- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
nem...nem jobb a hűtése(sőt), mint egy ref+ VF 3000A / T-Rad2 GTX / MK-13...ha azt veszem, 60ért lehet kapni aprón, 20ért meg ezen hűtők egyikét, egy VRM hűtővel...de ha boltban megveszem 70ért, még akkor is ugyanannyiból jövök ki
75ért már jobb vétel, ha a bolti árhoz hasonlítom
-
CptMisi
őstag
megy rendesen, aztán mintha kihúztam volna a monitor kábelt...elsötétül, nem kap jelet, csak villog az állapotjelzője... cod2ben is ez volt, a másik lehetőség ott az volt, hogy az esetek 50%ában Ctrl+alt+delre bejött a feladatkezelő, és kiírta, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt...hiába cseréltem drivert és raktam újra a windowst, ugyanúgy fossss
-
XoZ
aktív tag
A Bad Company 2 CPU-n futó Havok fizikát használ, tehát semmit sem érne az NV kártya. A PhysX társkártya csak a GPU PhysX-et használó játékoknál segít, lista ezekről: NVidia hivatalos és bővebb nem hivatalos lista (utóbbinál a GPU hardvare acceleration jelölést kell figyelni, a lista szerint jelenleg 15 ilyen játék van, és 10 készül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest