- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satis
tag
Nem értek hozzá, nem tervezem a proci húzását, max akkor ha már lejárt a garanciája.
Én olyasmiről hallottam, hogy az AM2+ os procik (mint a 940-es) nem támogatja a DDR3-as memóriákat. Igazából 4-5k különbség van a 945 és 955 között, erre a differenciája lennék kíváncsi, na meg arra, hogy miért nem lehet őket rendesen feljebb húzni?
(láttam az előző postjaidban, hogy masszívan megtartja a 940-es a 3.6 Ghz-t)
Kérlek cáfoljatok meg a memóriával kapcsolatban, ha van biztos infótok ezügyben!Szerk.: Thx Oliverda! Akkor úgy tűnik, hogy a 945 és 955 maradt versenyben
Most akkor újra érdekelne, hogy van e érdembeli különbség a 2 között és megéri-e azt a +5-6kt?
-
Satis
tag
GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
AMD Phenom II X4 945 dobozos Socket AM3
OCZ DDR3 4Gb Platinum KIT 1600Mhz
SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 VAPOR-X
WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2
PIONEER DVR-216DBK
ház: ThermalTake M5
OCZ 500W StealthXStream
hűtő: COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GPItt a teljes konfig, AM3-as csatolásra építettünk, a 940-es ha jól tudom nem az.
Ez előző kérdés még mindig él ha jól sejtettem a csatolásos dolgot
Köszi! -
old gray
addikt
Akkor maradjunk a száraz tényeknél: ennyi teszt ezekkel a programokkal semmit nem bizonyít. Írtam, hogy mi lenne a kb. megfelelő időtartam, erre te jöttél az fogyasztással. Akkor most a pár forinton van a hangsúly vagy sem? Döntsd már el. Minek kérdezel ha a választ ignorálod? Képzeld nekem rengeteg alkalommal 2-3 óra után hibázott a teszt. Az az idegesítő, hogy elég sok ember eladásra kínálja az atomstabil tuningos cpuját aminek a bizonyítéka 20 perc prime. Ezért mert megszólni a teszt-metódusodat, de látom kár volt.
Azzal tesztelsz amivel akarsz. Csak ne linkelj itt 20 perces prime eredményeket, mert semmit nem bizonyít.
-
csiga8
senior tag
Még valami eszembe jutott, ami miatt a lapom marad:
Azért nem vettem drágább, "4-ik mag aktiválós" lapot, mert arra vártam, hogy a 4 magosak ára leessen annyira, hogy a drágább lap árkülönbözetét hozzádobva egy PII X3 proci árához, megkapjam. Megkaptam. Igaz használtan, de legalább kipróbálhattam, hogy valóban jó-e.
És a 4-ik mag nekem biztos, nem rizikó... -
Bluegene
addikt
igen crossfire tuti nem kell, ha nagyon kéne veszek egy x870X2-est
gusztosos lapok, meggondolom a dolgot, és nem is olyan drágák
köszi a felvilágosítást, legalább már tudom mi merre hány lépés
annyival lenne drágább mulatság egy yorkfield amennyivel erősebb(+10-15%), viszont nem natív négymagos és az AMD-t szeretem
vmikor augusztusban váltanék, mert addigra bőven lesz zsetonom előreláthatólag, olyan 40-45K-t kell ráfizetnem, yorkfieldra 55K-t(persze lehet kell vennem egy P45 lapot hmmm...), persze eladom a jelenlegit úgy értve
érdemes AM3-mast venni? [link]
de nekem ez a legszimpibb [link] jó ára van
a 770-es chipest miben rosszabb a 790-estől?? crossfire(az tuti nem kell)?
-
old gray
addikt
Akkor nem bírja a 2400MHz-t alapfesz.-en. CPU NB voltage / NB voltage néven keresd, +0,1V még belefér szerintem....bár az UD3-nak nem olyan jó a hűtése mint az UD4-nek. Nekem alapfesz.-en 2500MHz stabil, 2700MHz-n már teszteltem +0,1V-al, nagyon durván megugrottak a memória sebesség értékei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest