Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csongi
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Adjust cpu rati: manual
A cpu szorzot emeled 40re.
Az nb maradhat auton.
Az osszes turbo funkcio disabled
A dramfrekvenci manualra, es 1600a ram orajele, mar amennyiben az adatlapodon levo 1600ramokkal van szerelve.
Feszultsegi ertekeket ne piszkald, ha igy megy akkor jo, ha nem akkor kell pici feszt emelni.
A gyari hocsoves hutonek meg ezt el kell birnia. -
Chp
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Nem kell bizony. Nos, legyünk reálisak, azt kell mondjam csapnivaló.
Mint ahogy visszább olvashattad, nem elég, hogy nem bírja lehűteni terhelés alatt(akár 74'C), még veszettül hangos is. Ahogy az előbb írtam egy kollégának, már meg is rendeltem az AC Alpine 64 Plus-szom, persze ez nem egy tuninghűtő, de több mint 10'C-al hűvösebben tartja majd az APU-m, valamint drasztikusan halkabb is lesz a gyáritól, méghozzá mindezt 3550Ft-ért szállítással együtt, természetesen újonnan.Szerk.: Volt már AC hűtőm, igencsak fülelni kellett, hogy halljam.

-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tomi0703
üzenetére
Felkapott de most FM2 -ben gondok vannak velük, több is elfüstölt az itt fórumozók asrock lapja közül és minek kockáztatni ha van alternatíva, a mostani MSI lapok nagyon megbízhatók már nyúztam AM2+, 1156, FM1 közülük és semmi gond nem volt velük, a bios memória stickről egyszerűen újratölthető ha megsérülne, nyugodtan vedd meg.
wwhy A memóriaszorzót megemelted?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Arc Raiders
- PH! Szakszervezet
- Egér probléma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ingatlanos topic!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint ahogy visszább olvashattad, nem elég, hogy nem bírja lehűteni terhelés alatt(akár 74'C), még veszettül hangos is. Ahogy az előbb írtam egy kollégának, már meg is rendeltem az AC Alpine 64 Plus-szom, persze ez nem egy tuninghűtő, de több mint 10'C-al hűvösebben tartja majd az APU-m, valamint drasztikusan halkabb is lesz a gyáritól, méghozzá mindezt 3550Ft-ért szállítással együtt, természetesen újonnan.