- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz
Speed® #14542 üzenetére
A hűtő cserét meg fogom eszkábálni, de sanszosan a lap a hibás.
Visszavettem 1.4V-ra tehát alapfeszre, innentől kezdve tud többet enni ha 2 helyett 4 mag aktív? Nyilván igenTegnap megint volt kikapcsolás és megint 2D-ben állt le a gép, amikor 1-2 órát futott a crysis2 semmi gond nem volt eddig
És tegnap a 2d-ben való kikapcsolás utáni beindítás után x2 volt megint nem x4, szóval szerintem ez a lap lesz... csak kérdés mit lehet vele kezdeni, mert ez még nem garanciális kérdés, gondolom ha alapon menne benne a proci semmi gondom nem lenne -
Sabre
őstag
válasz
Speed® #14542 üzenetére
tudom, az volt de egyben vettem és ez volt rárakva
2d-ben 37-38 fokon tartja a procit egyébként, bios szerint is
terhelve 3d-ben felmegy 55-58 fokra, az sok már?
2d-ben is leállt a gép, tehát túlmelegedéses lekapcsolás kizárt.
Közben visszavettem a feszt 1.45-ről az alap 1.4-re, elvileg 3800mhzen kaptam 1.45V-al.
tegnap 1.5 órát ment a crysis 2 és semmi de semmi gond nem volt, elmentem otthonról otthagytam a menüben pauseolva és utána 58 fokos volt a proci. és semmi gáz nem volt.
-
Sandrew
őstag
válasz
Speed® #14456 üzenetére
Ez pontosan igy van... 955Be-t megrendeltem vegre. Egyenlore gyari hutes lesz 965 orajelein fog menni lehetoleg alulfeszelve. Aztan meg keritek valami normalisabb hutest ra. Csak az a baj hogy tx3 vagy ekl sarga hutesnel nem fer be nagyobb a hazamba. Atlagban mennyi fesz kell a 4Ghz hez? mert akkor hatha eleg lenne ra a fentebb emlitett hutok kozul valamelyik.
-
sg22
senior tag
válasz
Speed® #14111 üzenetére
hat figyelj, e szerint a ph-s teszt szerint joval kevesebbet fogyaszt. bar nemtudom erre mennyire lehet alapozni, mert eszerint meg megint mas ertekek,kb a 4850 el van pariban ugyanazzal akonfiggal o.O
Nemtom hogy 4 magositott procid hogy viszonyul fogyasztás tekintetében az en phenom 2 955 be-m hez, de gyanitom h picit azer tobb feszt ker mint az enyem.
Szal csak arra voltam kivancsi, hogy ha nem emelsz feszt, akkor mennyivel fogyaszt többet.
ha jol latom, csak 4 wal eszik tobbet, ugy, hogy 200 mhzet emeltel rajta fesz nelkul. igy mar bele merek vagni, mer feltem h keves lesz ide a tapom, de ezt meg siman birni fogja. -
sith7
félisten
válasz
Speed® #14046 üzenetére
Azt tudom, hogy 3,4 -en megy 1,4 volton, mert ugye eddig ennyin volt, most majd megpróbálom, hogy biosban felhúzom 17 - es szorzóra, és a feszt meg mondjuk belövöm 1,3 - 1,35 körül, és ha a win7 emellett visszaállítja idle - ben a mhz - et, és a feszt is, és nem melegszik nagyon, akkor öröm és boldogság lesz ...
/esetleg 17,5 - ös szorzó, de ne legyünk elégedetlenek
/
Úgy rémlik, hogy a 18 - as szorzót már nem szerette, lehet ott már ezeket is kellene állítani: IMC/NB , de mivel nem tudom mi ez, ezért nem nyúlok hozzá
-
-
sith7
félisten
válasz
Speed® #14022 üzenetére
CPU - z megvan ...
Mi az, hogy droppol ?
Igen, remélem is, hogy kevesebbet fogyaszt, csak az a kár, hogy későn jöttem rá
mi az ami megfogja 3GHzen az X4et..
Ezt hogy érted ?
Milyen játék ?Most volt másfél óra SC2 /1920*1080, high/, majd másfél óra BC2 hasonló beállítással, és nem fagyott le
-
sith7
félisten
válasz
Speed® #13962 üzenetére
Nem a közepe felé ... úgy néz ki, mintha rásült volna a hűtő aljára ..
Igen, már mondogattják, hogy nem rendeltetésszerű használat, de hogyan tudom tönkretenni a hűtő alatt ???
Rosszul nem lehet feltenni, meg nem is teszem, több, mint 20 éve van pc - m, nem vagyok egy vadállatPrime - t este kipróbálom ... 10 percig ment tegnap, de nem mertem tovább menetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest