- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
Gyufaaa #12299 üzenetére
Valamikor visszaküldöm a lapot garanciába és kérni fogok magamnak cserepéldányt is, viszont most Asus-t fogok kérni, ha vége az eljárásnak, olyanom már nagyon rég volt
Örülök, hogy nem a 36k-s procim és az 54k-s vga-m ment tönkre, előbbire már gar sincs..HERR Z: Valószínűleg igazad van a vrm-mel kapcsolatban, viszont hiába nézem, nem találok kormos vagy leégett chipet az alaplapon. Egyel több indok a gariztatásra.
Tényleg, ált. mennyi idő egy garanciáztatási folyamat egy nagyobb bolt(hálózat)nál?
-
agemate
addikt
válasz
Gyufaaa #12290 üzenetére
...és persze ez a válasz a többieknek is szól:
LAP a hibás!
Átvittem a CPU-t, VGA-t és a tápot haver AM2+-os rendszerébe, külön-külön és együtt is minden komponensemmel elindult a gép, úgyhogy szinte biztosan az alaplapom halálozott el. Tüzetesen, nagyítóval is átvizsgáltam és nincs leégett vagy sérült chip (VRM) rajta, úgyhogy mehet garanciába!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
miresz
veterán
válasz
Gyufaaa #12293 üzenetére
Szerintem lap lesz,meglátjátok! Ha proci lenne akkor szerintem (tapasztalat) akkor a ventillátorok attól még pörögnének! Nemrég hoztak javítani egy MSI K9A2_neo ill. phenom x3 8650-nel felvértezett gépet és a proci volt besz@rva de a ventik azok pörögtek ezerrel! Aztán lehet hogy minden gépnél máshogy jön ki a hiba!
Minden esetre 1 pont a lapra!
-
agemate
addikt
válasz
Gyufaaa #12256 üzenetére
Hát, ha lehet ilyenkor ezt mondani, akkor ennek örülnék. Vennék egy CTG-500-80P-t és még halk is lenne a tápom terhelésnél.
Mondjuk a CX400-nak egy 12V-os ága van, ezért furcsállom, hogy a vga-val miért kapcsol be, szerintem ez sajna proci lesz.. Mennyi most egy pretested 4 magos példány? -
agemate
addikt
válasz
Gyufaaa #12248 üzenetére
Jó lenne ha nem a proci ment volna tönkre, annak két hete járt le a garija.
Mondom mi van:
Ha minden be van dugva: áramatal 2 perc, majd bekapcs és felvillannak a ledek
Ha le van húzva csak a vga: ugyanez
Ha le van húzva a vga, odd és hdd: ugyanez
Ha le van húzva vga, odd, hdd és ki van húzva a 4 pines csati: beindulnak a ventik, a táp ventije és a többi is.
Ha le van húzva odd, hdd és ki van húzva a 4 pines csati, de bent van a vga beindulnak a ventik, a táp ventije és a többi is, a vga-é is. -
agemate
addikt
-
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyufaaa #12017 üzenetére
Remélem a jövő év elejében beszerzem valamelyiket (H50/H70). Tuningolni nem akarok, egyenlőre elég nekem a 965 teljesítménye is, inkább VGA-ra hajtok (GTX570). Persze egy teszt erejéig majd kipróbálom, hogy mire képes és megosztom a nagyközönséggel. Kapcsolom is a következő kérdésem:
Párom gépét cseréljük, mert áttér ő is BadCompany-be és oda már kevés lesz az E2180-as konfig. Próbálunk költséghatékony megoldást keresni és a B55-tel szemezgetek plusz a jelenlegi Freezer 2-es hűtő (remélem elég hozzá). Esetleg meg tudnátok mondani, hogy milyen hátrányai vannak az unlockolt prociknak? Mindenképp pretested modellt vennénk itt PH-n - nem akarunk lutrizni. Jobb döntés lenne esetleg egy 955 pár ezressel drágábban?
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
Gyufaaa #11872 üzenetére
másik kérdésem: a Thuban magnál gyorsabb valamivel a cpu-nb? mert a deneb memóriakezelése elég ramatynak tűnik..... Intelnél láttam 20000mbps-es mem írás/olvasást !!!!DUAL CHANNELben!!! tri-channelben még megértem, de ez igy nagyon tetü...
még így agyonfeszelve meg húzva sem éri el a ddr3-1600 végét, feljebb pedig nem megy az nb... -
-
czpitti
senior tag
válasz
Gyufaaa #9651 üzenetére
Mit jelent a rakás pénz?Mert procit most vennék másodszor az első a6400+ volt.Nem kicsit vagyok tájékozatlan ár-teljesítményben.Melyiknek mi az előnye ill hátránya?Mivel tud többet az egyik ill másik?Tájékoztassatok legyetek szívesek mert mint mondtam nem annyira vagyok otthon ezekben a dolgokban.Eladtam a 6400+-ost 12 k-ért úgyhogy mindenképpen kell procit vennem.Jaj most nézem ezek kétmagosak,négymagosban gondolkozzunk ha már cserélem.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Gyufaaa #9623 üzenetére
Eredetileg arra gondoltam akkor köszi. Csak elbizonytalanodtam mikor írta Gorneck23 hogy 21-22 fok nála a 925. Nálam a 920 38 fok üresben. És nálam se gyári a hűtő(bár annyira nem olvastam vissza mivel hűti) De akkor is keveslem azt a 21-2 fokot. És azért gondoltam hogy az idle valami extra power low valami.
-
válasz
Gyufaaa #9392 üzenetére
1,45V-nál többet nem mertem neki adni (1,325 az alap). Melegedni nem melegszik, de nem megy tovább stabilan. Pedig C3 seppinges.
Más:
Ez az AMD overdrive tényleg ilyen ratyi egy prograv v csak nálam nem megy normálisan?
Se feszt nem lehet állítani, fel sem ismeri az éppen aktuális értékeket ha biosban állítok. Szar az egész. -
csdm
senior tag
válasz
Gyufaaa #9347 üzenetére
Négymagosítottam, most nem érzem, hogy meleg lenne, BIOS szerint 36 fokos a CPU. Húzni még nem húztam rajta. Azért először, amikor meglátam a 82 fokot, engem is kivert a víz
Ilyen lézeres hőmérőre gondolsz? mennyit kóstál egy olyan? Esetleg ha te használsz, akkor milyet? DE ez már OFF lenne, szóval légyzi PÜ-be -
csdm
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest