- iPhone topik
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
válasz
ígyvanferi #1853 üzenetére
De mást mégiscsak jobb szidni...
Persze igazad van, de ennyi erővel nincs az egész fórumnak értelme.
Nekem is ajánlották az utolsó pillanatban az Asrock-ot és szar volt.. -
ronnie03
csendes tag
válasz
ígyvanferi #1845 üzenetére
A táp tesztelve lett.
-
Apollo_21
addikt
válasz
ígyvanferi #1741 üzenetére
Annak a francnak..kedves itt lévő ígyvanferi...hogy a mostani öregedő konfigot..viszonylag "jó" áron feltudnám váltani egy én általam 1-2napja googli a barátom tesztek alapján ugyanolyan erösnek tartott de kisebb és újabb cucc válthatná fel...és mivel gamelek amikor csak tudok..a legujabb játékokkal is ezért kell a brutál vga...ha freemail-t akarnék nézegetni vennék egy laptopot...ennyi a történet...fx-et nemveszek intel pedig NEM kell mert full platformra nincs lovetta..ezért a.phenomot kukázom...mert fölös ide venni egy 7870et alá...nagyjából ilyesmikért; mégvalami? ugy tudom ez a leggyorsabb a10 most..ezért esett erre a választás IGP-t lec....azért kell mert magas az órajel..nemveszek 3gigást vagy lasabbat...
-
Tomix24
addikt
válasz
ígyvanferi #1732 üzenetére
-
Konfigos
őstag
válasz
ígyvanferi #1422 üzenetére
Aida 2.60.2100,kupakhő totál fals,maghőbe próbálok bízni hogy legalább kicsit is pontos.De nagyjából helyén lehet,mert csak langyos a cső.Elég érdekes lenne ha helytálló lenne a 65fokos kupakhő,annak idején amikor deneb procim volt vízzel és terhelés közbe felment 55-60 fokra a maghő akkor sokkal melegebb volt a folyadék a csőbe mint ez, ezért gondolom hogy nagyjából helyén lehet a maghő,de a kupak hülyeség.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
ígyvanferi #1323 üzenetére
Igen, az alap 9-es (itt tényleg brutál) mellett próbáltam az 1, 2 és 4-es fokozatot is, végül a srác az 1-es mellett döntött, hogy ezt akarja leginkább elviselni hosszútávon (a hangszíne nekem is 4-esen jött be a legjobban, de nem én fogok mellett ülni órákat - hanem az unokatestvérem felesége, szóval neki is mindegy volt 5 év házasság után
)
Nyilván itt már sokan el tudják viselni, én pedig sajnos csendmániás vagyok, de ez az én bajom (és persze a pénztárcámé).
-
El Kebir
őstag
válasz
ígyvanferi #1312 üzenetére
ezek is kékek
1866MHz CL9-et 1,5V-tal tudja, 2133MHz CL11-et 1,65V-tal első próbálkozásra, majd még dolgozok rajta, hogy mehet-e kisebb feszültséggel. (de még ez se sok)(nincs abban semmi élvezet, ha megveszi az ember a tuti 2400-as memóriát, jobb ez az oc-s módi
)
-
attiati
veterán
válasz
ígyvanferi #1308 üzenetére
tökéletes, pár hete már pont őt néztem ki
egyébként hogyhogy 1600-os ramokat vettél APU-hoz?
boeing:
Azokat honnan szerezted be?
-
maxmanus
tag
válasz
ígyvanferi #1210 üzenetére
-
maxmanus
tag
válasz
ígyvanferi #1198 üzenetére
Ezt viszont jó tudni!
Sőt most hogy utána nézek még a 420w fsp tápok is k drágák,és akkor ezek szerint egy sharkoon házzal ez nagyon drága lenne!
Na azt hiszem maradok a Cooler-m-nél! (de csak mert jól néz ki) !
-
kopidoo
senior tag
válasz
ígyvanferi #1191 üzenetére
-
atti_2010
nagyúr
válasz
ígyvanferi #1191 üzenetére
1600-as ramoknál nem törvényszerű hogy 1866-on is kell működjön, adjál az északi hidra is 0,1V-ot a ramokat meg told fel 1,7V-ra, ha úgy sem működik bele kell nyugodni az 1600 MHz -be.
-
lipido
senior tag
válasz
ígyvanferi #1044 üzenetére
Én eddig mindig leszedtem, azt hittem az vmi trutymó
-
Hofeher
aktív tag
válasz
ígyvanferi #995 üzenetére
Milyen memóriát használsz hozzá és milyen beállításokkal
-
válasz
ígyvanferi #768 üzenetére
Igen, azt értettem "az egyetlen bitet sem" kifejezésen, hogy még nem kezdtem el installálni a Windowst. Nyilván, ha a merevlemez pl. ketté van partícionálva, vagy több diszk van benne, az a rész tele lehet adatokkal, ahova nem a Wint fogod telepíteni. A BIOS frissítés semmit sem csinál a merevlemezekkel, sem a rajta lévő adatokkal.
Megmondom őszintén, hogy sohasem telepítettem még Wint másról, mint CD-ről / DVD-ről. Gondolom ezt valahogyan elő kell készíteni, tehát a pendrive-ot bootolhatóvá kell tenni, és rá kell másolni a megfelelő Windowsos fájlokat. Szerintem erre a pendrive-ra nyugodtan felmásolhatod még a BIOS fájlt is, csak ne felejtsd el hol van, hogy könnyedén megtaláld a BIOS menüjéből is.
Ha Te a gigát szoktad meg, szereted, akkor válaszd azt, hacsak nem olvastál komoly ellenvéleményeket konkrétan ezzel a lappal kapcsolatosan. Én is hasonló megfontolásból vettem az Asust, mivel nekem 1999 óta főleg Asus lapjaim voltak, én ebben a márkában bízom, ezt szeretem, még akkor is, ha az Asrock 10e Ft-tal olcsóbb, és elvileg nekem mindenben megfelelne.
Hogy konkrétan mi a különbség ezen két lap között, nem tudom. Én úgy szoktam megállapítani általában, hogy kinyitom mindkét lap specifikációját két ablakban és összevetem őket. Egyébként ha azonos a chipset a két lapban, olyan nagy különbség nem szokott lenni, max. egyik-másik gyártó még ráintegrál vmi extrát, pl. plusz RAID vezérlőt, stb.
-
Borokafa
őstag
válasz
ígyvanferi #768 üzenetére
Nem volt szükség bios frissítésre. Corsair Vengeance 1600-as ramok voltak.
-
válasz
ígyvanferi #765 üzenetére
A BIOS frissítés konkrétan annyi, hogy a BIOS-t lemented a gyártó weboldaláról, felmásolod egy pendrive-ra, és a BIOS menüjéből frissíted. Legalábbis Asusnál csak ennyi. Én minden új gép összerakást így kezdek, mielőtt még egy bitet is felmásoltam volna a merevlemezre.
Nem mindegy, hogy egy alaplapot mikor veszel meg. Ezek a chipsetek eléggé újak még, a BIOS-ok is kiforratlanok, amivel szállítják őket. Ha egy lapot már a termékéletciklusa közepén vagy végén veszel meg, akkor valószínűleg már a gyárilag rárakott BIOS is kellően stabil. Szóval én akkor is javaslom Neked a BIOS frissítést, ha Gigát vagy ha az Asust veszed meg.
Én az Asus F2A85-M-et vettem, első dolgom volt felpattintani a weboldalon lévő legfrissebb BIOS-t.
-
Borokafa
őstag
válasz
ígyvanferi #765 üzenetére
Én az általad említett Gigával raktam össze, vga-t nem csak az cpu részt tuningoltam. Az 5600k szépen futott 4,6GHz-en. Az 1600-as memóriák 1866-on. Nem volt vele gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core i5-13500 OEM
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged