- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
spywear #24714 üzenetére
Akkor inkább SSD és RAM
Mondjuk azt figyelembe kell venni hogy a több felhasználó által előidézett esetleges teleszemetelődés az SSD-nek nem tesz jót. Mondjuk lehet én közelítem meg rosszul az egészet, én 160-180GB alatti SSD-t nem vennék, azok pedig igencsak húzósak még
-
Redneck
nagyúr
válasz
spywear #24712 üzenetére
Nem is mondtam hogy rossz cucc de mire használod a gépet? Ha munkára akkor nem kell VGA, SSD jót fog tenni. Ha főleg szórakozásra akkor szerintem a jobb VGA és/vagy több RAM lesz hasznodra.
A tiszta és felesleges programoktól mentes rendszer, simán kiválthatja az SSD-t. Nekem egy pörgős WD vinyóm van, Win7 64bit pár programmal a drivereken és játékokon kívül:
Avast, WinRAR, Winamp, VLC, MSI AB,CCleaner, Adobe cuccok, OCCT, InfraRecorder, Daemon-Tools, Steam, Origin és TeamSpeak. Alapból csak az Avast és a driverek futnak. Ha valamit csinálni akarok, rákattintok kétszer és rohadt gyorsan felugrik. Ha nem kell már, kilépek belőle. Ennyi.
1 éve van telepítve ez a rendszer de nem lassult semmit. Egyszer sem éreztem még hogy SSD kéne pedig használtam már 2 gépet SSD-vel i5-tel. Lehet a 8GB memória miatt ilyen a rendszer, mert az előző konfigomban 4GB CL4-es HyperX volt és nem éreztem fürgének igazán soha.Szerk:
Csak azért mondtam a VGA cserét mert ha játszol, a 4870 512Mb nem egy nagy élmény manapság. Nekem is volt, és a memória mérete, valamint az hogy DX 10.1-es, egy ideje már nem elég. Engem legalábbis pont azok a játékok mozgatnak meg amik többet kérnek. GTA IV, Battlefield 3, Unreal Engine 3 és Source Engine multis játékok.
Neked kell tudni mire használod, melyik vásárlás éri meg jobban.Ger_man:
Rájöttem hogy miért mondod hogy sokat gyorsít a rendszeren. Mert neked X3 van és 4GB RAM. Ha X4 és 8GB lenne már nem biztos hogy így gondolnád. -
Redneck
nagyúr
válasz
spywear #24709 üzenetére
Ne tetézd a hülyeséged. A rendszer gyorsabban bootol és a programok kicsit hamarabb lépnek be de pl játékokon semmit nem segít. Próbáltam már intelt, corsairt.
Abból a pénzből inkább VGA-t és frissítsd az alaplap Biosát, hogy legalább 1600-1800 között tudd járatni cl8-9 beállításon.
-
Ger_man
senior tag
válasz
spywear #24700 üzenetére
Szia,
PII-nél elég nehéz 1600mhzen többre állítani a memót. Hivatalosan a PII-ekek csal 1333mhzig támogatják a memókat, hiába ír bármit is a lapod, a memóriavezérlő a procidban van.
Biosban a memória szorzóját keresd meg (most 6,66*200=1333mhz-re van állítva), és tedd X8-ra (8*200=1600).
Ezen felüli órajeleket, csak a Ref. HT-vel tudod állítani: pl. 8*250=2000mhz (de erre nagyon kevés esély van hogy menni fog, szinte semmi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest