- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santiagain
őstag
válasz
barack1997 #21742 üzenetére
4 GB RAM a 32 bites OS-hez?
-
Santiagain
őstag
válasz
dangerzone #21377 üzenetére
A Gurus ATT nálam is szórakozott a memóriával. Azután töltöttem egy másikat, és megy flottul. Mondjuk csak 2 fajta feszt lehet vele állítani, de én nem is akarom jobban terhelni. Így is megy alapon 900MHz-et.
-
Santiagain
őstag
válasz
DroiDMester #21319 üzenetére
Lassan írom, hogy érthető legyen:
GPU: digitális -> komponens: analóg -> plazma TV: digitális. -
Santiagain
őstag
válasz
DroiDMester #21310 üzenetére
Hol írtam olyat, hogy digitális?
-
Santiagain
őstag
válasz
Chaser #21286 üzenetére
Azt írta, hogy nem cserél le egy több százezres plazmát, de ne menjünk bele értelmezési vitákba. A legolcsóbban úgy jönne ki, már amennyiben ragaszkodik a komponens "minőséghez", hogy vesz egy olyan média lejátszót, amin van komponens kimenet. Nem vagyok annyira otthon a témában, de szerintem ezt a 20k HUF-osok is tudják. Fogyasztással is jobban jár.
Már nagyon OFF vagyunk.
-
Santiagain
őstag
válasz
Atimester #21278 üzenetére
El kell keserítselek. Egy 3-4 éves plazma nem ér több százezret. Nekem is Pana plazmám van, és jelentős különbség van, még DVD forrás esetén is, az analóg illetve a digitális jel minősége között.
A cserét úgy értettem, hogy használtat használtra, ésszerű ráfordítás mellett.
-
Santiagain
őstag
A Vantage lefutott 910/1200-on alapfeszültségen. GPU Score: 18426. Egy 30k-s kártyától nem rossz. Majd kipróbálom, hogy hol a vége, de nem hiszem, hogy tovább emelnék a feszültségen. Így kb 50%-on pörög a venti. Abszolút nem nevezhető hangosnak. Idle meg szinte nincs is hangja.
-
Santiagain
őstag
válasz
DroiDMester #21254 üzenetére
A Smart Doctort ismerem. Rajta van a utility CD-n is. De annál a maximálisan beállítható GPU freki 900 volt. Az AfterBurner rendesen fut ASUS-os kártyákkal is?
-
Santiagain
őstag
válasz
Atimester #21249 üzenetére
Nekem is csinált ilyet valamelyik driver verzióval. Próbál egy uninstallt a legújabb telepítése előtt.
Az én problémám is megoldódott. Fölraktam a legújabb ATT-t. Azóta nincs 2D gondom. Viszont csak 2 fajta feszültség közül tudok választani.
Akinek ASUS-os kártyája van, megírhatná, mivel tuningolja.
-
Santiagain
őstag
válasz
DroiDMester #21247 üzenetére
Most a legfőbb bajom, hogy kiderült, valami gond van 2D-ben. A kártyacsere után nem tűnt föl, mert fönt voltak a régi driverek, és az ATT is. Emiatt viszont valami 400/800 MHz-en futott a kari 2D-ben. Az ATT is teljesen meghülyült tőle. A kívánt memória frekvencia kétszeresét állította be. Ezért letöröltem az összes meghajtó programot, az ASUS utilityket és az ATT-t is.
Ezek után 157/300-on megy a kártya, viszont alapfesz fölött egy picivel, és remeg a kép alja. Érdekes mód az asztalnál nem jön elő, viszont a böngészőablakoknál igen. 3D-ben (900/1200) nincs ilyen gondom.(Próbálkoztam vagy 5 fajta catalyst-tal, köztük a legújabb hotfixxel. Mindenütt ez van.
Valakinek van ötlete mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest