- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
válasz
tikshow #2149 üzenetére
Valószínűleg BIOS hiba miatt (ha jól tudom) egyik alaplap sem tudja rendesen mutatni a belső hőmérsékleteket.
Elég ha a CPU-t nézed.
Nagy különbség nem lehet benne, pár fok.BIOS-ban van hőmérséklet védelem, kb. 80 fok után lekapcsolja a gépet.
Tesztekhez még bevehetnél egy hl2 engine-s játékot mert ezek inkább proci igényes játékok és simán elég neki 100fps-re is ez az APU fullhd-ban minimum grafikán.
-
hudyfiu
senior tag
FM2A75 Pro4-M-hez jött ma ki új bios.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Vartanus #2093 üzenetére
Nem tudok maximumot nézni (később talán) csak azt tudom hogy főnök gépe régi biossal szinte 70 fokig ment percek alatt terhelés nélkül is.
Új bios után pedig 30 foknál állt terhelés nélkül.Most meg sem néztem milyen lapod van de többször jártunk már úgy hogy bios frissítés után ment normálisan az FM2 lap.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Tomix24 #2062 üzenetére
Jó pár dolgot letiltott "kivett" az AMD hogy magas órajelet tudjanak elérni és a IGP is magas frekin ketyegjen.
30%-kal magasabb órajelen tudják azt a teljesítményt hozni tesztekben az új procik kb. mint a régiek.
Jól hangzik de igazából csak a IGP amiben javulást értek el sajnos.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
salieri. #1978 üzenetére
Én most cseréltem ilyen lapra (FM2A75 PRO4-M)
Van benne elég sok beállítás a tuninghoz.
Viszont egyenlőre egy 5300-as procit tettem bele és a proci sebességgel annyira nem is voltam megelégedve, pontosabban az árához képest hozza a kötelezőt de nem esett le az állam viszont...
Van egy gagyinak mondható HD5670 1GB VGA-m és igaz hogy a windows élményindex 1 ponttal kevesebbet ad a 5300-as proci vga részére de...
Egy játékban évek óta ugyan azt a tesztet futtatom, poénból kipróbáltam hogy kivettem a 5670-et és megnézem procival.
Gondoltam az átlag 100 fps helyett lesz vagy 50 de nem.Hozza ugyan úgy a 100fps-t !!!
Láttam korábban teszteket a prociról...
5670-es kártya felét tudja állítólag de ezek szerint nem.Majd még megnézem 1-2 játékkal de mivel olyan sokat nem játszok így bőven jó vásár ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged