Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
radi8tor #39165 üzenetére
ezt az egészet meg lehetne beszélni...
De nem itt... össze kéne ülnünk, és egy sör mellett tuti mindent meg lehet beszélni... de mivel erre elég kevés esélyt látok, ezért inkább akkor maradjunk annyiba, hogy nyel most egyet MINDENKI! és lezárjuk a témát.. nem lesznek linkelve hírdetések és kész
Annyit még akkor kérek tőled, hogy az ilyesmiket beszéljük át, hogy mit szabad, s mit nem!
nézzük gban hozzászólását amiben 2 ebay-es link is van... ez maradhat?
nem csak a képek miatt, hiszen nem csak képek vannak a hírdetésben hanem egyéb információk is, amiket nem vagy csak nagyon nehezen lehetne át copy/paste-zni ilyeneket...
tehát ez, illetve az ilyen jellegű pl maradhat? -
Ranagol_5
őstag
válasz
radi8tor #39149 üzenetére
"Ha romokban hever a topik, akkor azt feltételezem a kereskedés volt a fő irányvonal."
Te nem olvasod el amit írok, vagy csak szövegértési problémáid vannak?
Mondjuk, eddig csupán csak kétszer írtam már le, hogy: "Mindig is szakmai topic volt és egyszer már leírtam, hogy megszámlálhatatlanul sokszor indult építőjellegü beszélgetés egy-egy HA-ról linkelt hardver miatt. "Egyébként meg meg lehet nézni, hogy mennyivel kisebb az aktivitás a közbelépésed óta.
-
válasz
radi8tor #39144 üzenetére
Valamint szerintem ennek a fórumnak a szakmaiságához is hozzátartozik a beszerezhetőség, mivel régi alkatrészekről van szó. Tehát itt egy utalás/link/felajánlás ( akár pénzért is ) teljesen és tökéletesen szakmai dolog. Ha azonban be kell tartani a tiltást, én betartom, csak a véleményemet írtam le. Valamint még annyit hozzátennék hogy a hangulat így már nem a régi, romokban hever a topik, sajnos.
-
törölt tag
válasz
radi8tor #38799 üzenetére
Nem értem miért ezt a topikot kell piszkálni, hiszen van 5000 másik topik, ahol megy a flame meg a szardobálás, de ez, a k6-os gyakorlatilag egy belső kis közösség a PH berkein belül, ráadásul itt még komolyabb összeszólalkozás/flame se történt.
Miért a 10 éve jól működő helyet kell zargatni? -
válasz
radi8tor #38832 üzenetére
Akkor ez a megoldas. Figyelni kell a retro arazos topicot. Ha valaki talal valamit, akkor ott ra lehet kerdezni, hogy ez jo ar-e es aki szemfules ra tud csapni. Legalis, nem veszik el a topic szakmaisaga stb. Ide se csak K6 jott, hanem minden gyakorlatilag TTL-tol folfele ami oda is be kell ferjen. Mondjuk nem tom mit kezdenenek a gyujtemenyem felevel az arazok, mert mondjuk egy TVC mem bovitovel joy-jal szerintem csak par orultnek er valamit, a tobbieknek meg egy sort sem.
Vladi: Kis segitseg az elsohoz.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
radi8tor #38823 üzenetére
Felmerült még egy ötlet!
Fogok nyitni a hardveraprón az egyéb hardverek részlegen egy retro adok veszek hírdetést...
oda mindenki bepakolhatja a hsz-ekhez a saját portékáját! 3 hónap múlva lejár? akkor meghosszabbítom.. 3 havonta 250Ft-ot megér a dolog nekem/ünk...
ellenvetés? -
bacsis
Közösségépítő
válasz
radi8tor #38813 üzenetére
szerintem akkor hamar megtudunk egyezni...
korában volt oylan jogom hogy hsz-t tudjak szerkeszteni...
kérném vissza hogy ha jön egy linkelt hírdetés egy olyantól aki lemaradt erről a kis csetepatéról, és nem tudja hogy (már) nem szabad ilyesmit csinálni
és akkor én esküszöm becsületesen betartatom a rendet
akkor feszegessük még a határokat!
és faragjunk az előző hírdetős hsz-emen!
szóval:
skaccok képzeljétek láttam a hardveraprón, hogy hintawr nevű fórumtársunk SLOT1-es procikat árulgat...
van ott mindenféle, 600MHz-től kedzve a tök ritka 1000MHz-es példányig....
akit érdekel az keressen rá a kollega nevére a hardverapro-n vaaagy megtalálja a Processzor->egyéb processzorok rovat alatt
na így már belefér? -
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #38804 üzenetére
Amikor írtam oda, még nem volt új Hardverapró (így jelentés funkció sem) és az volt a megfelelő hely. Ezek szerint ez most már olajozottabban megy? Másrészt ez már technikai kérdés, de ezek szerint már Hardverapródok is létrehozhatnak megfelelő (al)kategóriákat a Hardveraprón?
-
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #38799 üzenetére
Semmi baja nem esett a júzereknek ebből.
Ilyet senki sem írt, hogy "bajuk esett volna". Csak a szokásos példái a felhasználói igényekkel szembeni minimális rugalmasság hiányának.
De azt mondjuk már elég régen tudom, hogy moderátorokkal ilyesmin vitázni teljesen értelmetlen.
*
Jut eszembe, a kérdésemnek nincs igazán köze a fentiekhez, de ennek: Ha nincs megfelelő alkategória ott a régi architektúra miatt, akkor jelezzétek és létrehozzuk [link] mennyi most az átfutási ideje? Emlékszem még, hogy annak idején még válaszra sem méltattak. -
Ranagol_5
őstag
válasz
radi8tor #38796 üzenetére
A 600.000 azért elég túlzó. Szinte biztos vagyok benne, hogy annak minimum a fele nem aktív. Szóval a nagy szavakat mellőzzük. Bizonyos szempontból igazad van, ettől függetlenül ez egy közel 10éves topic. Épp most újévkor szétküldeni azt, ami évek óta gond nélkül megy (mert kétlem hogy ide járnátok moderálni), elég nagy butaság.
-
Tim82
félisten
válasz
radi8tor #38791 üzenetére
Akkor nyissunk új topikot az adok-veszeknek. És ez a topik marad itt hirdetések mellőzésével.
Érdekes, hogy amikor hasonlót felvetettem a Thinkpad-topikban megforduló fórumtársak igénye alapján, akkor kategorikus elutasítást kaptam moderátori oldalról.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
radi8tor #38764 üzenetére
Én személyszerint nem böngészem a régi cuccokat harveraprón minden nap, viszont elég sok számomra értékes dolgot szereztem már be ebből a topicból.
Egyébként akkor tovább is mehetnénk, vaterát sem lehetne linkelni, meg ebay-t sem, és akkor a diskurzusok fele, amely a belinkelt termékről, a tulajdonságairól és az ezekkel kapcsolatos tapasztalatokról szól eltűnne. Nem tűnik túl validnak ez a szabály.
Szerinted mennyi eséllyel látnák meg a "borostyán herkules monitort keresek" hírdetést azok, akik valóban foglalkoznak ilyen hardverekkel? Tippelj.
Nem kukacoskodni akarok, csak ezek a dolgok számomra érthetetlenek, ettől függetlenül azzal én is egyetértek, hogy a kivételezés nem megoldás, sőt..
-
válasz
radi8tor #38764 üzenetére
Szabalyok kellenek, de ebben semmi logikat nem latok, csak ertelmetlen tulszabalyozast. Az ertheto, hogy itt nem hirdetunk, de mi a baj azzal, ha mas hirdeteset linkeli pl. a sapkas csavo: Itt van sracok egy 30 eves XT, nekem mar van ketto, de tudom, hogy sotet felhold es patkanykepu pont ilyet keres.
A keresek nem mukodik erosen reteg cuccoknal, mint pl. egy HTZ vagy Primo. A legtobb elado akitol hasonlot (pl. ZX 81 mem bovites) vettem azzal sem volt tisztaban, hogy mit hirdet.
-
válasz
radi8tor #38761 üzenetére
Az minek szamit, ha valaki lat egy jo cuccot es tobbiek figyelmebe ajanlja? En tobb dologra csaptam igy le, pl. egy bontatlan C128-ra.
Akkor mi a teendo, ha valamire vadaszok honapok ota es a tobbiek segitsget kerem, hogy hatha van valakinek pl. borostyan szinu Hercules monitora. (Van valakinek? Vevo lennek ra!)
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
radi8tor #38752 üzenetére
Egy időben volt róla szó, Kalandor ééés hű most nem ugrik be mi a neve moderátor és én közöttem, hogy későbbiekben elképzelhető, hogy kivételek közé fog esni ez a topic...
Szóval a srácok az én engedelmemmel (is) hírdettek néha ezt azt, hozzáteszem, hogy igaziból egyelőre ebből nem lett semmi, főleg nem hivatalosan, szóval ezért én kérem az elnézésedet, viszont akkor egyúttal erre lehet ismét hangsúlyt kéne fektetni, ne fosszuk már meg egymást attól az örömtől, hogy könnyebben jussunk régi portékákhoz
DarthSun! Igen gyárilag 600-asok... Egyik legmagasabb órajelű DDR1-es modulok ezek, azért csak az "egyik", mert léteztek 700-as DDR1-es modulok is.. . de azokat én is csak képen láttam -
Ádyka
őstag
válasz
radi8tor #38752 üzenetére
BUÉK minden őrültnek!
Én még mindíg örülök, hogy vannak itt eladó dolgok. Nem vagyunk olyan sokan ebben a topicban, hogy szétoffoljuk vele, valamint heti 1-2 eladandó cucc még nem a világ vége.
Más:
Még senki nem próbált unsupported CPU-s gépre win 8.1-et tenni? Sokan megcsinálták már netszerte, és jobban jártak mint a win7-tel, mert egyszerűen jobban hasít. Legyen az Socket 370-es cerka, vagy esetemben most egy Pentium M 740 -re jó lenne felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- További aktív témák...
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest