- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Giot te is használsz MSI afterburnert?
Ati vid karim csak a mostani van (ez sem régen, driver a hozzá mellékelt CDről használom netezni jó ez is) és olvastam, hogy nem mindegy, hogy van letörölve a Driver.
Hogy is nézne ki a " tökéletes" törlés és feltelepítés?
Mert ha meg veszek egy 5850 et akkor nem akkor akarok vele szívózni, hogy miért is nem megy. Egyébként a 6xxx Szériáról még semmi hír sincs igaz? -
DrJános
aktív tag
Na jó most nagyon hülye leszek de mi is az a APU?
mert Fúzióról legalább a Dragon Ballban halottam de azért elég távol van a két dolog egymástól
Na jó a fúzióról is szívesen olvasok kicsit (mármint hogy gondolja ezt az AMD) ( bocs de most hallok róla először Angolt meg nem érteni) -
TomiLi
addikt
Ezt vágom, hogy anno miért volt a GTX280/285 512bit mem. sávszélességgel... (GDDR3)
Én nem is azt mondtam, hogy az ati rosszul csinálja. Ez már bejáratott, mert a 4870-esek és a 4890-esek is így működtek.Viszont az arma-nál mi lehet a gond? Anno a GTX 280-nal nem voltak ilyen textúra problémák... De nem akarok Nv-t, mert az ediggi tapasztalataim alapján csúnyább a játék képe, mint az atival! Bár nem tudom milyen lehet az új nv, de szerintem ezen a téren nincs változás...
Sötétben tapogatózom...
Az a baj, hogy ez az arma nem túl népszerű ezért mindent magamnak kell kitapasztalni....Sárpac: Akkor ez megint a felesleges kategória.. Parasztvakítós téma....
-
CptMisi
őstag
-
Dadpool
aktív tag
thx igen mert féltem hogy megsul a kari feltoltam 70 re volt is hang rendesen.. utána levettem 50% ra azon is igy ment
feltoltam en is 950/1200 ra lement a vantagfe de 970/1200 nál már szemetelta kép meg volt hogy ujraindult a gép. és azert szeretek vigyázni a karira. de ezt a kis idot remélem károsodás nélkul átvészeltemés vissza is vettem alapra mindent..
probáltam az 1000/1125 nah már a vantage toltoképernyonél becsikozott mondom stop.
igazábol most tuningoltam eloszor és tényleg féltettem a karit mert nem volt azert olcso:9 -
_Fefe_
tag
Csak a HD5xxx széria esetében tudom, hogy csak a hivatalos 2D és 3D feszültséget lehet beállítani, szabadon választható feszültségek beállítására nincs lehetőség (nem veszi figyelembe). Úgy tudom, hogy HD48xx esetében lehet szabadon választható feszültséget beállítani (az is kártyafüggő), mivel amíg HD4870-em volt használtam is ezt a funkcióját.
-
hege01
tag
Ezt a verziót 1.6.9.1481 töltöttem le innen [link]. Gondolom ez a legújabb.
(#12397) CptMisi Köszi, megpróbálom ezzel, ha nem megy úgy is jelentkezek egy kis tanácsért.
Ja és 379,90 CHF az ára.(#12398) shteer Komolyan mondom megkönnyebbülés a 8800Gt-m után, végre csendes a gépem
Most jut eszembe, mintha az Asus dobozán is láttam volna valami tweak progit, csak elő se vettem a Cd-ket a dobozból.
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
áh...már 2hónapja nem emeltem rajta feszt, és egy hete szarakodik csak...meg az az egy óra, amit kb emelt fesszel ment
van, aki az alap 1.35v-os határt felemelte, és úgy járatta tesztek alatt, és még most is megy neki...aztán lehet, hogy az én kártyám nem a legjobban sikerült alkatrészekből épült...
elnézted a címem, itt nincs X
-
CptMisi
őstag
az új verziója már jó, a régi elég ócska volt(talp kidolgozottsága)...mennyire akarod felhúzni a procit? amennyire tudod, vagy valami konkrét célod van? én is gondolkodom procihűtő cserén, most asus silent knight 2m van, de elég meleg...főleg, hogy a 3,7hez kell fesz a procinak eléggé idle 45°C load 60°C peak load 70°C(OCCT Linpack asszem)
én egyelőre aegy Coratoron gondolkozom, de majd csak vga gariztatás után, ha holnap havernál is szarakodni fog
szerintem ásd el azt a kártyát egy fémdobozban a kertembe, és jelöld meg egy nagy piros X-el
most nézem everestben VGA hűtés: 5800RPM (26%)...100% tehát 22000rpm felett megy
nem rossz
ha jól tudom, az új verzió már normálisan látja
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
aha!
amúgy nekem sem volt eddig semmi gondom kingmaxxal, de mindenki leszarozza...pedig szerintem nem az...sőt...én hallottam erről a giga am3+ram problémáról, ezért kérdeztem meg itt....aztán megpróbáltam utánaolvasni, de nem találtam róla semmitnincs baj a ddr3 ramokkal amúgy
-
CptMisi
őstag
csak ahhoz, hogy jól működő gépet rakhass össze, nem elég tanácsot kérni olyanoktól, akiknek nincs személyes tapasztalatuk és megnézni egy hivatalos listát... nekem például mondták, hogy válasszak egy ramot a qvl-ből, megtettem, azt mondták, jónak kell lennie, és mégsem volt az...tudtam, hogy finnyás a lap a ramokra, meg kingmax kellett volna egyből, de amikor azt mondják nekem, hogy a kingmax ipari hulladék, olyan mint tápoknál a codegen, akkor elgondolkozom...remélem, hogy egy winfos reinstall rendbe hozza a dolgot, mert az, hogy furmark 25perc alatt semmi, cod2 25perc alatt jó esetben egy fagyás, most már kékhalál, az eléggé windows hibának tűnik
reménykedem
-
TomiLi
addikt
azért az is sokat jelent hogy úgy tűnik sikerült elég jól összeválogatni az alkatrészeket jól "megértik egymást"
Alátámasztom: nem szakmai szemszögből, csupán tapasztalatból. Pár hsz-szel előrébb írtam is erről... Röviden: 4 konfigból eggyel nem volt laggolás.... Érdekes, és kíváncsi leszek ez mikor lesz orvosolva teljes mértékben...
Az új driverek úgy néz ki jó úton haladnak efelé.... -
CptMisi
őstag
Láttam, jó kis írás lett
Hát, egyelőre tényleg az a helyzet, hogy valamit kell kezdenem a gépemmel...nem állapot, hogy csak a fifa megy rajta rendesen...lehet, hogy alaplapcsere, lehet, hogy simán windows csere megoldja, lehet, hogy a vga ment tönkre...a gond csak az, hogy a srác már május 5/6. óta nem volt ph-n...igaz, a telszámát megadta
-
Robi BALBOA
őstag
Bizony, hogy azt használom, mert stabil, tuning esetén visszaveszi az órajeleket, csak azért akarok újabb drivert 10.5 vagy 10.6 (esetleg 10.7
), mert azokkal a Metro2033 gyorsabb ha jól tudom.
(#12194)ceaser: Nekem oc-néljül visszavette az órajeleket, de oc esetén már nem, én már a 10.6 béta drivernél tapasztaltam, hogy csak úgy veszi vissza az órajeleket ha a ccc-ben a túlhajtás opciónál a pipát kiveszed és mindent vissza állítasz alapra. Ezt az Afterburner-es dolgot észre sem vettem, mert mindíg megy, így nekem ha alap órajelen volt a kari akkor egyből visszavette az órajeleket rendesen.
(#12195)amper zoli: Nálam már csak a 10.5 vagy 10.6-os driver jöhet szóba esetleg a 10.7, de a 10.4-nek semmi értelme, úgy hallottam, hogy nem a legjobb.
(#12214)Abu85: Abu van valami megoldás erre a problémára, mert ez így eléggé siralmas, hogy az új driverek ilyen rosszul kezelik a PowerPlay-t ha tuningolva megy a kari.
-
HSM
félisten
Ó, már időtlen idők óta így van... A furmark csak a hőtermelés vizsgálatára jó, de néhány karin még arra sem... A 4890-em 911Mhz-es core-al vígan vitte a vantage-et, meg furmarkot, CMR DIRT2-ben meg 5 perc után már dobálta a képhibákat.... (900-on lett jó végül) A furmark nagy baja, hogy nem terheli egy csomó részét a VGA-nak....
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na szóval ilyen beállítás alatt
akkor ez most stabilnak mondható, ugye? A hőmérséklet átlag 85 volt, így már elég hangos volt a venti...
-
CptMisi
őstag
az enyém am3 ddr3as, amit te írtál, az am2+ ddr2, nincs hozzá e-sata kivezetés és még egy pár dologban különböznek...ha érdekel, eladó
Furmark 20perc után semmi...nem értem én eztvolt "dadogás", hát....igazából tényleg zavaró, de én megoldottam azzal, hogy nem néztem...
-
Dreamie
őstag
én is ezt gondoltam, meglesem furmarkkal, és semmi... hát mondom ez érdekes... az 1/4-es elcsúszás winfosnál volt, és wow töltőképernyőn, de wow futott vele nem csúszkált. Viszont meghúzva a Settlers 7 elindult, de sötét képernyővel. Windows betöltésekor, mintha az alsó 1/4-e a képernyőnek fekete homályos vibrálás lenne, ami megintcsak furcsa, és eltűnik amikor windows betölt. érdekes dolgok ezek. Bárkivel beszéltem nem tudtam rájönni mi lehet. Mondom mindent megpróbáltam két hétig bírtam, tegnap feladtam, visszavittem, meglássuk mit mondanak. Mindenképp jelezni fogok, ha rájöttek, hogy mi a gond, de sztem új karit küldenek, legalábbis remélem. Másik, a Te kártyáddal semmi gond és az őrületbe kergetted... szal ez is vicces azért, hogy mák kell a minőséghez, vagy nem tom, hogy van ez.
Gratula hozzá! Mákos!
-
CptMisi
őstag
de nem értem, miért
10.5pre eddig jó volt...most szar...10.3a eddig jó volt...most szar...10.4et holnap felrakom, bár nem fűzök túl sok reményt ahhoz, hogy drivercserével megoldódna, és főleg nem ahhoz, hogy a 10.4 lenne a megváltó
a kellemes csalódást persze nem bánnám
igazából azt nem értem, hogy hogy van az, hogy egy frissen, korrektül telepített driver ilyet csináljon...mi váltja ezt ki?
-
CptMisi
őstag
én is sokan kitaláltam, de aztán láttam, hogy mind foglalt
aztán eszembe jutott az Elit alakulatból Winters, de az a kép nem volt túl jó, bár az elkészített arckép nem lett rossz...aztán gondolkodtam, bámultam az asztalom, Company of Heroes Tales of Valor tokja előttem, és így ez lett
kicsit még szokatlan, de tetszik
ha nem megy a hűtés rovására, én sem zárkózom el előle...
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
Hát nem tudom... Az OC-s verzió az nem refi az első linken. A második az valami hibás venti lehet, vagy az se refi. Én finnyás vagyok a zajra, és nálam nem csinál ilyet... Amúgy meg ha a refinél volt egy ilyen hibás széria, akkor annak az összes többi gyártónál jelentkeznie kellett volna... (Mivel a gyártók kb. csak csomagolják a refikarikat...)
-
Sárpac
nagyúr
Erre most azt tudom mondani, hogy 2004-ben vettem egy MSI 6800gt mivel ritka volt sokat kellett rá várnom, de végre megjött betettem a gépbe bekapcs és egy durranás meg éktelen füst jött a házból.2 hónap alatt gariztattam le addig esett vagy 30%-ot az ára azt mondtam akkor msit soha az életbe. Aztán a csere kari nagyon jól bírta a strapát és mikor vettem a 8800gt/gts-eket ismét az msi bizonyult jobbnak, próbáltam gigát asust leadteket is(nagyony érzékeny a fülem a csipcsipcsipciripciripcirip-re) pl. az agyonsztárolt gainward gs meg glh egy rakás kaki valt úgy zenélt mint egy cigányzenekar. Most 2hónapja lesz, hogy vettem egy sapphire 5870 vapor-x-et ez detto játék menük alatt ahol nagy volt az fps csipcsipcsipciripciripcirip ráadásul szar is volt a kari. Olvastam, hogy refek is csinálják itt fórumban, oké mondom msi áttervezett nyákos lesz ha már le merik írni, hogy olyan alkatrészeket használtak ami 0dba zajt csap majdcsak nem kamu, és bizony tényleg nem az megvettem a hd5850 twin frozert II az is tökéletes volt most a hd5870 lightning detto igaz hajszálnyival hangosabb és picit melegebb a magja(vrm hűvösebb) mint a vapor-x-é volt, de őszintén nem érdekel 2 12cm-es venti simán felszerelhető rá annak akit zavar és load 60C alatt lehet tartani max 19dba zajjal.
-
Sárpac
nagyúr
Én úgy tudom a 5850 toxic fix 1.12Volton megy az 5870 toxic 2gb pedig 1.2V nem véletlen, hogy fix feszes és nem lehet állítani, a biosba beírt értékek szerintem nem befolyásolják oda a gyári értékek vannak besütve.
Az előbbit hétvégén ki is tudjuk majd mérni jön egy toxic hozzánk is. -
Silex
aktív tag
Nem alapfeszen, persze az durva lenne. Igazság szerint nem is próbáltam mennyit bír alapfeszen.
Csak azért újjongok a vízhűtésnek mert sok előnye van. Igaz hogy kell venni egy full cover blokkot a VGA-ra, viszont elég egy sima ref kártya, emellett már nem kell különleges hűtés meg gyári OC - 0 Db zaj és akár 20 vagy több fokkal hűvösebb, mint a léghűtések - ami tuningban nem keveset jelent. (Heaven közben nem megy 40 fokig se a gpu ezzel a tuniggal)
Különben én is a Sapphire-t részesítem előnyben az ATI-nál, de ez a kártya annyira olcsó volt, hogy nem hagyhattam ki.
Amúgy az alapfeszes tuningod tényleg nem semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest