Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petakpa1
üzenetére
Ha a MemTest lefut, akkor még a Prime95 megfeküdhet, de nem biztos hogy a ram a hibás, összetett dolog.
(#56048) arn : de van, pld CIH vírus, törli a bios tartalmat, nemcsak a CMOS- t, hanem a flasht is
#56050 : +1(#56054) bacsis : akkor azt nem használom a GTX580- al, tökön is szúrnám magam egy evőkanállal ha ilyen miatt menne tönkre, ilyen jó állapotban levő Asus 580- ast tuti nem találok megint
(#56058) sanchezsa : legenda csak, a jó DDR1 ritkán fordul elő, beszerzése igen nehéz, nekem már van sokféle, jópénzért ill 3 kitet ajándékba kaptam, de ahogy telik az idő egyre problémásabb lesz ezt is találni
(#56060) MasterDeeJay : hasznos info, ezeket nem tudtam...
(#56063) Aventyr : +1, tuningnál, főleg AMD esetén mindíg kell emelni a CPU/CPU NB/NB/RAM/HT feszeken, ha nem is sokat, de csak úgy lesz stabil
(#56071) r0b3r : szép kollekció. Az XT lap későiségét azonban szerény egoizmusom
megkérdőjelezi, ill lehet hogy késői, de az enyém ultramodern ritkaság, még későbbi, integrált IDE és FDD vezérlővel [link], valamint a blog róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
megkérdőjelezi, ill lehet hogy késői, de az enyém ultramodern ritkaság, még későbbi, integrált IDE és FDD vezérlővel