- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
Tomko78
őstag
válasz
juve600 #26495 üzenetére
Akkor csak néztem be , igen elég érdekes ez , azt gondolná az ember , hogy simán felismeri a cput , anno mikor Phenom II X2 550 váltottam X4 965 re akkor gond nélkül ment a csere , gondolom az azonos deneb miatt , de az FX már más tészta volt , nekem speciel el se indult a win 8
Csak mikor újra raktam a opot ,hiába mindent rendesen belőttem biosban nem indult el
-
ViZion
félisten
-
foka
aktív tag
válasz
juve600 #26289 üzenetére
darky@ kolléga leírása alapján, gyönyörű szépen be lehet állítani mit akarsz hova kiíratni.
-
Jim76
aktív tag
válasz
juve600 #26143 üzenetére
+1 a SABERTOOTH-ra, ennyiért ajándék.
44-45+eFt-ért már irreális MSI-t venni, legyen az bármilyen felszereltségű... 2x nagyobb az értékvesztése, mint az Asus-nak. Ha nem akarja az ember becsapni magát, 40-60 ezres árkategóriában 2-3 méltán népszerű, és értéktartó lap van, a Saber, meg a Crosshair-ek, amitől még 2 év múlva is normális áron meg lehet majd szabadulni.
-
Boboka
tag
válasz
juve600 #26086 üzenetére
# VIZion
Konvertálás miatt 8 magosat szeretnék de lapot már nem szívesen cserélnék...
Csak az érdekes az dologba, hogy 890gx meg támogatja: 890gx pro3 cpu support
És specifikációra a tápellátása(4+1 vs 8+2) jóval rosszab, de mindenben ugyanaz.
Mindkettő bírja a 2600mhz fsb-t.
Szóval nem igazán értem ezt
Tényleg nem szőrszálhasogatni akarok csak kerülném a lapcserét -
Jim76
aktív tag
válasz
juve600 #25855 üzenetére
Azért én le nem cserélném... ha ott változást akarsz érezni (és nem csak önámításként, vagy megmagyarázni magadnak, hogy mire szórtál el egy kis plusz pénzt
), akkor 8320-as+egy erősebb vga - ott már tényleg észreveszed. Továbbra is azt gondolom, hogy számos előnye van az FX-nek, főleg, ha elég a 95W-os, de 3 modulosra a 965-öt csak akkor éri meg elcserélni, ha jó áron el tudod passzolni utána. Ha sokba van a csere, akkor nem. De ez az én véleményem csak.
-
foka
aktív tag
válasz
juve600 #25548 üzenetére
Nekem a kinézetével, áttekinthetőségével semmi bajom, amit előzőleg írtam az idegesít. Szerelek valamit a gépben, utána bekapcsolnám a gépet, és se kép se hang. kiresetelném a cmost és ugyanazokkal a beálításokkal jön be amikkel előtte használtam, ráadásul előtte ezekkel a beállításokkal hónapokig hibátlanul működött
-
werszomjas
addikt
válasz
juve600 #25026 üzenetére
Az FX-8320 meg: 38 735 Ft.
Ezt már egyébként akartam is kérdezni korábban, pont 10ezer van a 6300 és 8320 között, szerintetek megéri a felárat?
M5A97 EVO R2.0-as lapba, egy 7870 mellé, fullHD-ra, játékra, főleg multi (bf3, f1 2012, meg majd 2013, grid2).
Van valaki aki FX-6300+7870-el rendelkezik? Proci vagy VGA limit szokott sűrűbben lenni? Csak mert ha elég a 6300-as is feleslegesen nem költenék 8320-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- Háztartási gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged