- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2722 üzenetére
És utána csak 4 csavarral felfogatták az S1-et és kész is? Ez elég érdekes megoldás, de nem rossz...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2702 üzenetére
És mégis mivel rögzíted azt a vasdarabot a kártyára? A képen olyan mintha semmi se fogná.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #2685 üzenetére
Érdekes módon, nekem se villódzik, szintln 4850 tulaj vagyok.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2675 üzenetére
Nos. Ha ref. kártyád is van, akkor sem normális a 97 fok, bár ezt is bírja, ebben biztos vagyok, hisz anno a 4850-et úgy tervezték, hogy 120 fokos VRM az alap volt...
Ha jól látom egy ACC. S1 van a VGA-on. Nekem is az van, csak nekem elődjén van, a 4850-en. Nekem a hőmérsékletek: IDLE/LOAD: 27/42 fok egy darab 1300-as Noctua NF-P12-vel, ami IDLE-ben szabályozva van 5V-ra.
Körül-belül semmi különbség nincs a 4850-5850 között fogyasztás terén LOAD-ban, de IDLE-ben az 5850 is jobb.
Szóval a hőmérsékleteid nem normálisak.
A cirregés pedig normális, a kondenzátorok terhelés alatt ilyen hangot adnak ki, de ez nem minden ilyen karinál van így, csak ha ilyet fogsz ki.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
luw2win #2576 üzenetére
Nos, valóban van benne valami, de egy nv és ati kártya különbözik egymástól igen csak.
Én csak 1680x1050-ben játszok, ezért félek a proci limittől. Nah majd még várok és olvasgatom a hsz.-ket, amennyire bírom és leszűröm a helyes következtetést a személyes tapasztalatokból.Köszi a segítséget!
szerk.: Én a proci limitet, nem az órajelben, hanem a magok számában gondoltam.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #2532 üzenetére
Ebben viszont igazad van. Akkor várok.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #2530 üzenetére
Nem, csak úgy hallottam, hogy nem kicsit lesznek energia zabálok, ugyanúgy, mint a többi nv.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #2528 üzenetére
Most Te az nVidiára gondolsz? Mert ha igen, akkor tápot is kéne vennem.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerinted én ezt én nem tudtam? De, igenis tudtam. Sőt, én ezt is megnéztem: [link]
A mostani, ACC. S1+ 12-es venti szabályozva (~hangtalanságra) jóval halkabb az 5800-as széria referencia hűtésénél. A jövőbeli kártyámat sem szeretném sokkal (bár ez szubjektív) hangosabbnak a jelenleginél.
-
Vasinger!
nagyúr
A táp kérdését, azért tettem fel itt, is, hogy itt talán személyes tapasztalatokat találok ez ügyben. Azon, hogy annyit fogyaszt, mint a mostanim, csak bámulok.
40e körüli összeget nem érne meg nekem, de olyan 30-at talán.
A jelenlegi kártyám nem hétköznapi, mert jól tuningolható és egy ACC. S1 hűtés van rajta, 12-es ventivel, ami hangtalan, ezért is írtam a reg 5850-re, hogy hangos.
Hallottam már videókon a porszívót. -
Vasinger!
nagyúr
Szeretnék VGA-t újítani.
Egy pár kérdés: Elég egy 5850-hez egy Corsair VX450-es táp, C2D E8400 @ 4.0 GHz.
A cserét azért szeretném megvalósítani, mert a 4850-nek az 1680x1050-ben, mintha már elfogyott volna az ereje, még a régi játékoknál is. Kevés a VRAM.
Szerintetek ésszerű cserélni?5850-ből is lesz nem ref. változat? A ref. elég hangos nekem...
Mennyi lesz a legalja az 5850-nek, mondjuk jövő év elején?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
sniper elite #688 üzenetére
Uram Isten!
Én több mint egy éve vagyok egy szaros 4850-nel és ez még így lesz még 1 évig. Te meg kb 10x4850-es teljesítménnyel mész egy évre? Az igen.
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem 5xxx-es karit karácsony után érdemes venni, akkor talán beáll az áruk is, a válság is kisebb lesz, talán meg is szűnik és a boltok akkor szokták olcsóbban adni, a nyakukon maradt dolgokat eladni.
Jól gondolom, vagy már, ha akarnék, most rendeljek?
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek egy 5870-re rámenne egy Acccelero S1? Természetesen ventivel gondolom.
Ahogy néztem a hőeredményeket, hűvősebb mint a mostani 4850-em és ha ezt lehűti IDLE/LOAD télen: 27/41 fokra, akkor a nála elvileg hidegebb 5870-nel is meg kéne küzdenie, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest