- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
akela91 #6705 üzenetére
szntem kevés a fesz amit adsz neki,nekem is teljesen hasonlóan működött 4ghz.hoz kb 1.3 v is bőven elég volt 4.4 ghz.hez meg 1 4v-ot ugyhogy adjál még neki.
Sajna ilyen ez 1 bizonyos pont után már sokkal több feszt kér akár, csak ha 100 mhz-et húzol már akkor is.
minden lap droppol ahogy itt láttam,de azt írták itt a srácok,hogy szokott lenni 1 bizonyos LLC(load line calibration)és azzal lehet 1 kicsit finomítani ezen.
Elméletileg ha jól tudom jobban elosztja az energiát és kevésbé fogja visszavenni a feszt, ha nagy a terhelés,de ha nem így van kijavítanak majd a jobban hozzáértők.
Az én biosomban ilyen sajna nem volt, de neked asrock od van ,ahogy az adatlapodon láttam azon remélhetőleg lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Intel Core i9 14900KF processzor + Gigabyte Z790 UD alaplap eladó javítandó állapotban OLVASD EL!!!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD 7600 BOX 2027.10.27. HUN GAR
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest