- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Most futólag betekintettem a T+2 év jövőbe, és szerintem akkor sem stimmel.
Szerintem csak túl zöldre fűszerezte a nutellát, amit a Bundáskenyérre ken. (nyami)
5850-essel találkozott már valaki magyar kisker (vagyis nem annyira bolt, de viszonteladói - pl. ph bazáros) árlistán?
-
VinoRosso
veterán
Az biztos, hogy nem fog megállni 300 alatt ezt magyarázom. Ahohz 150W környékére kéne tornászni az egyes karik teljesítményét a mostani 200-215 helyett. Ezen kívül én a egy felső becsélést mondtam arra, hogy mi lehet a maximum( 1400W ) és egy alsó korlátot, hogy mi a minimum( 1000 W) a teljes rendszer teljesítményére vonatkozólag( vagyis hogy milyen táp kell hozzá ).
Itt 664 watt a peak
Ha hozzáadsz + 2 gpu-t meg egy izmosabb procit akkor kb 335W-ot kéne elosztanod 3 fele, hogy megúszd 1000 alatt. Ez kb 110 W, ennél meg jóval többet fogyaszt most 1 chip. Ha én az AMD helyében lennék, és mindenképpen szükségét érezném egy x2-es kártyának, akkor 5850ből csinálnék, ez talán vételi árban és fenntartási költségekben még alatta marad a kritikus értékekenek. 5870 x2-nek semmi érteleme, ha raconálisan gondolkodunk. Persze a piaci szereplőket nem minig racionális indokok vezélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest