- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Dendytv #27268 üzenetére
Ne gondolkozz rajta mert teljesen értelmetlen, nem arra írják a programokat. Én is végigmentem ezen még 9590-em is volt utána lecseréltem az egész fosadékot egy 4460-ra ezerszer jobban teljesített mint a legnagyobb fx. Most meg már xeon van ami egy i7-es verzió elképzelhetetlen volt számomra a sebessége..
-
válasz
Dendytv #27265 üzenetére
FX re nem érdmees már pénzt áldozni .. föleg hogy az alaplapod hurka az FX 8320 alá ( nincs hütve a vrm) tehár egy combosabb asus alaplap pl asus m5a97 evo r2.0 kell .. tehát olyan 35k cpu + 25-30k alaplap abbol meg egy jobb intel is össze jönne.. föleg ha jó áron elmegy a pehon 2 esed + a lapod... 90k környékén 4690k+ z97 alaplapot kapsz amibe mehet még a tuning is .. haswell illetve skylake vagy vársz azen re de a zen várhatoan március+ debutál ... és kérdés hogy milyenek lesznek a CPU k mert én személy szerint nem APU zok
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dendytv #27263 üzenetére
Jaja, nekem is annyi volt kb, de engem zavar az alacsony minimum fps-re esés, illetve úgy általában a frame drop. BF4 pedig 75Hz-n pörög V-synckel, nem vagyok hajlandó képtörést és input lagot elviselni egy casual látvány multiban. A CS GO már más tészta, (LOW, 75Hz, 300fps). Nem kérem vissza az AMD-t, és nem véletlenül váltottam. Kihagytam az FX-et, egy szálon az se combos. Extrém OC pedig nem kell.
Mostmár végre a Crew is menni fog, és nem egy droppolgató élvezhetetlen valami lesz.
-
lee56
őstag
válasz
Dendytv #27078 üzenetére
Ha az alaplapod gyártói hivatalos oldaláról töltöd le, akkor jó lesz. Amúgy ajánlott vírusírtót meg minden felesleges programot kilőni mielőtt használod, de előtte mondjuk nem árt leellenőrizni a géped vírusok után meg hogy elég stabil-e, mint minden BIOS frissítéssel úgy itt is van kockázat áramszünet pl. de pont gigánál van dual bios, úgyhogy minimális esély hogy bármi nagy gáz lenne belőle.
Pontosan nézd meg milyen tipusú lapod van, gyártó oldaláról (minden lapnak sőt rev-nek is külön BIOS-a lehet) nézd meg melyik a legfrisebb lehetőleg nem túl béta BIOS, de ha a többi nagyon régi akkor az is jó lehet, töltsd le a fájlját, és @BIOS-ban BIOS frissítése file-ból-ra menj rá, aztán a többi már elég egyértelmü a progiban, nem nehéz mutatvány. Van lehetőség arra is hogy lementsd az aktuális BIOS verziódat.
Amint frissítésre nyomsz pár másodpercig eltart a folyamat, utána restartot kér, meg nem árt restart után nyomni egy "load bios defaults" BIOS-ból, aztán ha szükséges utána állíts be mindent úgy, ahogy volt ha átállítottál valamit előtte. AHCI-ra vigyázz, ha a windowst nem AHCI módban telepítetted abból gond lehet, ha alapból arra rakja nem tudsz addig bootolni, más veszélyforrás most hirtelen nem ugrik be.
-
törölt tag
-
-
Methionyl
senior tag
válasz
Dendytv #26579 üzenetére
Legelső dolog amit tennék, hogy lekapnám a ház oldalát és nem is raknám vissza úgy kb soha
Ajánlott egy MX-2 vagy MX-4 paszta vétele és újra pasztázás, portalanítás, kitakarítás
Amint látod 1.356V-t kap terhelésen, ez még úgy rendben is van de próbálkozhatsz bios-ban 1 lépcsőfokkal lejjebb viszed, ha kevesleni fogja úgy is meglátod és vissza adod neki, hatalmas hőfokcsökkenésre azért ne számíts egy kicsi feszültség csökkenésnél de megpróbálható addig csökkenteni amíg nem "nyíg". a lapod se valami álommelegszik rendesen az is ahogy látom és gondolom kihat a processzora is
De ha kicsit ráfordítasz akkor itt 10k alatt elég jókat ajánlanak, de személyes tapasztalatom egy arctic freezer 13 co amit jelenleg is haszonálok egy fx-8320 4,3 Ghz-n, anno 955BE ment vele 3,7 GHzn és 52 fok fölé egy játék se, egy stress test se vitte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Bittorrent topik
- Real időjárásjelentés
- Hobby elektronika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest