- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Habugi #60500 üzenetére
Isten lássa lelkem nem leszólni akartam ám a GondenChips jelzővel a tuningban elért eredményedet.
Amit kipréseltél abból a kocskából az több mint elismerésre méltó.
Ellenben most lenne egy költői kérdésem mindenkihez:
IBT alatt az alábbi max hőfok értékeket kapom:
A kupak hőt én sokallom 4.5-ön megy a kocka 1.450v +50mV offset beállítással HWinfo szerint a max érték így is csak 1,456v.
Épített víz hűti egy EK-Supremacy blokkal, a rendszerben van egy 390 szintén EK fullcover blokkal ami nem megy 45 fok fölé furmark alatt sem. Pasztázás rendben 2x ellenőriztem újrakentem MX4-el van felkenve. Ha 10 fok difi lenne a kalkulát maghő és a kupak között még azt mondom oké de így nekem sántít a téma :S.
Ennyire félre mér a deszka ?
-
belaazallat
addikt
válasz
Habugi #60507 üzenetére
User error!
"Fix mappában levő LinData mappával felülírtad az eredetit?" Nem, de ezt pótóltam!
Így már 98Gflops, de második körre eldobta az a tesztet. A régin 20kör is lement very high beállításon hiba nélkül, most még hideg is van. Szóval most akkor álljak neki tesztelni újra?
-
-
Viktoár
addikt
válasz
Habugi #60444 üzenetére
Habugi
Igazad van a felhasználás mivolta felett elsiklottam.Fogalmazzunk úgy hogy időnként játékra is lenne használva de nem az a jellemző.(PL: World of tanks,esetleg gondolkodós FPS játék.)Egyébként átlagos felhasználásra szánom,filmezés,stb.
Ha "komoly" játékokkal szeretnék játszani a HD5770-et már régen cserélnem kellett volna.Ezzel elvagyok még de érik a cseréje.Mondjuk egy HD7850 szerintem elegendő lenne nekem egy jó darabig.
Az inteltől tuljadonképpen egy kicsit idegenkedem mert tök sötét vagyok hozzá.Nem ismerem a procikat melyik mire képes, a lapoknál sem tudom melyik chipset mit tartalmaz,mennyire használható,stb..
Nem óhajtok vitát generálni a két nagy gyártó között csak én az egyiket ismerem a másikat nem.
ViZion
A keret igazából úgy alakul ahogy javasoljátok a legjobb megoldást,de komplett gépet nem cserélek az biztos.Maradjunk a 40k-s plafonnál.
Közben arra is gondoltam hogy veszek egy fx6300-at a jelenelgi ASRock lapomba.Ha nem megy rendesen (és itt most nem egy brutál tuningra gondolok) akkor eladom a lapot és picit hozzátéve vehetek egy megfelelő darabot a proci alá. Bár nem tudom hogy így összesen mennyibe fájna az egész.
addamka
Na igen,saját kárán tanul az ember.Van különbség a te lapod és az enyém között?
-
Tubica
senior tag
válasz
Habugi #60437 üzenetére
Olvastam pár tesztet, de valahogy nem értettem meg.
Tehát. Tegyük fel, 4ghz-re akarom tenni az FX-et.
Azt olvastam, hogy a turbo-t ki kell venni
Magamnak kell beállítanom a feszültséget <-- bár, itt nem tudom, még mennyit kell visszavenni, mert hogy túl magasra teszi magát a proci, meg hogy pluszba mit kell kikapcsolni a BIOS-ba
Magamnak kell beállítanom a memória időzítéseketNem akarok brutál OC-t
Nekem elég, ha stabilan, és időtállóan elfogyasztja wattok ezreit
Maximum, 4Ghz ( mivel többen ezt a mennyiséget mondták elegendőnek )Ventiszabályzás: Zalman ZM-MFC1
Nem hagytam magamViccelsz
Nagyon szeretem az AMD-t. 1x volt intelem, de az még a 370-es tokozásba volt
Onnantól csak felfele
Socket A ( 1800+ / 2200+ )
Socket AM2 ( 5200+ )
Socket AM3 ( X 250 / valami x3-as / x4 955 Be
Socket AM3+ ( Fx 8320 )Üdv. Tubica
-
Tubica
senior tag
válasz
Habugi #60435 üzenetére
Rendben.
ET6 törölve
( csak nem értem, mi a baj vele ).
Egy raijintek Triton hűti, illetve egy R300-as házba van ( felül van a radiátor ).
Most a lapon, az FD BIOs van.
Hát, komolyabb tuningnak sose voltam híve ( hallottam, hogy valaki 5Ghz-en járatja
, ahhoz külön gratulációm
Én a 955Be-t léggel 4.1-re tudtam felvinni, csak szorzózárral
)
Üdv. Tubica
U.I: Tehát, az alap 3.5Ghz-ről, szorzó emeléssel, vagy mhz emeléssel meddig tudok felmenni, hogy még ne kapjon kék halált, vagy hibákat ( gondolom, ez attól is függ, mit fogok ki
)
-
rambustibi
őstag
válasz
Habugi #60429 üzenetére
Köszönöm
Már most is sok örömet okoz.
Felpattintottam a win7-t, de még finomhangolnom kell...hajnal 2-kor feküdtem le és megyek dolgozni...picit fáradt vagyok..
Ez is csak egy nyers mérés, itt kb. 200 pontot sikerült javítani a win10-es méréshez képest..
Inkább a játékokra leszek kíváncsi pl.: Crysis 3 (intel siratós rész)
És a megdöbbentő az egészben, hogy semmi hangja a gépnek, semmi melegedés, simán alapból kitolja.. -
newwave0507
aktív tag
válasz
Habugi #60370 üzenetére
Azért raktam fel ide, mert gondoltam itt normális emberek foglalkoznak az FXel, és kellően érdekli is őket.
Te ezen égsz ki, en meg a sok retardálton az aprón. Nem, nem hittem azt, hogy ez apró
.
"uhh,bocsi", ezen kiégni? Ő nem égett ki, csak felszólítot normálisan. Macko sem égett ki, írt egy normális hozzászólást. De tudod mit
ne haragudj..
Majd ha elkezdesz hirdetni aprón, akkor majd rájösz milyen a vevő felhozatal.. Tisztelet a kivételnek!
" Lehet nincs rá garancia", ha tudod hogy nincs rá garancia, ide lehet irni normálisan is. Meg kérlek nézz már rá az árra, nem számoltam bele a szépséghibát? ...
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Habugi #60336 üzenetére
Szerintem 3.5ön alap feszen, nem bírná ki a prime95öt.., kikapcsolt a gépem 10 mp alatt.
(#60336)
Ugyan ez a beállítás, 4.6on nem bírta ki a prime95öt , de a feszt meg felviszi az egekbe.. nem korlátozza le amennyire beírom.
Amit látsz a képen, ezzel a beállítással nem bírta ki.
-
belaazallat
addikt
válasz
Habugi #60244 üzenetére
Értem! Másodjára csak sikerült felfogni!
Kupakban van a szenzor.
Belőlem is a tapasztalat beszél, nem a szakmaiság. Athlon64 nél még a maghő volt a magasabb. Intel E5200, E7200, E8200, Q9550 maghő mindegyiknél magasabb volt. Lehet mert ott még a magokat szenzorozták, nem a kupakot.
Másik, hogy a magok a hőforrás, tehát a hőátadási veszteség miatt a kupaknak alacsonyabb hőmérsékletűnek kellene lenni, mint a magoknak. Ez max 1-2 fok. De nem vagyok fizikában nagyon jártas, tévedés jogát fenn tartom. Írtad, hogy a maghő számított érték. Innentől azt figyelmen kívül hagyható.Akkor megnyugodtam. Kupak hő 62 fokot ért el IBT(FX patc-es) alatt ebben a nagy melegben "very high" beállításokon.
SzerK.
(#60245) hutoczky82
Volt több paszta teszt a ph!-n. A neves márkák drágább pasztái között 1-2 fok a különbség. Lényegében mindegy, hogy Mx2/4, Noctua, vagy mást használsz, egy sima paszta és ezek közt kb 5 fok eltérést fogsz tapasztalni. Ha neked megéri a felárat, akkor vegyél nyugodtan. De hogy melyik a legjobb, mindenki mást fog mondani. Én pl a Noctua NT-H1-re esküszök.
-
belaazallat
addikt
válasz
Habugi #60239 üzenetére
Nálam 60 fok felett a magok melegebbek, mint a kupak. 2 fok eltérés.
És szerintem ennek így is kéne lennie, mert ugyanis nem a kupak termeli a hőt, hanem a magok. Korábbi procijaimnál is így volt, a kupak mindig hidegebb volt, mint a magok.
Abban meg tudlak erősíteni, hogy a Giga 970 ud3p lapnál, valóban a kupakhőre vonatkozik a beállított riasztás.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Habugi #60188 üzenetére
Szia!
Először is egy gyors képet mutatnék, a feszt lejjebb tudom vinni még.
A lapom az egy ASUS Sabertooth 990FX R2.0, ebből szeretném kihozni a maximumot. Nem tudom mennyi időd van, esetleg skypeon, vagy máshol el tudnálak-e érni, hogy gyorsabban tudjuk cserélni az információkat
Köszönöm szépen előre is!
-
Kutya_7
tag
válasz
Habugi #59998 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled
.(Amúgy szerintem tök rendben van a 4790K @4.9 és a 8320@5Ghz közti difi, 2013 végén boltból 34k bruttó volt a proci, harmad árért szerintem teljesen reális. 3DMarkokban is van rendesen Physics score difi.
Elég jó kis procit fogtál ki hogy tudod így OC-zni, a többség 4.2-4.4között/körül használja ezeket a Hasikat.
Ott cirka 20-25% difi lenne..)Főleg ebben:Engem egyébként kellemes csalódásként ért az utolsó Inteles felhozatal, azaz a Skylake, 6700K @4.6-on futja ezt...
Megpiszkált bennem is vmit a Skylake, de sajna nem bírja jelen pillanatban a pénztárcám, meg a mostanihoz képest nem érné meg nekem a cserét ahogy eddig nézem, de ez még változhat...
Még mindig a 290X DCU2-es cseréjén dolgozom eddig nem sok sikerrel, már-már kezdek letenni róla...
Bár csak jövőre nézve kéne cserélni, mert eddig mindent szépen szalajt a kis DCU2, mondjuk sztem neked nem kell részletezni miért is akarom cserélni, mert ugye OC-zni keeeeeee, ez meg nem annyira szereti...
Itt vagyok én, csak nem reagálok mindenre, mert még az lenne, hogy mit okoskodik itt egy kék barom...
-
rambustibi
őstag
válasz
Habugi #59954 üzenetére
Megpróbáltam úgy is, hogy a physics-et csak CPU-ra állítottam, úgy is 7fps, ezután a VGA-ra állítottam a physics-et így is 7fps, ezután még a Cuda magokat is letiltottam a VGA-n így is 7 fps.
Nem tudom miért szakad be 7fps alá, de már az fx9370-nél is ez volt.
Passzolom a dolgot...Esetleg lehet csak azoknak esik le 7fps-re, akiknek free verzió van?
-
-
.zSoLTi.
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Habugi #59650 üzenetére
Egyelőre átfutottam a dolgot és úgy tűnik így előzetesen, hogy azzal a BIOS-szal a gyári órajelek nem jelenthetnek gondot. Ez már önmagában is +20-30%-ot jelenthet a Phenom-hoz képest, szóval nálam zöld utat kap a dolog.
Sikerült ismeretlen hűtéssel első körben 4.8-ig felrántani stabilan, ez nekem már szintén tökéletes, bár a cél 5 lenne. Full vizes a gép, szóval akár még esélyem is lehet rá.
Most kezdődhet a szükséges manna kitermelése és a megfelelő bolt kiválasztása.
-
motown5l
senior tag
válasz
Habugi #59623 üzenetére
Errol a CIT 850W taprol lattam egy hozzaszolast a Youtuben,es azt irta az egyik koment,hogy lesutotte a fx8350 procijat..Erre az uzenetre bepanikoltam..Es hozza teszem azt is,hogy nagyon melegedett az alaplapom.Ugyhogy ugy dontottem,hogy cserelem a cuccokat,amig nem keso.Szerinted egy 2400Mhz memoriat erdemes vasarolni?
[link] -
rambustibi
őstag
válasz
Habugi #59595 üzenetére
Kérdezte a srác, miért nem viszek kettőt, mert a szerverekbe többet raknak.
-Mondom csak azért, mert részben fizikai/szellemi melós vagyok, és fizetésből élek.
Mégis minek neked ez otthonra?
-Mondom, mert beteg vagyok.
Azt mondta, ja már értem..nekem is vannak ilyen dolgaim
Szinte rokonlélek a srác -
rambustibi
őstag
válasz
Habugi #59593 üzenetére
Köszönöm
Szinte remegő kézzel fogtam a kezemben
Van már 1-2 block variáció.
Elsődlegesen alaplapot kell tennem alá, a kérdés még az, hogy mennyi socket foglalatot tartalmazzon.
Remélem hamarosan kapok egy brutálisan jó árat az alaplapra is.
Sírsz, ha elmondom mennyiért vettem a "drágaságomat"(bár már sejtheted a beszélgetésünkből)
"Birtokba vettem, az enyém"
- Magadnak akarod ugye?
- Mit feltételezel rólam Bilbó!!!!És ez lábnélküli processzor!!!! Socket G34/LGA 1944
Csak pupilláztam mikor kivettem a dobozból, azt hittem először, hogy selejt -
mackosajt
addikt
-
Highground
aktív tag
válasz
Habugi #59545 üzenetére
Értettem! Köszönöm a segítséget! Mindenképpen le akartam cserélni a hűtőt. Mit ajánlotok? Ami az összefoglalóban van? Az elég friss? Aqua Computerben venném meg. Mert akkor már most meg is rendelem, hogy 1-2 napon belül át tudjam venni. Lehetőleg jó lenne azért 20 körül megállni
Amennyiben lehetséges... Ahogy elnéztem ezeket a Noctua NH-D14-15 már magasan 30 fölött mászkálnak... az nekem már kicsit sok
25 körülig még fogcsikorgatva elmegyek talán, de fölé már nem megy
Vízhűtés? Mondjuk abból is max. ezt a Cooler Master Nepton 240M-et tudnám megvenni. Mondjuk ez van is raktáron, tehát holnap el tudok érte szaladni. Csak nem vágom mennyire éri meg/hatékony.
-
Highground
aktív tag
válasz
Habugi #59541 üzenetére
Lefuttattam. Sikeres volt a teszt, de a CPU 76C-os lett a végére. Teendő? Vegyem még lejjebb akkor egy fokkal a feszt?
-
-
rambustibi
őstag
válasz
Habugi #59342 üzenetére
Megvan még, és egyre jobban billen a "bili" füle egy Opteron (6338p) felé, viszont akkor megválok az fx-től plusz a laptól. Már egy hete ezen rágódom.
A gondom az, hogy a procihűtőm foglalata am3+ az opteroné g34, és nem szívesen válnék meg a hűtőmtől.
Már a proci frekvencia rekordon dolgozom 1 hete sacc, amint összejött a hitelesített érték, szerintem belekóstolok a szerveres balhéba, és jöhetnek arra is az OC-k.
Jelezz, ha esetleg leszel TS-en -
Whysperer
addikt
válasz
Habugi #59204 üzenetére
nem az , hanem 30-t még Én is adtam volan azért a 8350-ért 8)
Nem az ,hogy innen fúl ,de ,ah azt mondt avolna,hogy Hjaja veszek egy I5-t meg egy erősebb vga-t és úgy cserél azt megértrem ,d ehogy a 6970 marad és vesz egy i7-t 8)
Kb olyan nekem mintha veszek egy erősebb motort de attól még csak 3 sebességes váltót hagyok benne ami miatt csak 100-ig tudok gyorsulni. 8)
most komolyan habugi azt mondod ,hog ya 6970 20-40 Fps-t fog gyorsulni az i7 miatt?
-
Madai95
tag
válasz
Habugi #59162 üzenetére
az eltelt időt az valóban saccoltam de 5 percet minimum ment ,alul feszelve meg azért mert a hőmérsékletet csökkenti , és problémát eddig nem okozott
végsősoron én azt szerettem volna megtudni hogy a proci hőmérséklete normális magas vagy alacson
meg hogy mi a normális idle hőmérséklete egy fx-8320 nak -
Omli85
őstag
válasz
Habugi #59137 üzenetére
Most olvasom kisit érdekesen fogalmaztam... melóban ha siet az ember.. xD
Szóval úgy értettem, hogy ha nem szeret legózni akkor vehet egy combosabb duplaradis kompaktvizet, ha meg "MacGyver" szellemű akkor össze lehet szedegetni aprón a cuccokat és építeni vizet.
Abban én is egyetértek, hogy nem érnek meg a nagyobb kompaktok 30-50K-t abból már 3x hatékonyabb épített szettet lehet összevadászni.. -
pipo112
őstag
válasz
Habugi #59034 üzenetére
ez egy jó gondolat menet volt és kézen fekvő is , és simán benne van a pakliban amire MS bedobta a tutit de már csak pár nap és kiderül mi lesz win10 alatt az fx-kel no meg tán Szeptemberben jön is az első MS játék ami dx12-es lesz
szerk:
fx-nek amúgy egy hátránya van még az az hogy hiába vannak új példányok lásd a 8370 vagy 8320e vagy a 9 es széria az órajel emelésen és a fogyasztás mérséklésén kívül mind kb 1 szinten van minimális javulással
az intel azért ennél többet dob az asztalra egy adott új típussal -
Omli85
őstag
válasz
Habugi #59031 üzenetére
Amúgy csak nekem volt olyan érzésem anno mikor reagált az MS a Mantle bejelentésre a DX12-vel, hogy az AMD megcsináltatja az MS-el azt ami neki igazán kell ?
Egyszerűen nem volt konkurencia az API "piacon tipikusan s@rhatott bele az MS mert így is úgy is DX-et használt mindenki. Aztán kicsit meglett piszkálva a parázs az MS reagált is, de énnekem valahogy végig az az gondolat motoszkált a fejemben, hogy az egész Mantle csak arra volt, hogy kiugrasszák a nyulat a bokorból -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Habugi #59026 üzenetére
Abu cikkeit tobbszor is vegig olvasom....visszont 20 %-a nem igaz amiket leir, tisztelem a munkajat de....inkabb ne menjunk bele. Sok cikk iro ismerosom van...
Mantle: igen, azt mondtam es nagyon is orultem neki. De mi a garancia abban hogy a DX12 is minimumj olyan szinten fog menni mint a mantle az elkovetkezo 2 evben?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Habugi #59019 üzenetére
Orulj ha szeretnel, felolem ciganykereket is hanyhatsz.
, nem allok a boldogsagod utjaba.
Konkret dologbol meg nincs, nem erdekel a mantle...az csak Radeon dolog...nem erdekel egy primitiv bench teszt. Engem 2-3 DX12-es jatek erdekel amin latszik az hogy erosoddik az FX. Ennyi.
Mordort en szem szeretem, de az az idezet ha egy kicsit is, de leplezi a valosagot/...sajnos.
Tudod mi a legnagyobb baj ? Amikor Abu85 leir egy AMD vilag megvalto cikket hogy most igazan odabaCCos lesz (anno az FX elott) , aztan amikor teszt asztalon van a dolog akkor meg jon a kopp meg a magyarazkodas. Hogy most ezert nem, azert nem, stb. Meg anno ahogy beharangozta a Fury-t...kibaCCott eros es kibaCCott draga....mondjuk az utolso az valoban be is teljesedett.
Csak annyi volna a jo, ha csondben megvarjuk mi lesz es azutan bontjuk a pezsgot...es ha javul az FX...igerem postan kuldok neked egy uveg finom pezsgot
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Habugi #59001 üzenetére
látod Uram ebben lehet igazad van
én csupán a matricák szín árnyalatára utaltam
de ha összeáll a gépem és végre a gyári hűtőt ki tudom hajítani az ablakon, akkor lehet majd a tiu segítségetekkel megpróbálom alulfeszelni a kis kockát
de tény hogy a tudat hogy ismét AMD-m van, megnyugtat...
olyan mint a szilánk az agyban, megőrjít... valami baj van a világgal, nem tudod mi az csak érzed
most már tudom mi volt a baj -
Whysperer
addikt
válasz
Habugi #58961 üzenetére
Nem értitek nem értitek.. 8))
Lehet többet eszik az FX ,de ah ugyan azt tudja több fogyasztással mint egy Intel.. és jobban tud melegedni az FX akkor azt Űrben a CPU is megtudja oldani az Űrhajó fűtését. ezáltal nem kell egy fűtő testet is beszerelni.. szóval a végén az eredmény nem több hanem kevesebb hajtómű terhelést okoz 8))!! 8) Intel hideg vagy mi nem eszik semmit ezért KÉK a AMD azért piros mert .... 8)) jövő évtől tuti az lesz ,hogy az NV azért Zöld mert környezet barát a Intel azért kék mert víz barát.. az ATI meg a AMD környezetszennyező és a globális felmelegedésért is Őt fogják okolni.
8)) ÖRÖK: [link]
Amúgy az ember lassabb mint egy Robot.. szóval a Piros vérűek kihalnak a Kék vérű robotoké a jövő!! 8)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Habugi #58904 üzenetére
Az, hogy pl. valszeg mehetne a játék jobban is, de nem megy, mert nem tekeri jobban a cpu-t.
Másképp.. Múltkor kipróbáltam ugye vsync nélkül. Tény, hogy megvan a 70 FPS körüli érték high-on, vagy van ahol több, WQHD-ban, de bizonyos területeken semmivel sem nőtt a CPU terhelés, %-osan közel ugyan annyi, mint bekapcsolt vsync-kel. Kicsivel több kikapcsolt állapotban. Hiába van több fps, a cpu terhelés nem nagyon változott, ÉS ugyan úgy 99%-on megy mindkét esetben a GPU.
Vagyis, hiába fut gyorsabban a játék kikapcsolt vsync mellett (több fps), de az adatok szerint a GPU terhelés nem változik, és a CPU használat sem jobb annyival, hogy azt indokolná, hogy gyorsabb legyen a játék..
Ellenpélda:
Grid 2, bekapcsolt vsync melett 20-30% körül pöszörögnek a magok. Kikapcsoltam a vsync-et, mindez megváltozott, közel duplázódott, ez mellett 60 helyett van 100-150 fps. Teszem hozzá a GPU terhelés itt sem változott, 99%. (
Vagyis, maga a szálak kezelése az oké, mert szépen eloszlik a terhelés, de maga a motor szerintem vígan tudna többet.
Persze, a gpu terhelés "nem változása" betudható a vsync-nek is.
De, ez már nagyon nem ide tartozik, és amúgy is túl sok lett már itt az off, már megint.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest