- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#94257664 #31882 üzenetére
G400 az gyengébb mint a 9250.
Itt egy érdekes lista -
-
-
-
-
-
-
válasz
#94257664 #31680 üzenetére
Az Audigy átvitele szép egyenes ( 2ZS és NX van itthon, ezeket hallgattam tüzetesen ), gyengébb láncon fakó hatást kelthet annak aki a csilingelő dübörgő hangképhez szokott. A basszus határozott gyors lefutásán azonban azonnal hallani hogy más kategória. Minőségi végfokon minden a helyén van, kicsi szetten is kijön azonban, könnyedebben szól, nem erőlködik.Érdekes mert amikor a Live után meghallgattam, először azt mondtam hogy nem rossz de miért magasztalják annyira? Akkor jöttek a gondok amikor újból Live- t hallgattam, tehát ha a jobbról visszaállsz a gyengébbre akkor jön a hiányérzet hogy hoppá ez is az is szebben szólt előtte.
GUS- nak inkább az Awe az ellenfele de érdekes amit írtál mert a GUS komorabban szól.Genius szettek arra jók hogy zörögjön valami, nekem is van egy, játékra, filmre elmegy, már nem éri meg eladni, megtartom, analóg 5.1- ként elrecseg valamit
(#31681) sanchezsa : Vidin ( RA6383 ? ) kihallod biztosan, egy alaplapi mondjuk csak vergődik az említettekhez képest.
-
válasz
#94257664 #31599 üzenetére
Azért zőldségeket ne beszéljünk
Az AT-s tápnál a bejövő 220-at (tudom, már 230,de nekem akkor is 220 marad) szakítod meg a kapcsolóval.
Ez azt jelenti, a kapcsolón a 4 sarunak szigeteltnek kell lenni, és nem javasolt hozzáérni.
Gondolom nem vagyok vele egyedül, van egy AT-s tápom, azzal tesztelem az AT lapokat, simán, az asztalon, nem házban.
Szóval nem azért ráz meg mert AT-s, pláne nem az alaplap, és szintén nem azért mert nincs házban - minden kizárólag attól függ, hogy a bekapcs gomb 4 saruja szigetelve van-e rendesen vagy sem, és hozzáérsz-e vagy sem. -
unclefucka
senior tag
válasz
#94257664 #31591 üzenetére
Szuper, akkor itt lesz a bibi, mert eddig teljesen jól el voltam a Doomsday -el.
Viszont itt a beállításoknál nem lehet külön midi device -t állítani.
Akkor nézek más doom mod -ot. De ajánlhatnál is, ha nem nagy kérés...
Amúgy X-Fi kari van a gépben és a Winamp teljesen jól lejátsza a MIDI file -okat.
(Mármint adja a különbséget az új sound font kollekció) -
válasz
#94257664 #31459 üzenetére
Valszeg azért instabil mert ráül olyan erőforrásokra amit más eszköz használ.
BIOS: soros, párhuzamos portok letiltása. IRQ9 átbillentése legacy módra.Ha a 9- esre ráül a GUS az katasztrófa.
Utána mindenképp DOS alatt kezdj, telepítés, a konfigurátorban erőforrás-tesztek, nagyrészét vissza fogja dobni failra, ha szerencséd van, lesz minden IO vonalhoz erőforrás. Az IDE port is itt, szoftveresen tiltható le a kártyán, javaslom is a letiltását. Win nem tudja detektálni rendesen a kártyát. Ha nem DOS- al kezdesz akkor kicsi az esély a sikerre.
Ha a DOS session sikerül akkor mindent írj fel hogy hova került. Ráengeded a Win- t, mikor felment, akkor a feljegyzett értékekről manuálisan az eszközkezelőben takaríts el mindent ( ha más eszköz ül rajta akkor tedd másik értékre). Utána tedd fel a GUS Win- es driverét és az szépen felmegy és működni is fog.Ha már a DOS- os beállítás elhasal, akkor jöhet a másik alaplap(ok) amíg találsz egyet amire nem fúj a GUS. Sok alaplapban akkor sem fogadja el az IO, IRQ, DMA vonalakat ha azok teljesen szabadok.
-
-
-
válasz
#94257664 #31327 üzenetére
Azt érzékeli a Windows alapból, nade nem olyan egyszerű az élet, a Gravis kényes az alaplapra, a GUSMAX nekem asszem a 8. lapban indult+ment rendesen, A GUSPnP- hez már a 3. lap jó volt amiben próbáltam. Úgyhogy van olyan hogy nem érzékeli a PnP- t, van hogy látja de hiába van szabad IRQ, DMA, visszadobja a setupja failra, és a bingo mikor találsz egy olyan lapot amiben rendesen megy.
-
válasz
#94257664 #31188 üzenetére
Nem rossz csak nem jól van
Ha a jumper tüskéi pl.
1 2 3
4 5 6Akkor 12, 45 az 5 volt és 23, 56 a 3,3 volt, vagyis mindenképp vízszintesen kell lenniük, és nem függőlegesen, 25, 36 állásban.
Lehet, nem ettől nincs meg a 3,3 volt, de akár ettől is lehet.
(természetesen kipróbáltam normális állásban is) -
-
-
-
Exian
addikt
válasz
#94257664 #30975 üzenetére
Nekem egy ASUS márkajelzésű, akármilyen állapotú kellene nagyon. Van egy full ASUS belsőm (lap, VGA kártya, kiegészítő kártyák, stb), PIII alapú (P3-800-as procival (nem Celeron)), ehhez szeretnék egy akármilyen ASUS házikót és akkor menne a kiállításra, mint P3 brand gép.
Ha van valakinek felesleges, jelezze légyszi!
-
válasz
#94257664 #30940 üzenetére
Nálam csak módosultak vannak, itt az egyik dual-hangkártyásé, ami kéznél van (éppen felkötve), legfeljebb a hanghoz tartozó sorokat kiszeded
config.sys:
SHELL=C:\COMMAND.COM C:\ /E:2048 /P
device=C:\WINDOWS\COMMAND\display.sys con=(ega,,1)
Country=036,852,C:\WINDOWS\COMMAND\country.sysautoexec.bat:
SET BLASTER=A240 I7 D3 H6 P300 E640 T6
@call C:\GRAVIS\ULTRASND\IWSETENV.BAT
mode con codepage prepare=((852) C:\WINDOWS\COMMAND\ega.cpi)
mode con codepage select=852
keyb hu,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd2.sys
SET MIDI=SYNTH:1 MAP:E MODE:0
SET SOUND=C:\PROGRA~1\CREATIVE\CTSND
set INTERWAVE=C:\GRAVIS\ULTRASND\IW.INI -
válasz
#94257664 #30787 üzenetére
Bírom hogy az olyan fiatalok is mint Te, ismerik ezeket a régi cuccokat. Egyébként meg szemtelenül fiatal vagy hozzám képest
A Doom- nak is van Glide- os átirata, de azt is gondolom ismered
(#30791) Exian : dícséretes, az Awe64Gold jó is meg szépen is szól, azonban csak max 28 MB- os hangmintákat képes fogadni, a 150 MB- oshoz legalább Live kell.
(#30796) bacsis : azért akad mert túlcsordul a programfejben a sebességmérő rutin longint értéke és átfordul negatív számmá, ha real lenne a fenntartott változó akkor nem lenne ilyen bug, de az egyébként tényleg szép hogy elindul 8.1 alatt
-
Exian
addikt
válasz
#94257664 #30793 üzenetére
Ha nem fáj az angol: What is GoG
Magyarul: GoG.com általi, fizetős verziók.
-
Rive
veterán
válasz
#94257664 #30725 üzenetére
A (modern) vinyók elektronikája az egyszeri írás/olvasási hiba után hibásnak jelöli a szektort és nem használja többet.
A gyári tesztprogram ezeket a szektorokat újra írja/olvassa.
Ha csak valami véletlen miatt volt az első hiba, akkor további sikeres írás/olvasásoktól az adott szektor 'megjavul', azaz lekerül a hibás szektorok listájáról.
Amennyire érzékenyek a modern vinyók, sajnos elég sok 'véletlen' akad.
Sajna ezek a 'véletlenek' nem mindig annyira 'véletlenek' mint jó lenne, úgyhogy előfordul, hogy aztán a 'javított' vinyó hirtelen megint elkezd köhögni. Olyan is előfordul, hogy tényleg jó lesz és megy még évekig.Úgy nagyjából ennyi.
-
válasz
#94257664 #30725 üzenetére
Úgy képzeld el, hogy van egy 1 gigás vinyó, amin valójában van 1,5 giga hely.
Az 1,5 gigán kijelöli magának a használt 1 gigát. Ha ott egy szektor elromlik, akkor annak a szerepét átveszi egy eddig nem használt szektor, mert van még tartalékban elég.
Állítólag újkorában is lehet rajtuk bad sector, ezért is nagyobb a teljes kapacitás mint a használt, hogy legyen elég jó szektor is rajta, és ezért is fogy el idővel a hely az áthelyezéshez.
Én legalábbis így hallottam a dolgokat - ha hülyeség, úgyis szól valaki -
Balathruin
veterán
válasz
#94257664 #30469 üzenetére
Szerintem a Procomp lapom is vinné (2 ISA van rajta), ha nem döntött volna úgy, hogy nem megy...
... mint a lapos
Tegnap "elraktam" úgy, hogy megy addig amíg tud (post, BIOS) ma meg világít a bekapcs led és se kép se hang. Még rákötök egy monitort, de mivel se hang, nem hinném, hogy lesz valami.
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest