- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
StSanya #5782 üzenetére
köszönöm a válaszokat!!!
Ha biztos lennék benn, hogy egy brazos is elvisz két darab monitort, lehet azt választanám. Néztem az összehasonlítást, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy a fogyasztás beli difi. (háromszoros) ez meglehet alacsony terhelés mellett is? FM2 mennyire tud visszavenni a fogyasztásból kis terhelésnél?
Árba nagyjából ugyanaz a két platform, használtban nem gondolkodok (és asrockban sem). -
stratova
veterán
válasz
StSanya #4271 üzenetére
StSanya és FireKeeper
Ezek viszont nem TDP, hanem mért értékek. CPU-ként, a Bulldozer/Vishera terhelve többet eszik, mint egy 2. 3. generációs Core i ezt el kell fogadni. Amit viszont érdemes megvizsgálni, mit ad cserébe, pl van egy FX-83xx-ed, ami kezel 8 szálat és annyiba fáj mint egy i5 (új árat nézve), azt meg számolja ki mindenki maga mennyi idő alatt térül meg a fogyasztáskülönbözet.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy bizonyos feladatoknál FX még nincs maximumra járatva i5 viszont már "dadog". Lásd miresz példájánál a renderelés és mellette egyéb tevékenység végzése.
Ki kellene mérni virtualizációra mi jobb, FX-6300 vagy i5 (non-k).
FX-6300 párja teljesítményben szerver oldalon Socket C32-ben ugyan, de az Opteron 4340 lenne(#4274) Csol-T: Llano/Trinitynél a videólejátszás minimális terhet ró a processzorra, ott a fejlett UVD3-as GPU.
-
Dani_kp
addikt
válasz
StSanya #4039 üzenetére
Ezt közel 2 hónapja írta, azóta nem hiszem, hogy minden maradt ugyan úgy...
de persze tévedhetek.
Nekem most a cpu nyugalmi állapotba 35 °C-os a vicces, az a magok hőmérséklete azok 2-7 °C között mozognak
. A GPU dióda szintén 2-8 °C. Persze játék alatt minden felmegy olyan 35-45 °C környékére.
1400 rpm-en pörög a venti, illetve van egy 8 cm-es oldalsó venti, ami kifelé tolja a levegőt az 2000 rpm-en forog, de ez nyugalmi és terhelt állapotba is így van. De ez számomra nem hangos, mivel játék vagy filmnézés alatt a hangfalak be vannak kapcsolva, este meg fülesen tolom. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
StSanya #3820 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezt a verziót amit te ajánlasz én sem látom sehol,de a másikat itt hardverapron simán megtudom venni.
Az usb kimenetekből ennyi nekem elég lenne.A másik ami fontos az a hdmi kimenet, ami ha jól látom,akkor ezen a kisebbiken van.
Még lenne egy olyan kérdésem,hogy a dsub és dvi között képminőségben nagyon nagy különbség van vagy van egyáltalán valami? -
juszuf11
csendes tag
válasz
StSanya #2669 üzenetére
próbáltam már úgy is.
Adtam neki 1.65 feszt mert annyi van a dobozán írva.
ok ezt elfogadja. Ha azonban beállítom az időzítéseket és 1866-ra állítom a ramot akkor már nem fogadja el.
Szerintem rosszul választottam ramot.
Köszönöm hogy foglalkozol a problémámal nagyon rendes tőled.
Most nem tudom mit tegyek mert 8000 pénz volt a ram és úgy látom vehetek másikat.
igazából félek hogy rosszat választok ismét.
üdv -
juszuf11
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest