823 üzenetére
Na én is hasonló cipőben járok, csak fordított a helyzet...
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #18656 üzenetére
5850 alapfeszen
: [link]
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
barack1997 #18438 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj, de sajnos a mai világ kicsit fura...ismerek olyan illetőt...akinek tehetős szülei vannak.... belenyulnak a zsebbe és hogy a gyereknek mindenből jó legyen megveszik a 150 ezres alkatrészeket a gépbe... és az vagizik mindenkinek hogy neki milyen rendszere van... az már azért szánalmas...
Sokkal jobban becsüli az ember szerintem azokat az embereket mint akinek csak egy 8800 GTx e van...de saját erejéből... -
Gerisz
addikt
válasz
barack1997 #18335 üzenetére
Szerintem jól.
A VTX 3D kártyák milyenek?
Nagyon selejtes, vagy referencia? -
danilla
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- DJI topic
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest