- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Apollo_21 #1742 üzenetére
De minek cserélni, ha ugyanolyan erős? Nem nagyon értem benne a logikát. Persze te pénzed, nem különösebben érdekel. Egy Inter procihoz sem kell "full platform" csere, viszont az FM2-höz is kell új lapot venned, ez sem értékelhető érv. Továbbra is tartom, hogy értelmetlen 7870-hez egy 5800K.
-
ígyvanferi
addikt
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #1322 üzenetére
Visszavettétek a ventilátor fordulatát? Mert alapjáraton is 9-es fokozaton pörög BIOS-ban, ezt 4-re levéve nekem már megfelelő a hangja. Terhelés hatására felpörögve persze tényleg marha hangos.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
attiati #1307 üzenetére
Én ezt a Corsair Vengeance 1600MHz-es CL9-es 8GB-os kitet vettem hozzá, A gyári XMS profillal megy szépen, gond nélkül. Most épp 1866MHz-en használom, bár csak CL10-es időzítéssel, 1,6V-tal. Lehetne még szűkíteni kicsit az időzítéseken, de egyrészt lusta vagyok, másrészt így is gyorsult az a két játék (DOTA 2, WoW), amivel játszom.
-
ígyvanferi
addikt
A 400-60APN igen, a 350-esnek viszont rövidek a kábelei, ahogy a Hexáknak is.
Az MS-Tech táp egyébként nem tűnik annyira ratyinak, bár nem nagyon említik a tápos topikban sem, ami nagyon nem ajánlott az az M-Tech. Ez az ms valami német cucc. Itt van egy német teszt ilyen táppal szerelt házzal (meg még pár hasonló olcsóval), a némettudásom már kikopott, meg nem is értek hozzá, de talán kevésbé szar, mint gondolnánk. Persze ettől függetlenül sem vennék ilyet, inkább +3K és egy 400-as FSP.
(#1231) troszti: az AMD szerint nem létezik nem K-s 3870.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
maxmanus #1209 üzenetére
Nem, az nagyon nem jó neked. Persze ha szeretsz veszélyesen élni és van pénzed megrizikózhatod, hogy odalesz az új gép. Én nem tenném. Egyébként írja: Efficiency:75%!
De hogy jutottunk el a HKC-hoz a CM-től és FSP-től?
Inkább itt olvasd el az első HSZ-t, meg nézd meg a tápajánló táblázatot.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
maxmanus #1197 üzenetére
Az FSP is márkás táp. Sőt. Ő ténylegesen gyártja a tápokat, nem csak egy matricát ragaszt rájuk, mint a CM. A CM-nek a GX szériában vannak veszélyes belsővel ellátott darabjai. Az FSP általában különösen ajánlott, vagy csak simán ajánlott, úgy az alsó, mint a felsőbb kategóriákban.
(#1193) atti_2010: persze, nem is dől össze a világ, ha mégsem, de reménykedtem, mert választás előtt a memóriás topikban azt írták, hogy szinte biztos, feszt azért valószínűleg kell emelnem hozzá. Kipróbálom majd 1,7V-on, meg északihíd fesz.-nek plusz 0,1V. Hátha.
(#1196) kopidoo: kösz!
-
ígyvanferi
addikt
Mi lehet ez a DXE phase boot közben? Megpróbáltam az 1600-as Corsair RAM-jaimat 1866MHz-re állítani, de olyankor még a BIOS-ig sem jutok el, a lapon lévő kis kijelző 7C status code-ot ír, ami a könyvecske szerint Reserved for future AMI DXE codes. Ezzel nem vagyok előrébb. 1,6V-ig emeltem a RAM feszültséget, de ugyanez.
(Nem biztos, hogy pont itt kéne kérdeznem ezt, de hátha találkozott már ilyennel valamelyőtök, vagy tudja, mi a megoldás.) -
ígyvanferi
addikt
A target CPU temp pontosan mit jelent?
Tegnap beléptem én is a Trinity klubba egy 5800K-val és egy FM2A75-pro4-gyel. Elég hangos a stock hűtője, gondoltam lentebb veszem. Illetve lentebb is vettem, most level 4-en van az ASRock extreme tuning utility szerint. a target CPU temp 50 fok. Nem tudom ennek a programnak már megbízható lehet a hőmérséklet kijelzése? Mégiscsak a laphoz készült cucc, aida pl. 0 fokot ír.
Szóval mi ez a célhőmérséklet? Ha ezt eléri, akkor kapcsol full sebességbe a ventilátor? -
ígyvanferi
addikt
válasz
Borokafa #766 üzenetére
Nem is frissítettél kapásból BIOS-t? Milyen RAM-okat vettél? Ez a kb .16% mennyire számít átlagos tuningnak? Csak mert ha megoldható így is, nem vennék 1866-os memóriákat, épp most néztem Corsair XMS 1600-as 10K alatt kapható.
(#767) Intelligencs: értem, akkor nagyjából mindegy is melyiket választom? Mi lehet a különbség az áron és a néven (meg a színeken) kívül a Giga és az ASRock említett két lapja között? Ha nincs igazán, akkor lehet, hogy az előbbit választom érzelmi alapon.
Még a BIOS frissítéshez, gondolom az egy bit felmásolása alatt a wint is érted. Még egy utolsó hülye kérdés, ha pendrive-ról tervezem telepíteni az op.rendszert, ahhoz akkor már kettő flashdrive kell, nem lehetnek egyszerre egyen (már ha használni is akarom őket), ugye? -
ígyvanferi
addikt
Ha, tegyük fel nem feltétlen akarok BIOS update-tel kezdeni új gép összerakása esetén, akkor is inkább az ASRock FM2A75 Pro4-M-et válasszam, mint a Gigabyte GA-F2A75M-D3H-t? Mostanában csak Giga lapjaim voltam, szeretem őket, nem volt gond eddig. De ugye szinte mindenki az ASRockot ajánlja, de ez a BIOS frissítés kezdésnek nem annyira lelkesít. Vagy Gigánál is ajánlott lenne? Ott is van már F3 (megjegyzem a mostani lapom is a legelső verzióval működik). Árban nem nagy a különbség.
Egyébként egy A10-5800K menne bele, valamilyen 1866MHz-es RAM, SSD, miegyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest