- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
bélanéni #16048 üzenetére
Nekem egy Hp LP2475w monitorom van szintén DP-on csatlakoztatva az 5850-hez, szerencsére nekem nincs semmi problémám vele.
A 2275-nél valóban vannak ilyen gondok, külföldi fórumok is tele vannak ezzel a problémával.
Talán ez segíthet neked, mindenesetre egy próbát megér.
[link]Üdv.
-
hege01
tag
válasz
CptMisi #12494 üzenetére
Valahol láttam egy everest naplófájlt amiben nem csak hőmérsékletek szerepeltek hanem proci, gpu terhelés stb. is.
Kíváncsi vagyok a BFBC2 nél jelentkező lag valóban azért van e, mert visszaveszi a kari az órajeleket vagy sem.
Más: mivel érdemes csatlakoztatni a monitort a vga-hoz, nálam elérhető az összes lehetőség?
DVI, HDMI, DP, -
hege01
tag
Sziasztok,
Valaki írt asszem ebben a topikban Everest naplózásról, visszakerestem de nem találom.
A kérdés csak annyi hogy hol lehet ezt bekapcsolni mert nem találom sehol.
Ha valaki tudja megköszönném.Üdv.
-
hege01
tag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
A 3d profilt úgy adtam meg hogy furmark-al felhúztam normal sebességre a gpu-t, tehát így a feszt is emelte.
Azt észre vettem hogy ha ráklikkelek az att-re a tálcán, akkor a <Hardwer> menüben alul megjelenik a két profil, az aktuális mellett egy kis szürke karika, viszont ennek zöldnek kéne lennie szerintem. Tehát valamiéert nem jól működhet.(#12429) CptMisi Igen , így is fagyi.
Viszont most toltam BFBC2-t egy fél órát és most nem vette vissza az órajeleket, lehet hogy nem is attol van a lag időnként.
Nem tudtam mi hiányzik nekem, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.
Üdv.
-
hege01
tag
-
hege01
tag
Ezt a verziót 1.6.9.1481 töltöttem le innen [link]. Gondolom ez a legújabb.
(#12397) CptMisi Köszi, megpróbálom ezzel, ha nem megy úgy is jelentkezek egy kis tanácsért.
Ja és 379,90 CHF az ára.(#12398) shteer Komolyan mondom megkönnyebbülés a 8800Gt-m után, végre csendes a gépem
Most jut eszembe, mintha az Asus dobozán is láttam volna valami tweak progit, csak elő se vettem a Cd-ket a dobozból.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Beléptem én is a klubba
, végül is egy Asus 5850 DirectCu-t vettem.
A hűtése 2D-ben nagyon csendes, játék alatt már hallani a hangját, de közel sem olyan hangos mint a 8800Gt-m volt.
Lenne is rögtön kérdésem, még vissza kell szoknom az ATI platformra.
Azt kéne megoldanom hogy kézzel tudjak váltani 2D és 3D üzemmód között.
Ezt gondolom az Ati Tray Tools-al tudom megoldani, két profilt felveszek stb...
Viszont Win7 miatt nem indul betöltéskor, ill. ha átváltok a 3D profilra akkor csíkos képernyő és fagyi következik.
Azért lenne szükségem erre mert pl. BFBC2 alatt időnként visszaveszi a sebességet és el kezd döcögni.
Valaki le tudná mondani röviden a beállításokat? Vagy valami más megoldás is jöhet...Köszi
Üdv. -
hege01
tag
Köszi a válaszokat.
A Giga duplaventis OC változata is csendes lehet, vagy a giga nem ajánlott?
Csak mert a jelenlegi is Gigabyte és a hangján kívül meg vagyok vele elégedve.Üdv.
-
hege01
tag
Sziasztok,
Nálam most jött el az idő hogy beruházzak egy 5850-be.
Vannak kedvenc márkáim, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.
Ami fontos hogy csendes legyen és hűvös, tuning másodrendű.
Most egy NV8800Gt-m van és a zalmann ellenére elég hangos.
Ilyen nézőpontból melyik lenne a nyerő?Köszi
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Sapphire R7 250 1GB
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest