- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FF23
senior tag
válasz
quailstorm #43886 üzenetére
Akkor valamit benéztem...Vagy csak többet hidratáltam malátával, mint kellene.
-
FF23
senior tag
válasz
quailstorm #43883 üzenetére
Inkább valami kisebb GF 7xxx-et, vagy HD 4xxx-et néznék, mert innen támogatott a hardveres flashplayer...
Nekem, a nevemnél lévő gépnél, a 3850-nel is próbálgatnom kellett, hogy melyik böngésző nem fekteti meg. Végülis a Chrome lett jó, amit még soha nem használtam. Láthatóan nem megy a hardveres vga-gyorsítása, de 20-40% procival így is viszi a html5-, flash-videókat. A sima videólejátszással persze nincs gond. -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43883 üzenetére
Most anyuka gépéről beszélünk nem?
Apám netezős gépe: Valami Asus Agp lap + 2x1gb ddr1 és egy 9600pro talán. Ehhez egy 2180-as proci van. El van vele.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43880 üzenetére
10k ért lehet már kapni mini usf gépeket, szerintem érdemes beruházni és a fogyasztása is jóval kevesebb lesz.
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #43878 üzenetére
FX 5700 jobban megy, 2. generációs FX-ek jobban sikerültek, a páros számú FX-ekhez képest
Volt anno egy FX 5600 XT-m, na az még gyengített is volt, rém gyengén muzsikált.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43878 üzenetére
Lehet kevertem akkor az fx5500-al, de az fx5700 mindenképp jobb. Az ultra meg egész jó volt akkoriba.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43875 üzenetére
FX5700 életképesebb tudtommal. Fx5600 az lebutított cucc.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43701 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy csak pl s754/939 vagy 939/am2 re van. De lehet hülyeséget mondtam. Nekem is van kártyám és volt lapom is, de az megmakkant.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43516 üzenetére
De PH! tesztek is igazolják, hogy már az Alucu se volt a legjobb, meg drága is volt mellette. Sokáig nem akarta ezt a koncepciót elfelejteni a Zalman.
Ilyenem van még, de 775-re: Zalman CNPS8000. Ez még egész tűrhető. De persze az Artic FR7 Pro-t semmi sem überelheti, ha a pénz is fontos.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43514 üzenetére
Ingyé kaptam, meg lett aztán még egy, ott a venti le volt szakadva. De nekem beállt a hűtés teljesítménye egy ponton. Biztos ment volna a proci még feljebb, de nem igazán emelhettem feszkót.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #43512 üzenetére
Hőcső mentes cucc... 2,9ghz nem bírta a 939 Athlon 4000+-t Pedig 800g tiszta réz.. Csak maga a kivitelezése nem az igazi, talán ha már azokba is körbe lenne hócső a szélén(mint az újabb Calman ba).
-
Vladi
nagyúr
válasz
quailstorm #43453 üzenetére
Az nem jó hír, akkor hanyagolom.
-
válasz
quailstorm #43427 üzenetére
A 775i65G- t a honlapon is csak XP- ig jelzik, de nekem 98- ra kell
, és fent is vannnak hozzá a driverek.
-
válasz
quailstorm #43375 üzenetére
Igen ez a tesztemben is így volt.. lehet BIOS szinten kellett volna átéírni az értékeket
-
válasz
quailstorm #43261 üzenetére
Miota eloszedtem a ZX-81-et azota elkapott a gyerekkori hangulat. Akkor kaptam a computer virus fertozest es azota is tart.
-
arn
félisten
válasz
quailstorm #42841 üzenetére
massal nem tudod osszevetni, csak benchekkel, amik mindegyik platformra vannak.
-
válasz
quailstorm #42724 üzenetére
Az eredeti 98- as Unreal még Glide- ot kért hardveres gyorsításhoz, később kiadtak hozzá D3D patch- et. Savage- vel nem próbáltam, de GeForce- val meg Radeonnal is ment. Itt leírják hogy kell belőni. Meg pld itt is.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #42718 üzenetére
Olcsó létére szép képe volt és igen nem játékra vették.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #42716 üzenetére
S3-as occo és jó képe(sségű) volt. Nekem is volt anno.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #42614 üzenetére
Biztosan nem megy a Xeon, pedig jó lenne..
-
válasz
quailstorm #42610 üzenetére
Érdekes, nekem és freschonak bejött.
Lehet túl magasak voltak az elvárásaid ezekkel szemben, lásd azt mondod pocsék IGP teljesítmény.
Nem játékra van kitalálva, ez tény. -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #42537 üzenetére
Az Enterpris elég keresett mostanság, Amiga-t többre tartom speciel.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
quailstorm #42535 üzenetére
Nekünk az volt a gond, hogy 1 óra alatt le akarták zavarni a dolgot, és a teljes épületet be akarták mutatni ennyi idő alatt.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
quailstorm #42533 üzenetére
Az agórában van egy informatika történeti kiállítás.
Ma volt a Gábor Dénes informatika emlékverseny díjkiosztója. A díjkiosztó előtt megmutatták nekünk a kiállítást. Igazán leesett az állam.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
quailstorm #42528 üzenetére
Csak azért kérdetem, mert van ott egy nagyon jó retro hely.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #42385 üzenetére
Hát köszönöm. Azt hogy Acorp nem tudtam, csak mikor megvettem láttam, hogy BX. Na, mondom, az jó lesz
Be kéne szerezni pár 6.3V 4700uF keskeny kondikat. Úgy néztem, a legtöbb lapban ilyesmik vannak és nem ártana cserélni.
Jövő hét elején szerintem be is szerzem őket és cserélem, amint végre lesz időm befejezni egy szerencsétlen Socket7 lap EDO slot cseréjét. Nem tudom kinek sikerült letörni a tartó füleket, de nem kis erő kellett hozzá. Ráadásul 3db-hozTényleg, valakinek van esetleg olyan alaplapja, amiben döntött edo foglalatok vannak? Nekem a foglalatok kellenének egy másik gépbe. Ugyanis abban döntött van és a tartófülek műanyagból vannak. Illetve voltak valamikor.
-
válasz
quailstorm #42317 üzenetére
Semmi extra mivel tökugyanazokat a dolgokat (vcc, gnd, clock, data) használja (ezért a gyak ~100%-os kompatibilitás) a 2 billencs, csak a lábak sorrendje van kissé átvariálva, szóval csak egy egyszerű fordító ahogy írod, igazából ha van egy rossz dines billencsed annak a csatiját is át lehetne forrasztani egy ps2-esre, akkor is működne.
-
válasz
quailstorm #42315 üzenetére
Akkor tényleg lehet az átalakítód nem az igazi (pedig ezek rém egyszerű jószágok, kemény 60Ft/db volt újonnan) vagy a lap amiben próbálod, mert amiket felsoroltál márkákat (persze a konkrét típus nem ismert) nekem simán mentek, kortól függetlenül, tehát pl 2006-7-es HP/Dell/Samsung/Logitech/Genius ps2-es billencs (meg mindenféle régebbi/újabb nónémebb is) is simán megy 286-P1 lapokkal átalakítóval.
-
válasz
quailstorm #42310 üzenetére
Én meg nem nagyon találkoztam még olyan ps2 billenccsel, ami nem ment volna átalakítóval, persze főleg mezeibb példányokat (kb pár tucat példány a merítés) használtam ilyen célra, de persze kivétel erősíti a szabályt.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #42310 üzenetére
At-ps2 vel megy az angol logitech bill.. Egérrel szenvedek.
-
válasz
quailstorm #41827 üzenetére
Kellemes emlékeket idéz fel bennem az UT meg a Hitman zenéje. Igaz, Hitman - Codename 47 nem FPS, de ettől az "apró" részlettől eltekintve nagy a hasonlóság. DOOM zene, Duke3D zene, Wolf3D zene, Descent, Heretic és kb. minden amit még fel tudok idézni.
Amit nem, az nem maradt meg --> számomra nem nyújtott pluszt. Quake III zenéje sincs meg, pedig tudom hogy körülbelül 5-7 track amik szóltak el-elvétve akkoriban.
Nem tudom mennyire ambient részt hallgatok, most már a 28. percnél járok, még mindig hasonló ambient szól. Ez remek lehet egy RPG alá, kicsit több fűszerezéssel a Fallout 1-2 zenéje is hasonló. De FPS alá... -
válasz
quailstorm #41823 üzenetére
Volt pistikewarez edition is (vetkőzős pókerrel a nememlékszemmármilyennevű mappában ahol a nagyméretű fájlokat tárolja a játék), volt CD-s verzió is, végül pedig volt bin/cue imagelt verzió is, hogy le legyen archiválva a zene is DOSBox alá.
Úgy tűnik akkor eltérő véleményünk van a zenék terén, mert számomra a Quake zenéje kakofónia keverve háttérzajokkal. Megnyitottam a linket, beletekertem random, és sikerült ide kilyukadnom. Nekem nem ez az igényem egy pörgős FPS alá
-
válasz
quailstorm #41405 üzenetére
Nem csak akkor lehet elforgatni a kart ha van benne lemez?
Nekem így rémlik de rég volt, simán lehet hogy tévedek. -
válasz
quailstorm #41405 üzenetére
Én határozottan nem így emlékszem. Floppy nélkül nem csinált az a meghajtó semmit. Egyik se. Sőt, úgy emlékszem, beraktad a floppy-t akkor szűrődött ki belőle zaj, akkor is mielőtt lecsaptad volna a kart.
De ez már régen volt, lehet megkoptak az emlékeim. -
unclefucka
senior tag
válasz
quailstorm #40905 üzenetére
ÁÁÁ, nekem nincsenek ilyen perverzióim
550MHz felett már Win98 települ nálam, abba meg jó az SBLive!
Ám, ha nagyon muszáj ISA cucc "izmos" proci mellé, akkor ott a KT7A lapom. -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #40791 üzenetére
Intel Extreme Graphics 2 volt anno az egyik munkahelyi gépben, nagyon harmatos volt.
Intel grafikus lassítói mindig is legendásak voltak, driver támogatása ma is pocsék és rövid. -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #40781 üzenetére
pl a Matrox G550-ben is csak korlátozott képességű T&L van, Kyro II nincs is.
-
válasz
quailstorm #40603 üzenetére
, akkor Willamette mellett is mennie kell, előkeresem.
szerk: SSE van, sysreq meg úgyis kiderül, már telepítés elején visszadobja ha nem ízlik a 98- nak
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
quailstorm #40574 üzenetére
Na ja, olyan rég voltak már ezek, hogy a VGA azóta a videókártya rövidítése lett a fejemben.
(#40576) DarthSun
Tök ugyan olyan ramok mentek a hangkártyákra is, mint amik ide kellenének? Hát most nem is tudom, hogy sírjak vagy örüljek.. Volt valaha egy GUS PnP Pro-m, nagyon szerettem. Amikor nyugdíjba vonult valahova jól elraktam, hogy el ne tűnjön. Azóta keresem.
Memória nélkül ezek a lapok csináltak bármit is, vagy így nem is fogom tudni megnézni, hogy pislákol-e még benne a lélek?
-
válasz
quailstorm #40514 üzenetére
Nem volt a legolcsobb, inkabb kozep kategoria aljan volt a maga koraban. A Tsengek vertek, de volt meg alatta boven minosegben es sebessegben is kartya. Nekem sokaig egy CL volt, 256k-val, amit kesobb bovitettem 512k-ra.
gban: bacsis gyujtogeto eletmodot folytat. Ma bevittem egy IBM laptopot az irodaba. Kollegak megcsodaltak, majd megallapitottak, hogy a gep idosebb nalluk.
-
válasz
quailstorm #40514 üzenetére
A legolcsóbb inkább a butított 9000-es széria volt, a 8900D 0 wait state-el (jumperelhető rajta) a Tseng ET4000-el volt egy szinten sebességben, annál olcsóbban, szóval inkább amolyan ár/érték bajnok volt.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #40395 üzenetére
Weboxos küldés lesz, az majdnem ingyen kategória, meg azért ezek olyan cuccok, amiket évekkel ezelőtt eltettem, hogy jók, de azért ki tudja, hogy nem zápultak-e meg a nagy nyugalomban. (A töltő volt csak a közeli múltban is használatban.)
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #40392 üzenetére
Pedig eszerint mennie kell:
After you've connected the external (USB) hard drive, go into BIOS>Startup>Boot and choose that drive to be the first on the list of devices to boot from. Press F10 to save and exit.
A RAM és a DVD-ROM ingyen van, töltőt meg kölcsön tudok adni, azt majd valamikor kérem vissza. Noname univerzális töltő meg mindig lutri, nekem is van egy, ami pont régebbi IBM-ekkel jó, de újabb Lenovo IdeaPad-ekkel meg vacak (hiába van jó feszültségre állítva, hol működik velük, hol nem, de amikor működik, akkor is forró valamiért a róla üzemelő laptop).
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #40385 üzenetére
Zsír komolyan mondom, hogy megdoblak 2*256 MB DDR noti RAM-mal meg egy DVD-ROM-mal.
Ha be van dugva a pendrive és úgy kapcsolod be és lépsz be BIOS-ba (vagy ahelyett F12-t nyomsz), nem jelenik meg mondjuk "USB HDD" címszóval a pendrive?
-
SP4C3
veterán
válasz
quailstorm #40385 üzenetére
Szép. Már elajándékoztam a DDR SODIMM ramomat, mert erre mifelénk ritka, mint a hintalósz@r. IDE HDD szintúgy.
-
SP4C3
veterán
válasz
quailstorm #40352 üzenetére
Próbáltam, de úgy néz ki, hogy ez a szerencsétlen lap nem tud USB-ről bootolni. :S
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #40295 üzenetére
Linuxból csak valamilyen non-PAE, 32 bites változat menne rá.
Én amúgy nem vagyok meggyőződve arról, hogy a korai Pentium M Banias procik valóban vernék a második generációs Atomokat, de nagyjából egy ligában játszanak valóban.
Ha esetleg felkerül apróra, lehet, hogy érdekelne.
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #40290 üzenetére
Kérdés az, hogy az R40-nel megéri-e szenvedni, feltámasztani? Olyannyira elavult hogy már csak retro gépnek jó kb. De majd Tim82 megmondja, úgyis ő a szaki.
RAM-om (2*256 MB DDR) és töltőm van hozzá. (Az utóbbi kell hosszú távon, de kölcsönadhatom.) Talán még optikai meghajtóm is (DVD-ROM), elvileg ugyanolyan szabványú Ultrabay való bele, mint a halott T21-embe.
Én azt mondanám, hogy alapesetben nem éri meg, ha notiként is akarod használni (értsd: kell hozzá új akku). Ezt leszámítva viszont nagyon pici pénzből életre lehet kelteni. A töltő nem igazán tétel hozzá, bármelyik T20-T30-T40 szériához való töltő jó ehhez is. Talán egyedül a vinyó az, ami - mivel PATA - drágább lehet.
A fotódon nem látom jól a type number-t (az alján lévő matricán van, ugyanazon, amin az S/N is). Ide érdemes beütni, akkor megkapod a gyári konfigurációt.
R40-ből két revízió volt, az első még mobil Pentium 4-re épült, a második már Pentium M-re. Ha az utóbbi, szerintem érdemes megtartani. Még azt érdemes megfontolni, hogy az R40 a szó szoros értelmében nem "igazi" Thinkpad - az Acer bérgyártotta ezt a modellt az IBM-nek.
Ha hétköznapi használatra kell noti, inkább a C2D-s Toshibával foglalkozz.
Ha meg úgy döntesz, hogy nem kell az R40, úgy dobd ki, hogy tudjam, melyik kukába került.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #40286 üzenetére
Tehát másik lapban megy a kártya?
Fent van az alaplaphoz tartozó minden driver? -
válasz
quailstorm #40183 üzenetére
akkor az nagyjából oylan biznisz volt mint amikor én cseréltem az E2180-as Pentium dual Core-mat , ami ment 3,2GHz-et, egy Core2 duo E4400-ra, úgy, hogy fizettem rá egy 10-est, ráadásul az E4400 megállt kerek 3GHz-en
-
válasz
quailstorm #40158 üzenetére
lexarom hogy közbe' volt 20 hsz, én is válaszolok
Amúgy nagyjából a többiek jól lírták a lényeget... azért "extra" mert ritkább volt az elődhöz és az utódhoz képest, ez így van...
Viszont amiről nem esett szó, bár mindeki tudja közülünk, és szerintemezért teszi "extrává" a szériát, hogy a Geforce 3-ból nem volt butított verzió... ugye volt az első "sima" Geforce 3, majd a picit lassabb TI 200 illetve a picit gyorsabb TI 500...
a TI 200 valamivel olcsóbb is volt, így ebből azért elég sok került a piacra, de ez a kártya sem az alsó kategóriában játszott...
Amúgy még annyit, hogy az első Geforce 4-esek is ugyanúgy 150nanométeres csíkszélességű GPU-t használtak csak úgy mint a Geforce 3-asok, a különbség tényleg csak a hardveres DX8.1 illetve hogy a Vertex árnyaló a Geforce 4-eseknél 2-re bővült -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #40167 üzenetére
8.1 volt a gef3 ás utána a 4-et optimizálták mégjobban rá. Mint pl a gef6 és a 7 vagy a gef8-9-gt* 2**
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #40160 üzenetére
Azért akkoriban már nem nagyon volt noname Geforce. Úgyhogy sajnálatos.
Én régen egy AWE64 -et dobtam ki... -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #40160 üzenetére
Pl.:
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Rebesgetek mikor az NV megvette a 3Dfx-et az onnan átmentet technológiák kerültek a GF3-ba. (bár erre aligha lett volna idő).
Amúgy nagyon magas órajeleken hasonló volt a teljesítményük mint egy GF4 Ti-nek vagy egy Radon 8500-nak.Én ilyen Pentium I -es hűtőt is szereltem már VGA-ra. (egy lemez keresztbe + 2 csavar, és ki kell törni egymással szembe 2-2 bordát.)
-
Sanchez638
addikt
válasz
Sima Gef 3 "classic" az ritka madár, sokat nem csináltak belőle. Utána a Ti200 abból sok van és a ti 500 amiből inkább gyűjteménybe.
Én színeit szeretem inkább.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #39924 üzenetére
Tuning alatt se lesz jobb? Bár nálam az asus lap gyárilag hülye volt és a ddr3-as ramot bután kezelte. Rosszul állította be a késleltetést.
-
gerlaip
addikt
válasz
quailstorm #39884 üzenetére
Ja értem. Erre nem gondoltam, nálam csak két 512-es van, nem volt számomra tiszta, hogy 1 gigás modulról van szó.
Az is lehet, hogy az alaplap nem tudta lekezelni... -
gerlaip
addikt
válasz
quailstorm #39876 üzenetére
Hm... ez elég érdekes, de úgy emlékszem, hogy tavaly is írtál erről. Nem tudom mi lehet.
Most gyorsan ezt találtam. Bocs, ha már volt, itt nálam nagyobb fejek vannak. -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #39735 üzenetére
Pfúú monitorról jut eszembe, kint van már évek óta a sufniba egy talán fekete fehér moncsi. Vajon működhet még az?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
quailstorm #39724 üzenetére
én marha... ezért nem mennek a textúra csomagok Project64-ben, csak az egyik gépen... nGlide hiányzott alóla...
köszi hogy belinkelted.
-
válasz
quailstorm #39715 üzenetére
hűű de jó hogy írtad, ezt elfelejtettem írni, igen, sajna a 32-64bites driverek között viszont nincs átjárás
-
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm #39645 üzenetére
Én is ki akarom próbálni a Geforce 3-at Win7-en. Állítólag a 81.98 körüli meghajtókkal esélyes. (akár Geforce 2-vel is amúgy)
-
unclefucka
senior tag
válasz
quailstorm #39649 üzenetére
FX nekem is akad itthon.
-
unclefucka
senior tag
válasz
Aki ilyesmire adja fejét tegyen bele FX-et, vagy 9xxx Radeont.
Sok értelmét nem látom szenvedtetni egy DX8.1 karit, többet ér az XP alatt. -
Rolci
tag
válasz
Köszi!
-
maxxenergie
senior tag
válasz
quailstorm #39584 üzenetére
Köszönöm
-
maxxenergie
senior tag
válasz
quailstorm #39582 üzenetére
512 Mb marad 2*256 MB
Ok csak én nem vágom melyik verziók ezek közül a legújabbak WIN98-ből és 2000-ből ezért kérdeztem. -
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #39372 üzenetére
Nekem az tetszik, hogy semmi sufni nincs benne.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #39370 üzenetére
Ezt akarom beröffenteni afféle játékos gépnek. Mert kicsi.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #39368 üzenetére
Hd 2600pro amim van talán.
-
válasz
quailstorm #39331 üzenetére
uhh, most bontottam el a konfigot
szerik: viszont ha már HL2...
Van egy IBM X41-es lapim, a múltkor pont beszámoltam róla.. na most ezen, az az érdekes, hogy az NFS HP2 1024-ben mediumon gyönyörűen megy. ok néha beesik 15FPS-re is de sok esetben meg 40-el megy...
felraktam a gépre a CS: Source-t az viszont 800X600low-ban is iylen 5FPS-el szaggat... normális ez?sztem azért ennél jóval erősebb ez az Intel GMA IGP így DDR2-vel
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
quailstorm #39199 üzenetére
3000+-os s754-es A64 is remek még egy talicska rammal
-
Madara-san
aktív tag
válasz
quailstorm #39129 üzenetére
Igen, hát évekig állt pár hasonló cuccal együtt egy padláson, én nem is csodálkozom azon, hogy így néz ki. Sőt, találtam még sokkal rosszabbat is. Éppen pucolom.
-
válasz
quailstorm #39129 üzenetére
A langyos viz mukszik, csak ki kell szaritani rendesen es a csatikat en meg szoktam kulon durva ruhaval/alkohollal tisztogatni pulszban. De alapbol fujkalassal inditok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
quailstorm #38508 üzenetére
Gémertégla sajnos még hiányzik. Legend of Zelda miatt akarok majd szerezni egyet.
SCPH-9001 itt is figyel a TV mellett
Majd egy SCPH-30004-est vagy 50004-est akarok venni,ami lézerdög, és
segít az ördőg,megszerelni akkor minden szupi.
(rím miatt zártam középre)
Lézerbeállításról tudna valaki mondani valamit?
szerk: sikeresség esélyéről
-
válasz
quailstorm #38172 üzenetére
Itt a táp is a szalagkábeen jön.
Cirfandli: kép honnan van?
-
válasz
quailstorm #38168 üzenetére
a K7 nem retro-bb mint a S478.... a K7 hátránya hogy nem tud az SSE-n kívűl semmilyem értelmes ma is használatos SIMD-et...
De minnyá jön fenyő, azt jól megaszondja sokadjára hogy a K7 totálisan alkalmas egy linux-al bármireDe mostmár dugjuk össze a fejünket és segítsünk már Cirfandli-nak
-
válasz
quailstorm #38026 üzenetére
-
válasz
quailstorm #38023 üzenetére
A linken a P5 A-B van, bár gondolom hasonló a P5A- hoz de kérdés hogy ugyanaz a bios kell-e bele
. A P5 A-B- t én is frissítettem és megy. Nálam P1MMX van benne.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #38023 üzenetére
Nem igazán merem frissíteni... Vagy inkább ezt lapot nem merem..
-
válasz
quailstorm #37956 üzenetére
Megnéztem, nem bios, nem driver, majd nézem tovább és megírom ha van érdekesség.
De a rendszer ssd-ről pörög, ott az eredmények is jók, így érdekes a dolog.
Megnézek majd ebben egy másik hdd-t, meg ezt egy másik gépben. -
válasz
quailstorm #37951 üzenetére
50-et talán a 120-as Seagate sem ad a gépemben, ott is elég kevés a cache.
Fenyő: de, most kezdtem nézegetni konkrétan az okát.
De nézegetem tovább. -
válasz
quailstorm #37940 üzenetére
Egyetértek nagyjából - sajnos a MS szoftverei nem alkalmasak hogy ténylegesen megmondják, mi a helyzet.
Volt korábban a mizéria, hogy lassú lett az addig jó avast, a többivel is volt nyűg, nem volt normális freeware, akkor próbáltuk többen is a MS Security Essentials-t, majd próbából ellenőriztük 1-2 hónap múlva, meg közben is, néhány tutifix veszélyes linkkel.
Igen sokszor nem szólt, illetve a hdd-n is volt pár nemkívánatos cucc.Nade 2GB RAM mellett egy böngészőfül el kellene hogy férjen.
Egy igen -
válasz
quailstorm #37936 üzenetére
Ha a ramod terhelt amúgy is, akkor kell használnia a lapozófájlt.
De ha nem, akkor is pufferel, és ha gyors a neted, akkor nem győzi - ez tuti, látható nagy fájloknál is, kiírja bizonyos progi, hogy a lemez túlterhelt.
És ha túlterhelt, akkor a korábban pufferelt tartalom párhuzamos betöltése, lejátszása erősen szaggatni fog.sanchezsa:nekem 50 Mb/s van, de a fele fölött már simán besokall a samu, tényleg tetűlassú.
Pláne ha egyszerre több dolgot is kell csinálnia. -
gerlaip
addikt
válasz
A Win10 azt írja rá, hogy veszélyes file, de ezek szerint csak azért, mert nem tud vele mit kezdeni.
Én szoktam töltögetni a softpediáról, nem olyan rossz az.
Ráadásul az Inno Savage 2000 drivert csak ott találtam meg. -
Sanchez638
addikt
válasz
Jaja, 8-20Mbps bőven ki kell szolgálnia
-
válasz
quailstorm #37933 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #37197 üzenetére
Egyetem megkezdése után is besegítesz a középsulis rendszergazdának?
gerlaip: oké, nem szaladnak el a RAM-ok sehova. Még csak el sem gondolkodtam a meghirdetésükön, annyira nincs piaci értékük.
-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm #37171 üzenetére
Jó is az a Cm Cu borda, elég sok kerül elő mostanába belőle.
Más: Ti proci tárolására mit használtok? Ami tartja és védi is. El kéne pakolnom őket jó helyre
És a kövi más: Látom sokan szenvednek napi használatra a p4-es meg efféle konfigokkal. Fillérekért lehet kapni c2d alapgépet, vagy valami ilyen szintű amd brand gépet, nem lenne egyszerűbb?
-
válasz
quailstorm #37157 üzenetére
Valahol ott lesz az igazság! Most egymás után több HT-s P4 is érkezett, és az a tapasztalat, hogy egy jobb lappal, 2 giga rammal egész használható konfig hozható össze, sőt, Win7-en érezhetően dinamikusabb a gép, mint XP-n. Ha van alatta egy HD-s videokártya (akármilyen vacak is elég, csak tudja a HD-t), akkor még a YouTube vidiket is viszi 720p-ben.
Igaz ez 775-re és 478-ra is, a virtuális 2 mag sokat számít, de 775 alá könnyebb HD-s kártyát szerezni! Csak aztán győzze hűteni az ember...
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #37120 üzenetére
Nekem valami Asrock alaplap, ugye a 600-as cerka, 128mb SD, 20gb HDD, és egy ultrabrutál codegen táp volt.
Konkrétan 128000.- Ft volt anno
És most gbannál pihen egy S3 Trio, olyan volt benne. AGP-s volt a lap. -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #37117 üzenetére
Olyan mosolygós házban volt nekem anno a Celeron 600-am
-
válasz
quailstorm #37114 üzenetére
Van egy driverem, amit úgy mentettem el hogy a vége a könyvtárnak az hofógy "ezajó"
Win98 alatt hibátlan, xp alatt olyan mint a bénább win98 alatt - vagyis xp alatt nekem nem annyira tetszett, bár ott nem is annyira mocorogtam vele.
Mi alá kell?Valamint tettem fel képeket is az AT házas aprómba.
-
válasz
quailstorm #37084 üzenetére
Nem, holnap tesztelem őket - láthatod, nem tettem föl egyik gép részeként sem
-
válasz
quailstorm #35918 üzenetére
Az S3 Chrome széria azért elég értékes
-
válasz
quailstorm #35918 üzenetére
Ha sok van, le tudod adni kilóra, valahol adnak érte egy ezrest is - mármint /kiló.
-
gerlaip
addikt
válasz
quailstorm #35821 üzenetére
Nagyon érdekes a teszt, a 4500-as Kyro II jó teljesítménye meglepett, úgy látszik ezeknek a T&L hiánya tett be...
-
gerlaip
addikt
válasz
quailstorm #35247 üzenetére
Igen az. A 3000-es végre beizzítva frissen telepített win98 SE-vel.
Hasít a játék a 3dfx 1.07 driverrel -
gerlaip
addikt
válasz
quailstorm #35180 üzenetére
Egyébként amikor volt az a nagy meleg egy hétig, nem is kapcsoltam be a bartont, tényleg ontja a hőt...
Szerk.: Helyes, helyes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest