- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ha feszgeted és működni kezd, akkor szerintem valami pici érintkezés elengedett. Elöregedett anyag, vagy nagy hőingadozás miatt. Esetleg nagyon felbontással fotóznád, hűtő nélkül, akkor látnánk valamit.
Javítani szvsz nem érdemes, annyit nem érnek már ezek a kacatok.
A régenmindenjobbvolthoz: az anyaghasználat is sokat romlott, évek óta kísérleteznek, hogy lehet 3 gramm műanyaggal spórolni 1 alaplapon 0.01 dollárt (2,7 forintot) mert 100 K darabnál az 3 munkás havi bére.
-
gerlaip
addikt
Etrontech memóriák, ez sajnos túl sok jót nem jelez, bár a Sapphire 9000 pro kártyámon is ilyenek vannak.
Szerk.: hopp, most látom, hogy van rajta egy igencsak görbe kondi...
Lehet, hogy elég lesz nekem a BGA ramos AIW 9000 pro, amit nemrég rendeltem. Csak tegye a dolgát. 17 colos monitoron úgyis felesleges az 1024 feletti felbontás.
-
gerlaip
addikt
Az a helyzet, hogy korábban nekem is mentek egy másik NF7-S ben, az 1.2-es volt, de tönkrement a lap, és ebben a v2.0-ban nem akarnak.
De vettem vele egyszerre egy Msi K7N2-t, abban sem mennek.
XP-t telepítettem rá, nf7 telepítő cd-vel is, és netről letöltött nforce driver telepítővel is.
Van csere proci, azzal is szarozik.
3 féle egyforma ramom van, azokkal is.
9800pro és 9600XT kártyákkal ugyanúgy.
8.3 és 9.3-as catalysttal is.Most már azt találtam ki, hogy teszek rá Millenium Edition-t
-
-
A hiány csak súlyosabb lesz ennél, ahogy haladunk előre az időben.
Egyre több dolgot vásárolnak fel "gyűjtők". Ismerek olyan személyt, akinek erre már külön ingatlanja van évek óta, hogy ott retro dolgokat tárol mert válogatás nélkül lecsap jó árú dolgokra. Ez kombinálva azzal, hogy idővel tönkremennek az eszközök (lásd Bacsis legutóbbi két esetét, a leejtett laptopot és a meghibásodó socket4 alaplap) oda vezet, hogy felértékelődnek a régi HW-ek árai mert egyszerűen elfogynak. Nem lennék amúgy se gyűjtő helyében. Ha van mondjuk 100 géped, beleértve 8 bites dolgokat, konzolt és PC-t, ha csak évente is kapcsolod be őket, 100-ból nagy valószínűséggel több már nem hibátlan.
-
Egy évre rá váltottam 6800Gt-re majd ultrára. De a Doom3-at kezdetekben széthúzott Ti4200+mobilbarci-val toltam és teljesen élvezhető volt. Jó jó Dx9-et nem tudta de nem is nagyon hiányoltam. Nagyon sokáig elég volt a ti4200-es, HL2-őt is szépen vitte. (Abit Siluro Ti4200-8x OTES hajszárítóval, emlékszem rá hogy ott a hőszenzor még rá volt csak hajtva a bordára a nyákról és nem a GPU-ban volt.)
Ja meg a haveroknál a 9550-eket minden porráhúzta...Meg persze az unlockolható AGP-s 6200-as, 6800-as... Szép idők! -
Sanchez638
addikt
Mx200-al kezdtem
Inno3D Tornado-val. Megvettem a gépet és bele a kártyát még nagyon régen. Nfs Ug2 csak a HUD jelent meg. Megyek vissza beszélgetünk aztán kaptam egy csomó mindent cd-re írva. Akkor hibátlanul ment minden.
De érdekes most már ha nincs meg a játszható sebesség vagy felbontás neki se állok a játékoknak. Akkor meg simán 800x600 kitolta. Amit sajnáltam, hogy volt egy bontatlan fent nálunk a számtech boltba és nem vettem meg.. Pedig jól nézett volna ki a polcon.
-
Tim82
félisten
Szerk.: úgy nézem, quailstorm éppen ezt a verziószámú drivert linkelte, ha minden igaz.
-
quailstorm
félisten
GMA900, még a DX7 támogatása se teljes, holott DX9.0b-ként adták el. (értsd, nincs benne T&L és emulált a Shader)
próbálhatsz gánydrivert
de az a szerencsétlenség csak XP alatt fog hozzávetőlegesen normálisan menni
szinte minden lényeges funkciót szoftveres emulációval helyettesít, egy GeForce FX5200 világűr hozzá képest... -
bacsis
Közösségépítő
90 nanométeres volt a gyárilag 3,2GHz-es 6400+ X2 Athlon 64...
azt még lehetett húzni 3,7GHz-et is meglehet futni 90nanóval.. Fenyő jól mondjaFenyő! Kukacoskodásból mondom, hogy S939-ben is lehet 90nanométerrel 3,2GHz körül is szaladgálni
Enigma1945! S754-es Sempronnal 2,4GHz-et is alig értem el, szóval nagyon jó eredményt fogtál meg
amúgy meg 0,13-as S754-es Athlon 64-el meg 2585MHz-et csíptem meg -
bacsis
Közösségépítő
igen, jó korai forceware-t kel lhasználni és pöccröcc megeszi a Win7 a Win 2k/XP-s drivert működik meg minden
petakpa1! Egy 386-os manapság odáig jutott hogy hiába kommersz cuccokból van összerakva, már az értéke ha széplassan is, de emelkedik, ráadásul a retro kedvelők meg is veszik/keresett cucc.. persze túlságosan ne akarj meggazdagodni rajta, de egy 5-ösbe elmenne -
quailstorm
félisten
-
Sanchez638
addikt
Na tessék így válik egy szakmai topikból háborús övezet, valaki idegen benéz ide, aztán azt látja, hogy a moderátortól kb ugyan azok a mondatok áradnak, miközben mindenki próbál kompromisszumot találni..
Kíváncsi vagyok meddig fog ez menni, hogy ilyenekkel szemeteljük tele. Még hogy a linkelgetés rossz dolog és szabály ellenes, ennek a megmagyarázása több hozzá szólást kapott, mint amennyi linket az elmúlt két hónapba..
És még ezek után is a szabályzat ajnározása folyik, ahelyett, hogy megoldást keresne a feljebb lévő tudat.
-
Nem is tudom hirtelen kihajtja-e, utána kéne néznem maga a kártya mennyit megy abszolúte, mondjuk egy 4GHz felett hajtott Core2- vel. Nekem összerakás előtt csak az volt a cél hogy a 20000- et legalább megfussa - ezt így is hogy minden alapórajelen, van teljesítette - , valamint hogy legyen egy erős ( a legerősebb procival ), konvencionális, tehát még 478- as P4 konfig. 423- asból meg összeállítottam egy P4T- t, tehát szintén Asus, szintén P4, de a legelső.
(#38838) sanchezsa : vízhűtéssel nem foglalkozom, ráadásul evvel a b***ott nagy hűtővel tök hideg ez a CPU is, majd ha minden teszt lefutott alapon, akkor megnézem mit megy tuningban.
-
gban
veterán
-
-
Yutani
nagyúr
Valószínűleg R360 GPU van rajta, ami az XT-jé. Kicsit optimalizálták, így magasabb órajelet tud, mint az R350.
Egyébként az a szép, hogy az R300 és az R360 is 150 nanométeres technológiával készült, és a kezdeti 325 MHz-ből a végére lett 412 MHz GPU órajel. Mondjuk ez csak 27% plusz, de akkor soknak számított.
-
Yutani
nagyúr
Első pillantásra abban különböznek (ahogy az enyémen a nagy Zalman eltakart mindent), hogy a 9800Pro 2-4-8xAGP-t tud (két réses), a 9800XT pedig 4-8xAGP, azaz egy réses:
9800Pro PCB
9800XT PCB
Aztán látható még jó pár különbség, például a tápáramkör FET-jei kétszer annyian vannak és nagyobb helyet foglalnak el, vagy a függőleges dupla csatlakozósor furatai az XT-n már nincsenek ott.
És itt a megvásárolt kártya:
-
Fenyő
őstag
Dehogynem a Nature teszt DX8-as, ha az nem fut le az minimum -1-2 ezer pont, tehát DX7-es és DX8-as karik összehasonlítására nem igazán alkalmas 2K1, max ha DX8-as karin se futtatjuk le a Nature tesztet, vagy ha csak a DX7-es játéktesztek fps eredményeit hasonlítjuk össze, a pontszámot nem.
-
gban
veterán
Forrasztással egy a gond, elég meleg a páka és elég közel van a mikroszkóp műanyagja a felülethez.
Ez inkább az említett lábhajtogatáshoz, meg a forrasztások előzetes vizsgálatára lesz jó, illetve megnézni, hogy egy leszedett / felrakott cucc lábai közt lett-e áthúzódott ón, vagyis zárlatos lett-e. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest