- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BullKoxa #3984 üzenetére
RTM
zuchy: Hát, ha grafika maxon, akkor pont nem kell izomproci. Igénytelen játékmotorok nem mérvadóak, ennyiből tegyél föl egy Quake 2-t, aztán sírj, hogy 5GHz-en sincs kihajtva a VGA-d.
8XAA-gel alacsonyabb pontok jöttek volna ki neki sztem.
A proci nem produkál FPS-t.Goldmen75: Az van, amelyik teljes gőzzel dolgozik (de hiába), az korlátozza a rendszer teljesítményét. Pl. ha proci 100%-on megy, VGA meg csak 80-on, akkor CPU limited van, azaz nem képes elég adattal ellátni a VGA-t, illetve vice versa. Ezért is érdekes, hogy Unigine tesztekben mennyire pihennek a procik, azaz hogy max összetettséggel még mindig mennyire nem kell izomállat CPU a legerősebb VGA-k alá sem.
Monitorozó grafikonokon (ATT v. Rivatuner, esetleg Win feladatkezelő és GPU-Z) pontosan látod a helyzeted. Nézd meg a tesztjeimet a honlapomon v. logouton, sok játék-grafikont is láthatsz direkt erre való tekintettel HD4870 teszteknél. -
Nippon
őstag
-
janos666
nagyúr
válasz
BullKoxa #3125 üzenetére
Oké, visszavonom, amit korábban írtam, ez az ember tényleg egy fasz. Lehet nem is tudja értelmes módon intézni a garit a forgalmazónál, ilyen-olyan okból, és ezért nem akar foglalkozni veled. (Bár azt még fenntartom, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy tudatosan direkt rosszat adott el neked, esetleg annyi, hogy volt pár ilyen szar azok közt, amit elhozott -akár mind, amit aznap átvett- és azokat adogatja körbe-körbe, mert nem akarja/tudja cseréltetni, és reméli, hogy valakire rá tudja sózni, aki belemegy, hogy inkább hűtőt cserél rajta). Persze ha teljes bruttó kiskeráron vetted, nem értékcsökkentett baráti nettóban, akkor ez még szopatás.
-
zuchy
őstag
válasz
BullKoxa #3123 üzenetére
Fogyasztóvédelem. Azzal kell fenyegetni. Szét fog esni. Ne használld. Le kell cserélnie.
(#3122) Voyage: Legutóbb nálam is volt ilyen eset, más VGA-val. Én se tudtam mi, azt hittem meghalt a vidkari. Aztán hagytam pár órára, és megjavult. Fogalmam sincs hogy mért.
Cmos-Clear se segített rajta.
-
banderasz77
addikt
válasz
BullKoxa #3119 üzenetére
Ez hülye bazzeg! Hát nem egyszerű neki visszavinni a nagykerbe, ezt a tökfejet. Ezt még egy láma szervizes 10 dioptriás szemüveggel is látja, hogy a lapát el van szabadulva....
Menj, be az üzletbe, vidd vissza mindenestől és mondd meg neki, ha nem intézkedik beszólsz a fogyasztóvédelemnek. Azok meg úgy is szeretnek csekket írni... -
TayRol
nagyúr
válasz
BullKoxa #3091 üzenetére
hali!
megneztem, nekem nem zorog ugy, mint neked, es nem is veszesen melegszik. a mai nap valami tortent vele, mert minden jatekkal jol mukodott, pedig hajtottam rendesen GTA4 alatt is. egyedul az assassins creed lepett ki mindig a windowsba (ill. a jatekban is valtoznak a szinek). ott nem vagom mibaja.
-
eszakas
őstag
válasz
BullKoxa #3011 üzenetére
Nagy fordulatokon a nem kiegyensúlyozott tárgyak ütnek, esetleg kattognak mert a csapágyakat tönkre vágják. Ha kikerült valami szarul öntött széria, amit azért adtak el hogy megvedd a kártyát de kicserélik de te már akkor is megvetted ezt a ATI kártyát. Azért mondom hogy próbáld felvinni a fordulatot vagy megterhelni a kártyát hogy pörögjön fel a venti.Ez lehet amire én gondolok. A kereslet akkora hogy mindent ki kell árusítani hogy ne maradjon kártya nélkül vevő de ha rossz majd kicserélik de akkor sem veszel NV-t.
-
eszakas
őstag
válasz
BullKoxa #3008 üzenetére
Hát nem tom? Sajnállak mert ha már kifizeti az ember a pénzt érte minimum hogy jól menjen.
Minden fordulaton ezt csinálja? Próbálj manuálisan állítani rajta, vedd ki vissza a kártyát és az kézzel forgasd meg akkor mit csinál? Nem ér e bele kábel?Rendesen rögzítve van e? Mind két csavart beletekerted és szorul is? A venti alatt a nyák csavarok be vannak e tekerve? Ha az ujjaddal megpörgeted úgy látni kellene hogy akad e a ventilátor. Ha nem akad akkor csak valami balansz problémája lehet. -
eszakas
őstag
válasz
BullKoxa #3004 üzenetére
Több lehetőség van, vagy nagyon szemfüles vagy és minden kicsi hibára odafigyelsz, vagy pedig valami szemétdombokra kitett valamiket vásárolsz amiért nem irigyellek és nem bántásból mondom. Két kártya ugyan azzal a hibával kicsit gyanús. És mind kettőt te kapod?
Gondolom a Bandi bazárba vásárolsz mert ott is láttalak? Esetleg küld vissza ezt is mert ha bedöglik a hűtés cseszheted a gari meg ugrik ha azért megy tönkre.Az én kártyámat 75-ért kézhez kaptam de semmi baja. A villózás lehet mem hiba vagy driver. A ventilátort nézd meg ha feljebb állítod a fordulatot akkor csinálja-e? Vagy nem kattog a venti csak te annak hallod mert egy bizonyos fordulaton hallani egy ritmusuk ismétlődést de az nem kattogás. -
zuchy
őstag
válasz
BullKoxa #2961 üzenetére
Ez megint akkora hülyeség. Ha neked meg kéne élni belőle, akkor inkább éhenhalnál, mint hogy lehúznád a szegény júzert? Nem jókedvből csinálják, ez mindenhol így megy, csak itt kevesebb az átlagfizetés, mint nyugaton. És amiből hiány van, mert ezekből az van, az 5850-ből, az drágább, mert értékesebb.
Mint a gyémánt. Ha minden négyzetméteren lenne gyémánt, akkor már nem lenne olyan drága.
Ja és nem vagyok kereskedő, számtechboltos.
Persze, van amelyik bolt drágább, van amelyik olcsóbb, nem muszály a drágábbat megvenni.
-
arn
félisten
válasz
BullKoxa #2806 üzenetére
vidd vissza, vagy szedd szet a hutojet, esetleg csereld le.
halk gepbe szvsz nem az igazi ez a huto... engem csak az idle erdekel, de ott eleg morgos a venti, relativ magas fordulaton jar (~1100), es vmi muanyag alkatresz be-berezonal a kartyan. eloszor azt hittem a vinyo teker, de lassan esett le, hogy mi csinalja.
eddig lejebbtekerni sem nagyon sikerult
a 4890 elment 800-900as fordulaton is. terheles alatt alapallapotban valoban csendesebb, de tuningnal ez egyreszt megvaltozik, masreszt ott kevesbe zavar.
-
BullKoxa
őstag
válasz
BullKoxa #2796 üzenetére
ezt a fordulatot + hőfokot 10 perc Dirt 1 ,után készítettem.Ezzek normálisak,de itt is kopogott a venti és stb és stb....ezt lehet látni a HM-s Gpu Fans-nál.2359-en tekerte.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
BullKoxa #2386 üzenetére
Igen, azért.
Én ilyen hülye vájtfülű vagyok. Nekem még anno a Corsair tápom is hangos volt.
luw2win: az a 21% nem mérvadó, mert az csak az h. a kártya mennyin járatná a gyári hűtőt. Az S1-en a venti 700RPM-en megy.
Kérésre a sima Cryis 1.2.1 benchmarkok: noAA, 2xAA, 4xAA, 8xAA
Proci: Phenom II X3 720@3.5ghz,VGA: Sapphire 5850 alapon
1680*1050, minden very high-on2009.10.10. 16:22:52 - Vista 64
Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX10 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Demo Loops=1, Time Of Day= 9
Global Game Quality: VeryHigh
==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 63.87s, Average FPS: 31.31
Min FPS: 16.64 at frame 151, Max FPS: 41.14 at frame 872
Average Tri/Sec: -13989379, Tri/Frame: -446746
Recorded/Played Tris ratio: -2.05
TimeDemo Play Ended, (1 Runs Performed)
==============================================================Beginning Run #2 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX10 1680x1050, AA=2x, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Play Time: 73.75s, Average FPS: 27.12
Min FPS: 16.53 at frame 151, Max FPS: 37.36 at frame 874
Average Tri/Sec: -11560992, Tri/Frame: -426304
Recorded/Played Tris ratio: -2.15
==============================================================Beginning Run #3 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX10 1680x1050, AA=4x, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Play Time: 73.01s, Average FPS: 27.40
Min FPS: 14.94 at frame 142, Max FPS: 35.20 at frame 871
Average Tri/Sec: -11429756, Tri/Frame: -417218
Recorded/Played Tris ratio: -2.20
==============================================================Beginning Run #4 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
DX10 1680x1050, AA=8x, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
Play Time: 74.83s, Average FPS: 26.73
Min FPS: 12.94 at frame 145, Max FPS: 36.70 at frame 867
Average Tri/Sec: -11381010, Tri/Frame: -425806
Recorded/Played Tris ratio: -2.15
==============================================================Completed All Tests
-
luw2win
őstag
-
zack
nagyúr
-
Zayl01
tag
válasz
BullKoxa #789 üzenetére
ko-ko82
hogy megnyugtassalak én 1920x1200-as felbontásba játszom a gémeket egy HD4870 512megás kártyával és eddig még minden játék elment fullon mondjuk a Resident 5-nél miután feltetettem a friss catalystet 53-ról 71fps re ugrott az átlag, tehát azt sem értem ha valakinek van 1 gigás HD4890-je akkor egyelőre nincs szüksége jobbra mivel felesleges pénz kidobás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest