- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
Whysperer #29624 üzenetére
Én ezt ilyen elosztóval oldottam meg.
Vagy barkácsolsz és ráforrasztod a második venti drótját az elsőre, de csak a fekete és piros drótot. -
-
-
dandy91
tag
válasz
Whysperer #29566 üzenetére
Whyperer nincs húzva alapon megy
még nem volt szándékomban. De Miklosss kollégának 5.1 ghz-ig stabil volt ahogy olvastam.
ViZion na azt hiszem elől is szív ugye elől 20as venti felül egy huszas venti oldalt is van egy 20-as hátul pedig egy 14 vagy 12-es az a baj hogy a kábeleket nem tudtam normálisan elrendezni mert béna voltam így gubancos az áramlás már mint elölről. -
válasz
Whysperer #29354 üzenetére
Max lineárisan tud nőni az fps, ha 4200 vs 4500ról beszélünk az 7% difi azaz maximum annyi lesz fps-ben is a különbség ha a VGA engedi.
"Kihajtás"-ról, mint fogalom így nem beszélünk, program függő hol elég az FX és hol kell mondjuk egy i7 4500-n.Nyilván Metro-ban, Dirt-ben és egyéb VGA orientált játékban nem lesz köztük difi, de ha elővesszük az elöbb említett BF3 Multit vagy más CPU-ra /is/ támaszkodó játékot akkor az mutathat meglepetéseket a mérő.
Single-ben 3000 és 4400-s órajel között átlagos játékban 1 VGA-val 15%-t mértem difiként, ami semminek tűnik pedig a BF3 Multi itt konkrétan el sem éri már a 60fps-t
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Whysperer #29339 üzenetére
A gyári fesz nekem 1.375. A turbo meg simán 1.4 felett ad. Azért figyeld a höfokokat.
Amúgy ez a cpu/gpu limit attó függ hogy használod, és milyen játékban. De ugye az ember azért vesz biks vga-t, hogy ahol lehet kimaxolja a grafikát, akkor meg ugyis gpu limit lesz.Találtam egy jó tesztet, igaz 1440p-ben tesztelnek, de a 8350maiak két 7970-etprogramot elvisz, 1-2 framere a nagy intelektöl szinte minden játékban. 3 kártyánál fogy el, de ott már csak a legnagyobb i7-ek bírják.
[link] -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Whysperer #29062 üzenetére
Az aida hülyeséget ír, legalábbis cpu hőfokra. Én sokat nyomoztam, és végül arra jutottam, hogy az amd overdrive, az easytune, és a gigabyte touchbios ugyanazt mutatta. Ezek a gyártók programjai, és ugyanazt mutatta mindegyik, vagyis én ezeknek hiszek. Gondolom a gigabyte csak tudja, hogy a saját lapján melyik szenzor micsoda...
-
-
Stonerice
őstag
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Whysperer #28151 üzenetére
Kicsit emlékezz vissza A64 korban az fx nem egy kommersz processzor volt, mindegyik ára ~1000 dollár környékén volt.Nem átlag felhasználónak készültek, holott azonos órajelen nem voltak erősebbek, mint a sima A64. Na ezt kb ugyan úgy képzeld el.réteg vásárlónak készült, ráadásul az oem partnerek kérték, ha jól rémlik biztos nem a hasukra ütöttek, hogy majd fogják venni jó lesz az.
Az ára sok valóban, de nézd úgy, hogy lászlóshajó.Ezt csak beteszed és tuti megy ennyit.Illetve megveszed a komplett xyz márkájú gémer hyper ultra configot 4000 dodóért. Gondolom valami extra hiper minőségi vízhűtéssel, űbertuningos 9999 radeonnal, meg csillió terrabájt rammal, ssd-vel. -
lee56
őstag
válasz
Whysperer #21367 üzenetére
". aki nem akar mókolni az ne húzza!"
Ott a pont...- = Zk = - pedig user error gyanús eset vagy, tudod te is
, viszont ezen az Asus sem fog majd tudni segíteni
A lustaságodon pedig az egész fórum se.
frescho : +1
(#21374) laca000 : Ő nála is tervben volt/van egy ilyen lap FX-el, és biztos kiváncsi hogy dolgoznak össze.
-
ViZion
félisten
válasz
Whysperer #20855 üzenetére
"Sajnos maradok a "csoro"2600-al meg a Z77 sabertooth-al. ......... egy ideig"
Háát igen, itt én is elmorzsoltam egy könnycseppet. Ha ez segít, tudok küldeni egy Sempron 2,7 GHz procit, amíg nem lesz vmi jobb...TSanya: amit írtak, h kábelek, stb. elsőnek. Utána tölts le egy memtest live CD-t, vagy valamelyik live linux disztróval bootolj és futtass ~1 óra memtestet. Esetleg külön modulokkal. Ez erősen ram hibára vall. Boot után CPU-z-vel ellenőrizd, hogy a lapod jól állította-e be a ram időzítéseket és a feszkót. Nálam az 1,65 V ramokat 1,5 V-on akarta tekerni, fagyott ugyan így (sőt, flash-tól omlott össze többnyire).
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Whysperer #19169 üzenetére
Jól látod a dolgot
Kérdezek én is a topiclakóktól. Nézte-e valaki hogy mennyit esznek a procik (főleg a 8xxx), 4-4,2 körül alapfeszen/alulfeszelve.
Mert a tesztekben mindig csak alapon, és húzva/szarráfeszelve nézik őket.De sztem 4 gigán simán el lehet érni alacsonyabb fogyasztást mint a gyári.
-
miresz
veterán
válasz
Whysperer #19157 üzenetére
Én ezt a lapot ajánlom ez nagyon jó: Asus M5A99X EVO R2.0
-
xatos3
senior tag
válasz
Whysperer #19152 üzenetére
nekem az ud3 1 éves, és se win7 se win 8 alatt, se analóg, se optikai jellel soha semmilyen zavart nem tapasztaltam, sőtt egész jó a minősége
szerintem neked valami a 230-as hálózaton zajt szed össze, vagy driverbug, vagy gyári hibás darab, de ugye arra tört% esély van
-
lee56
őstag
válasz
Whysperer #14617 üzenetére
Jah így már értem. Azért emlékszem, több hónapig ezen rágódtál itt
Tényleg jóárasak, azt hittem majd kell pár hónap hogy olcsóbbak legyenek, de nem szállt el a kezdőár sem szerencsére.
kissz84 : P4-es táp? Abban az időben még nem voltak annyira elszállt videókártyák, se kilowattos tápok, azért arra vigyázz hogy a fogyasztóidnak megfelelőt válassz, még ha csak helyettes tápnak is
-
kovi831
aktív tag
válasz
Whysperer #12259 üzenetére
Hirtelen én is elcsodálkoztam, hogy Angliában "ilyen" meleg van
De igen a páratartalom az stimmel.
Mióta dolgozol kint? Csak érdekelne, a külföldi munka engem is, még szerzek 1-2 év szakmai tapasztalatot, oszt go Germany.
Nem tudom, milyen lehet a Briteknél én nem tudnám megszokni a jobb kormányos forgalmat -
=HG=
addikt
-
Cseneles
őstag
válasz
Whysperer #12119 üzenetére
Nemtudom nekem uefi Ben default van de nem írja az értéket, 1,2v ez volt amivel be értem bár ez alatt mar szerintem elhasalna. Amúgy 1.3v az összes AMD nek a gyári fesz mar ezer éve ha jól tudom. A turbocore és a c&c állíthatja a feszt is! Pl 1 szál eseten én láttam mar 1.4v on is 4ghz n.
-
=HG=
addikt
válasz
Whysperer #12108 üzenetére
Csak te nem a kupakhőt nézed, hanem a maghőt ! Vagy hűtőházban tartod a gépet.....
Tök mind1, hogy hány MHz-en hajtom, hűvösebb, mint léggel ugyan azon körülmények között.
Viszont igazatok van, nem megy 4-4,5 -en a proci, de minek is kéne ? Teljesen alapon, ahogy azt AMD-nél tervezték, bőven kiszolgál nálam mindent. Ha kell a kraft rákapcsol, ha nem akkor alapon megy. Ezt a procit így tervezték, hát én így is használom. Most hogy e sorokat írom azt hallom, hogy csörgedezik a víz a tartályban... Gondolhatod, hogy akkor nem túl hangos a szerkezet..Malibutomi: Azt tudom mondani neked, hogy én a H50-et a gyári singl radival 2 ventivel próbáltam, de ott tényleg nem hozott jobbat, mint a lég, csak talán stabilabban hűtött, viszont hangos volt. Így moddolva, ahogy írtam, megtáltosodott ! Kellett a nagyobb hűtőfelület neki, és szinte passzívan is lehűti a 8120-at.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged