- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dobost #20782 üzenetére
cm 212 hangosabb (ez van nekem), de csak a AC freezer 13pro-hoz képest. Egyébként halk hűtő.
Mégis miért voltam olyan hülye, hogy a hangosabbat vettem anno, mikor már az itteni fórumokon is írták, hogy az ac halkabb?
1., Mert szoftveres venti szabályozással, az alulfeszelt proci hűtését 600-700-as fordulaton lehet tartani, a dögnagy blokk így is bőven 38 alatt tartja. 100%-os terhelés alatt (videóvágás) viszont úgyis húzva van a gép és akkor már van diszkrét surrogó hang.
2., Csak a CM forgatható úgy, hogy hátra fújja ki a levegőt. Ami fontos szempont!
3., Drágább hűtő már 2011 őszén sem érte volna meg az akkor vásárolt X4-955-höz, hiszen akkor azért már lehetett volna kapni inteles megoldást kisebb TDP-vel és elegendő gyári hűtővel.Ez a hűtők már nagyobb darabok, van néhány keskenyebb ház amibe nem fér bele. Nézd meg a specs-et és mérd meg a házad a vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest