- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Lethal Gene #21812 üzenetére
6950 2gb változat jó ar 58k-ért, 5870 újonnan 48-50K - vagy használtan 39K.
-
-
-
-
Szia!
Köszi a segítséget! Ma kipróbáltam (kikapcsotlam a kézi beállítást) megnéztem alapon 22%-on pörög, fifanal meg felment kemény 30% a venti
. Legközelebb jobban figyelek. Ez a fix beállítás azért maradt meg a fejembe, mert a Mafia2-ben voltak kisebb akadozások és olvastam, hogy azt úgy szüntették, meg hogy vagy az órajelet vagy a venti szabályozást, fixre állították. Én persze mindkettőt fixre állítottam biztos ami biztos alapon és jó is lett
Mégegyszer köszi
belinho: Szia! Énis azon az állásponton vagyok, hogy a 6850 újabb seria, fejletebb, arra fejlesztik jelenleg az újabb drivereket is. Szóval +1 szavazat a 6850 mellé. Ettől függetlenül, ha te már konkrétan eldöntötted, hogy 5850-ből melyik típust vennéd meg és melyik a legszimpatikusabb számodra, akkor ne haboz.
-
Nincs tuning, játékoknál (pl. crysis) a venti egyáltalán nem mozdul, ha automatán van. Bármeddig melegedhet a kártya marad ugyan olyan halk. De igazad van most már leenőrzöm ezt is, lehet h működik magától is
Régen vackoltam ezekkel, mostanság nem játszok annyira, ezért nem emlékszem mi volt akkor az a káosz.
-
-
-
-
-
válasz
Repsol600 #21765 üzenetére
Jó kérdés, sokszor nem derült fény, hogy miért csinálta a kártyq (lehet driver is), voltak garis példányok is, volt amelyiknek a Bioszával volt gond. Többféle verzió hangzott már el, de a lényeg, hogy a tiednek nincs baja. Nem akarom én kisérteni az ördögöt.
jer1cho: Ja igen, közbe nekem is eszembe jutott, hogy ezek már lehetnek általános hibák is, bár én elég gáznak tartom, de ez van.
-
válasz
Repsol600 #21758 üzenetére
Itt írták, hogy kinek milyen gondja volt az 5850/70 seriaval, olvass utána, képhibák, fagyások, venti szabályozás stb. De nem akarlak lebeszélni én elmondtam a véleményemet, meg a tapasztalataimat. Ezt a topicot tényleg, nem tegnap óta követem és a HD58xx serival sok embernek meggyűlt már a baja (volt olyan is persze akinek nem). De én tavaly vettem a kártyámat és már előtte is olvasgattam a topicot. Több embernek volt már gondja vele, de persze az sem 100% hogy neked meg lesz. Én nem vennék a régi seriából ennyi.
jer1cho: Én nem is igazán a teljesítményt kifogásolom, persze tuningolva nyílván erősebb az 5850, de a tuning sincs garantálva... Inkább a hibákra hívtam fel a figyelmét amire sokan panaszkodtak.
De inkább azt mondom legyen rá korrekt garancia és akkor nincs gond.
Giot Neked is ugyan azt tudom mondani, eddig itt mondták hogy kinek milyen baja volt vele
-
válasz
belinho #21754 üzenetére
Én a gyermeteg hibái miatt (ami persze nem mindenkinél fordul elő) nem választanám az 5850, inkább vegyél 6850 nem fogsz vele rosszúl járni. Egyébként ahova meg kevés lenne a 6850 (jelenleg nem sok ilyen game van) oda már az 5850 is az lenne. Szóval szerintem a 6850 válaszd! Üdv!
-
válasz
barack1997 #21746 üzenetére
Szerintem az akkor gari lesz, de egy furmarkot és 3Dmarkot lefuttathatnál a biztonság kedvéért.
-
válasz
barack1997 #21744 üzenetére
Minden játéknál vagy csak egy adott játéknál? Tegyél fel vga gyilkos programokat, meg egy crysis alatt is nézd meg.
-
válasz
lordjancso #21741 üzenetére
Szia!
Nagyon jó processzorod van, az tökéletes hozzá. Itt egy teszt: 5850 vagy
ebben is szerepel az 5850barack1997: Akkor szerintem az garis lesz, mert nekem csak win7-nél csinált érdekes dolgokat, de ott sem ezt, hanem némelyik játéknál pl.: COD4 elsötétült a kép pár sec-re, majd visszajött
-
válasz
barack1997 #21738 üzenetére
A francba már neked is van gond van vele?
Milyen op. rendszert használsz?
-
válasz
Bogyó bá' #21736 üzenetére
Valamit biztos, hogy nem jól csinálsz, akkor mert nekik sikerült. Engem, akkoriban sajnos nem foglalkoztatott a téma, mert 3 év garral vettem és úgy voltam vele a biosz babrálás gar vesztéssel jár, szóval nem bántom. Ilyenkor nincs fent a gyártók honlapján egy bios frissítés amivel nem veszik el a gar és a probléma is megoldódik? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Én biztosra mentem inkább és föltettem 100%-ra, mondjuk az crysisnál volt, gondoltam oda kell a kakaó neki.
-
válasz
gameresboy #21731 üzenetére
Szia!
A HD 5830 Xtreme: 25K-t megér! 40-et semmiképpen sem, a 6850: 41K azi drágának mondható, mert 41K már van 6870 is ami egyértelműen gyorsabb a 6850-nél. Jelenleg az 5870 a leggyorssabb a 4 kártya közül, de ha azt választod a garira ott is figyelj oda.
bogyo112: Igen sokaknak van gondja ezzel. Még régebben itt valaki tudta a megoldást rá, de már elfelejtettem a nevét
. Ő is a bioszt írta át, én meg nem akartam vele vackolni azért nem csináltam meg. Én mielőtt elindítok egy játékot 100%-ra állítom a ventit! Most már engem is érdekelne a megoldás a problémára! De volt olyan ember is akinek fixre kellett állítani a ventijét, mert állandóan föl le ugrált a fordulatszáma játék közben és ettől még akadozott is neki. (Mafia2)
-
-
-
-
-
-
Szia!
Nekem Asus-om van és a hangjával nincs semmi gond, 60% szoktam járatni a ventit és nem melegszik túl, persze ez játék függő is. Nekem is volt olyan, hogy kifagyott a kártya csak simán windows-ba (érdekes játékoknál nem és ez win7-nél volt) de úgy tűnik csak driver gond volt. Most win xp van fent, új driverral teljesen jól működik. Ha nem vagy biztos az 5870 -ben akkor vegyél 6870-et nem sokkal gyengébb és az új seria, azokkal most biztos nem lesz gond. Amúgy mennyiért láttad a Giga kártyát?
-
válasz
jozsef m. #15688 üzenetére
Az 5870cf-el tuti kihúznád a köv. generációig vagy platformig, vagy hogy mondjam
. Lesznek még új finomságok amdénél. (pl. több funkció lesz annak aki egybe vesz procit és vga-t) Igen, de én azt merészeltem feltételezni, h egy 5870el is kibírom 3 évig
(igaz biztos lesznek egy idő után kompromisszumok) Azért gondoltam, h elég lesz mert már az 5870 is több monitorra tervezték és én csak 1-hez használom az is ,,csak" 1680x1050. Tehát vinnie kéne az új gamekat is tisztességesen. A grafikával meg teljesen megvagyok elégedve, most már optimalizálni kéne a fejlesztőknek és a játék élményt növelni (mint a codoknál) a grafikát meg egy kicsit félre tenni.
-
válasz
jozsef m. #15686 üzenetére
Az, hogy nem zuhan meg az 5800 seria ára a tulajoknak azt hiszem jó hír.
Ment nyáron a dillema, hogy legyen 58xx váltás vagy várjanak az emberek a 68xx seriara... hát így most már átgondolva nem érte volna meg a várakozás, mert novemberbe jön ki. Aztán mire lenne belőle amilyet kinézett magának az ember lesz belőle december eleje is. Azután meg megkezdődnek az ár emelések a karácsony miatt. Így meg viszont már van egy kártyám amivel tudok stabilan játszani a helyett, h várakoznék (és lehet h a nagy semmire). Ráadásul az új seria miatt, az 5800 seria ára se garancia, h csökkenne. Így viszont jó, h már beruháztam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest