- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz dandy91 #30071 üzenetére
De hát ha keresőt használod, visszaolvasol, az nem elég? Minden menüpontot írjunk le? Az is volt már, de nem a Te lapodhoz, mert azt keveseknek van. Lapod topikjában biztosan lesznek beállítások. Asus-ét linkelhetem, ha segít, vagy keresőbe asus m5a tuning
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
dergander
addikt
válasz dandy91 #30071 üzenetére
Figyelj a tunning kényes dolog...indulj ki abból hogy 4Ghz-en elég 1.200volt akkor lépcsőzd ,minden példány más... 4.2ghz nálam már 1.27volt kell hogy stabil maradjon, 4.5ghz-hez már 1.36volt,de már 4.6Ghzre kell 1.41volt 5Ghzre meg 1.51volt nos kb alapnak igy jó,de lehet eltérő is de nem nagyban.
-
ViZion
félisten
válasz dandy91 #30065 üzenetére
Fusd át a topikot, van sok beállítás. tuning keresőszó, vagy a procidra, lapodra is lesz sok találat, mindent leírtunk ezerszer
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
- = Zk = -
félisten
válasz dandy91 #29615 üzenetére
mióta megnyesték itt előttünk a fenyőket, keményen idebasz a nap -.-
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz dandy91 #29559 üzenetére
nekem a 8150 4,7-en, 1,38-9V-tal max 61-74 fok.. igaz, a szoba 26-27 fokos
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest