- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Nekem simán megy highon(hbao etc. on) 1920x1200-ban bf3 5770-el.
Persze 4ghz-en megy a c2d.1280-ba bőven elég egy 5770 csak húzd meg a procit. Az ne érdekeljen, hogy jobb procival /kártyával lehet 100+ fps is ha egy kisebbel is megy 60-at.
-
Prof
addikt
Censored
-
Prof
addikt
válasz
intercooler #25109 üzenetére
Tehát sokkal több pénzből a teljesen jól játszható sebességből lett, teljesen jól játszható sebesség és nagyobb áramszámla
Hát FPS huszárkodásra jó, játékra full-hdban az emberek 99.9%ának bőven elég 1 felsőkategóriás vga
Azt hogy te a 0.1%-ba tartozol azt a hardvergyártók széles mosollyal üdvözlik.Bármelyik coder ír neked olyan filtert amitől megfekszik bármilyen számítási kapacitású GPU rendszer. Szar programot írni sokan tudnak. Értelmetlen postprocess-ekkel a tetrisből is lehet csinálni 2 fps-t 6990 CF-en is.
-
Prof
addikt
Mennyit ér most szerintetek egy 2+ év garis Gigabyte 5870UD, Windforce2 hűtés?
-
Prof
addikt
Na jól van másnak is végre kijön ami köztudott, átlag single full hd játékra nem kell erős proci.
Aki meg lusta visszavenni grafot multinál vagy MMOnál az bizony költsön 3-szor annyit gépre
-
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #24580 üzenetére
ok ízlések és pofonok, nekem elég 30 min. fps (ami most 45 BF3-ban c2d-vel
Én részemről jobban szeretek játszani mint az fps-t sasolni. -
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #24576 üzenetére
Rage ok, azt arra írták hogy semmin se fusson jól maxon, de BF3 pont jó, proci még 10%-ban pihen
Gondolom nem megy 30 fps alá 2 maggal se, ergo elég neki. -
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #24543 üzenetére
pont azt bizonyítja a logod, hogy nem kell neki erős cpu 40%ban pihen a procid.
Azt oké hogy egy 2 magost akkor kihajt szépen, de mondjuk sztem egy OC-s i3 sandyt se esz meg.
Ergo nem kell 70-ezres proci elég neki egy 25-ezres is. És kalap le a Dice-nak a beta-final közti optimalizálsáért.Ha egy i5-2500k-t 100%-ra kihajtana akkor azt mondanám, hogy erős cpu kell neki.
Nekem 45 alá nem megy min. c2duoval és 60+ average. 1200p
Persze mulitban elfogyna valószínűleg, de ugyse BF3-azom , unalmasak nekem ezek az fps-ek már régóta, kiöregedtem, mind egyforma -
Prof
addikt
válasz
Majkee84 #24348 üzenetére
Én 1 hónapja downgradeltem 6950 (6970bios)-ról 5870-re.
Az 5870 nem ref kártya, hanem gigabyte halk és hűvös, imádom mintha nem lenne erős vga a gépben, még load alatt se hallatszik szinte semmi
Ja és a különbözetből meg a régi vinyóm árából kijött egy SSD.Játékokban nem veszek észre az ég világon semmi különbséget.
Csak azt hogy kevesebbet fogyaszt a gép és 4ghz feletti tuningal is stabil a gép.
Valószínű kevés volt a tápom 6950oc + Cpu oc-hoz. -
Prof
addikt
ma megnézem mit tud az 5870 egy tuningolt c2d-vel BF3 alatt.
-
Prof
addikt
válasz
barack1997 #23928 üzenetére
tök mindegy milyen ramod van
attól nem függ, hogy akad vagy se, lehetne 533 mhzes ddr2 is akkor is messze gyorsabb mint a hdd
-
Prof
addikt
válasz
barack1997 #23900 üzenetére
A VGA és proci elég erős hozzá.
Rakd fel a legújabb GTA4 patchet. Alapban egy rakás bughalmaz, totál optimalizálatlan.
Ha nincs fent rakj fel egy új Catalyst drivert is.Ha ezek se segítenek akkor mondjuk egy aida-val logold a CPU/GPU kihasználtságot játék közben és nézd meg mi a gyenge láncszem.
Az sem kizárt, hogy a hdd-ról swappel a windows és azért akad. Ergo a hdd használatot is érdemes nézni.
A Windows sokszor szarik rá hogy van szabad 2 giga fizikai ramod csak azért is a hdd-ről használja a virutális memóriát., ami esetedben lassabb vinyóknál simán jelentkezhet akadásban. Mondjuk a memória használatot is tudod logolni aida-val. -
Prof
addikt
akkor próbálkozz a techpowerup-os listából A details-be írja hogy UD-s, de memória típust nem.
Techpowerup -
Prof
addikt
Ha nem hozzá való akkor nem is fogja engedni a biost updatelni a progi. Más típusokon más ramok vannak legtöbbször, még egy GV-587UD típuson belül is van Hynix és Samsung ram-os.
Ha meg csak tuning miatt akarod, akkor inkább használd az MSI Afterburner és ne update-elj.A Gigabyte sitejáról leszeded és rárakod a legújabb adott kártyához való biost azt annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest