- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz
veszelyes01 #11958 üzenetére
Hali!
Ha itt jobb felül megnézed, akkor az van írva hogy DDR3 1866 Mhz támogatás, szóval szerintem maga a proci nem támogatja a gyorsabb memóriát (korábban az 1333-as ramommal vtam így, a G530 1066-ot volt hajlandó kezelni).
Nem vagyok hozzáértő, de úgy gondolom hogy mindenképpen a HD 6670-re kéne kötni a dolgokat, hiszem az alaplapi kari eleve gyengébb mint a dedikált, szval a dedikált által kiszámolt dolgokat nem hiszem hogy fel tudja dolgozni, magyarán nem a hd6670 segít be az alaplapinak, hanem fordítva. Mindazonáltal volt egy link itt nemrég, keress vissza, kijött hogy a dual graphics több alkalommal nemhogy nem segített, hanem rontott is a teljesítményen. Szóval eleve nem biztos hogy van értelme. Szerintem ha karit teszel mellé jobban jártsz egy HD 7xxx szériával, az erősebb. A HD 6670 teljesítményét a tesztekben az 5800K megrángatva elérte a ph-s teszt alapján, szval én tuti nem vennék olyat. Neked a 6800k van, ami passmark szerint még erősebb (813 vs 860 pont, a HD6670 pedig 1047 pont, dualban az APU-val 1400 pontot tud, aminél akkor nem lehet sokkal kevesebb a tuningolt APU-d sem).
A memót az UEFI/BIOS-ban tudod az APU-nak kiosztani (ne kérdezd hol, nem néztem), de alapból valami 512-1GB közti méretet írtak itt, semmi értelme többet adni neki. Még ez is feleslegesen sok, mivel teljesítményéből adódóan nem kell neki több
Most hirtelen ennyi jutott eszembeSZERK: bocsi, most látom hogy a Tiéd a 2133-as ramot is kezeli, bár az alaplapod nem tudom hogy kezeli-e, mert úgy van írva Asuséknál hogy 1866-ig támogatja, utána OC 2133/2400 ezt már nem vágom
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11767 üzenetére
Az ég tényleg messze van a gépemtől
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11765 üzenetére
Vmi 74 a teteje, de jól meg lett küldve... A 30 fokos panel szobában nem tudom milyen lesz majd
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Stonerice #11762 üzenetére
Nekem Intel G530-am volt, annál gyorsabb az A8 5600k az biztos
Na ma kicsit játszottam az NFS Hot Pursuittal, háááát csak néztem. Egy órát játszottam, kilépésnél látom hogy a CPU 68 fokos, az SSD 30 (szokásos), a 250-es hdd-m (ez szokott 42-44 fokos lenni) az 48 fokos, az 500-as meg 44 fokos (39-40 szokott lenni).... Fedig egy Artic Cooling Freezer 64 van rajta, ami a gyárinál sokkal jobb... bele se merek gondolni hogy a gyárival mi lenne most... -
Vesztor87
senior tag
Arra akkor senki nem tud valamit mondani, hogy a ramokat hogy lehet nagyobb sebességen járatni?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11666 üzenetére
Láttam az aláírásában szerelő linken a konfigját
ZeroDK: az i7 után nem csoda hogy Intel párti vagy. Nekem nincs annyi pénzem hogy i7-et vegyek. A kis büdzsé miatt integrált vga lett, és ebben vitathatatlanul jobb az AMD, ezért lett a G530 után AMD-m.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11613 üzenetére
Hát nemtom.... azért az nagy difi
-
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11507 üzenetére
A8-asom van
És egyébként tényleg az ssd az ami a mindennapi netezős/dvd írós/másolós/szerkesztgetős gépnél dob az élményen. Hihetetlen mennyivel gördülékenyebben mennek rajta a dolgok -
Vesztor87
senior tag
válasz
kalap12 #11489 üzenetére
Persze, az i7 meg mindet szarrá alázza... ne ezt nézd csak, hanem az árát is! Az a8 5600k procim 22e ft volt, az fx 6300 az 28e ft és még vga-ja sincs... nem egy kategória, ne hasonlitsd össze őket. A procimmal simán játszottam 720p-ben a Cryzis2-vel... pedig az nem gagyi
Az a8-as Audi is jobb mint a Swift, senki ne vegyen Suzukit?:p
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11453 üzenetére
Tény, sokkal jobb procit gyárt, van előnye, csak marha drágán adják. Egyet kivéve jobb, az az integrált vga, ott le vannak maradva. Szerintem az is ésszerű lenne, ha az APU gpu-ja úgy működne mint pl a notimban anno a HD 3470, hogy volt egy hd 3000 ami integrált volt, meg volt egy hd 3450-es vga ami nem integrált volt, ha nem kellett a diszkrét teljesítménye csak az integrált ketyegett, keveset fogyasztott. Nyilván itt a fogyasztás annyira nem biztos hogy mérvadó, de mondjuk az fix hogy halkabb lehetne sok gép ha nem tekerne a vidkari feleslegesen
Én azért vettem az APU-s 5600k-t mert nem kívánok 1-2 évig rákölteni, játszogatni néha ezzel is el lehet, prociban meg jobb mint a G530-am volt. A másik lehetőség az lett volna hogy egy hd 6670 vagy 7730 ment volna a G530 mellé... néha gondolkodom rajta hogy melyik a jobb, kicsit parasztvakításként látom néha az Intel után hogy ez 4 mag, igazából 2x annyit tud mint az Intelem, de ehhez 2x annyi mag és 1,5x több órajel kell... annyit tud nagy átlagban mint egy 2 magos i3
Na de nem offolok, ezen lehet vitatkozni, ár/érték arányban nyerő az AMD -
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11445 üzenetére
Még hogy nincs mi.... És ez?
Nekem volt 760G alaplapos notim, akkor az integráltak közt ez jónak számított(2009-ben
)
-
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11434 üzenetére
Prociban az A8 5600k és az A10 5800k közt 3% volt a differencia, IGP terén meg 20% azt hiszem. Én inkább A8-at vennék meg egy rendes hűtőt, mert a gyári az tényleg macskát dobálni való (na jó arra se, nem bántjuk szegényeket
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11432 üzenetére
Szerintem nem biztos hogy annyival jobb, most ha 15% előnye van, akkor a 20 fps helyett tud 23-at, az még mindig kevés. Kevés olyan lehet ami pont a határ
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11427 üzenetére
Jaja
konci79: hogy őszinte legyek nem vagyok nagy játékos, a krájzisz az ment mondjuk 720p-ben akadás nélkül, rám jellemző hogy régebbi vacak játékokkal játszom, amik nem mérvadóak. Ott van pl a kamionos Euro Truck Simulator 2, közepes minőséget bír a gép, néha meg meg röccen... kilépve azt látom hogy 15-30%-osan mennek a magok, szval vagy a vga gyenge, vagy csak ótvarul optimalizált
A mindennapi használatban annyit tudok mondani hogy marha gyors, bár nekem ssd-ről megy a Win, Peaceliker kipróbálta a gépemet, azt mondta ha jól emlékszem hogy ha nem játék közbe nézi, akkor gyorsabbnak tűnik az én gépem (A8 5600k-8gb ram) mint az övé (Fx6300-4gb), ami nagy szó, nyilván az ssd miatt amúgy csak -
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11425 üzenetére
Nekem a8 5600k-s gépem van 2x4GB 1333-as rammal, ha van bármi ami támpontot adhat akkor lemérem Neked
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11274 üzenetére
Gondolod egy X4 nem hajtana meg egy 7790-et?
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11265 üzenetére
Te miért is vettél fx6300-at? Xd
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Vartanus #11247 üzenetére
Egy tuning nélküli i3-at elkaphat valóban. Bár ahogy néztem az i3 3220 az nem nagyon marad azért el CPU erőben az A10 6800K-tól sem, csak IGP-ben, de ott nagyon. Továbbra is azt mondom, hogy annak aki nem szán sokat a gépre jó ez az AMD FM2 (nekem se véletlen van ez), de amúgy nem. 30 körül árul az egyik ph-s (Lec) i5 2400-át, mondanom gondolom nem kell hogy reggelire megeszi bármelyik FM-es procit, ha a boltban nézelődünk akkor persze már más a helyzet, az új ár 42, de akkor már nem 10-15%-ot ver rá pl passmarkban sem, hanem már laza 20% feletti az előny).
Szval nem érdemes vitázni. Akinek x kerete van, és játszani is szeretne az vegyen ilyet, akinek ennyi sincs rá az talán egy legkisebb Intel (G1610) géppel is jól el lehet, akinek meg nagy teljesítmény kell az meg Fx 6/8 szériát vesz vagy i5-öt -
Vesztor87
senior tag
válasz
Apollo_21 #11235 üzenetére
Nem tudom mi az a cf
Azt sajnálom hogy nem lesz erősebb cpu, nem értem miért nem lehet az FM2-re fejleszteni, elég rövid életű akkor az FM1/2 széria. Az AM3 jól bírja
Nem vagyok nagy játékos, nincs rá keret hogy az legyen. Könnyen lehet hogy maradok a kéknél én is legközelebb, a 1155-ösbe most is van fejlesztési lehetőség, pedig nem mai darab. Az IGP terén mondjuk jól lemaradtak, kíváncsi leszek hogy hogyan tudnak fejleszteni majd
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Apollo_21 #11233 üzenetére
Az a helyzet hogy Intelről váltottam, onnan maradt a Ram. Azt lecserélni már tényleg nem érte volna meg anyagilag, meg azt mondták itt hogy simán kéne 1600-at mennie... hát nem akar:S
Szerk: ha az FM2 ennyi volt akkor valszeg nem fejlesztem én sem ezt a gépet, 2-3 év múlva kuka lesz a lap meg a proci, valszeg addigra a 8gb ram is kevés és lassú lesz, szal komplett gépcsere lesz. A Chieftek iArena 500-as tápomat is lefikázták, szval 0-ról építek egy gépet
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Apollo_21 #11231 üzenetére
Hát ez az
Akkor proci nem is jön már FM2-be? Most mondjuk még elég a 4 mag, kérdés meddig
Melyik topicban tudnának segíteni ram tuning ügyében? Van két 1333-as ramom (eltérő időzítéssel), nem tudom lehet-e valahogy 1600-osra húzni. Ha a biosba feltettem 1600-ra mentés után azonnal kifeküdt a rendszer:S
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Vartanus #11168 üzenetére
Hát a 6800k se egy nagy szám ahogy nézem:S Legalábbis fejlesztésnek kevés, 3,6 helyett 4,1 az órajele, az nem túl sok difi, tény hogy az integrált karija jobb, de az se annyival. Akkor inkább egy dVga szerintem
6 magos proci miért nincs FM2-be? A kaveri ezekbe akkor nem fog belemenni? Annak egész jó specifikációi vannak vga terén pedig... -
Vesztor87
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #11163 üzenetére
Elég hirtelen történt a vásárás. Nem néztem utána hogy mennyire lesz tovább fejleszthető. A cpu egy árban van az x4essel kb, tehát az Apu-sat jobban megéri megvenni. Miután a gyári hűtővel katasztrofális volt, 6-ért vettem rá egy normális hűtőt. Akkor számoltam hogy a s1155-ös G530-ról váltás 28e ft-ba fájt úgy hogy az alaplapomat és procimat eladtam. Használtan 19 egy i3-as, 4-ért eladható a g530, szval maradt volna pénz egy hd6670-re vagy erősebbre ha 1-2k hozzá van téve... de ezek legalább garisak évekig (az új lap+proci). Egy dolog van tehát amivel nem számoltam, az a tovább fejlesztés... az itt kb felejtős lesz, ha vga téren fejleszt akkor megint zsákutca.
Pontosan megfogalmaztad mire jó, egy néha játszó átlag usernak, azzal egészíteném ki h akk jó ha nem akarja fejleszteni -
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11070 üzenetére
Várni a számtekben nem igazán érdemes, max ha nagyon küszöbön van a következő generáció. Emlékszem anno az első notimnál nem akartam elhinni hogy jó az a dual core, mondom nem adok 20-30k-val többet azért hogy 2x1,6 ghz-es T2050-esem legyen 1MB L2-vel, jó lesz az a Pentium M 735 az 1,7 Ghz-es meg a 2 mb l2-vel... meg dupla hdd meg dupla ram, hát jó is vt, de ma már látom hogy a két mag azért két mag
-
Vesztor87
senior tag
válasz
parafadugo #11056 üzenetére
Passmark szerint a 4670 vmi 543 pontot kap, az APU 676-ot, tehát erősebb az APU, bár nem eget rengető, bár az hogy dx11-es, és újabb azért számít.
Prociba a mostanid 1800 pont, az APU-s 4400-as tud (szintén passmark). Lehet Neked egyszerűbb és olcsóbb lenne, ha csak simán vennél egy X4-et, akkor maradna a lapod meg a ramod, és vennél a maradékból (meg a karid, procid árából) egy jobb vga-t
De ez csak egy ötlet -
Vesztor87
senior tag
válasz
TaylorXIII #11038 üzenetére
Nekem 1.4-en megy, semmi baja
Call of Duty meg Prime alatt sem
-
Vesztor87
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #11023 üzenetére
Még egy szokatlan dolog akkor, Intel nem csinált ilyet:S Vagy csak ennyivel kevésbé melegedett...
Gabesz84: Összeraktad, és semmi belenyúlás a rendszerbe és fagy?
-
Vesztor87
senior tag
A gyári hűtővel tapasztaltátok Ti is, hogy az UEFI-ben melegszik a gép? Ez a 2. gép amit én rakok össze (AsrockA55FM2DGS-A5600k) , mindkettő ezt csinálja...
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #11009 üzenetére
Lehetne eggyel jobb, bár nem vészes
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #10996 üzenetére
Persze, szinte csak olyan van
De nem nagyon lesz keret arra hogy a gépre költsek, más céljaim vannak
Max használtan vmi hd 6670-et kap egyszer
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Bogyi007 #11001 üzenetére
Nemtom hogy csinálod
Én a full gyári uefivel néztem hogy wtf?? Főleg hogy gyárilag a full on beállítás miatt tekert ezerrel a hűtő. Játék alatt mondjuk tök mindegy mit csinálsz, üvölteni fog, 6000 rpm-el nem tudsz mit tenni
Barátnőm is annyit kérdezett mikor hallotta, hogy milyen hangos, hogy mennyi lenne rá egy jobb hűtő, mert ad pénzt csak vegyek, mert nem bírja
De amúgy is venni akartam, tényleg szörnyű. Eddig ez a leghangosabb amit hallottam
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #10986 üzenetére
Ez engem is módfelett foglalkoztat
Van egy artic freezer 64 típusú hűtő az a8 5600K procimon (nemtom mennyire ismeritek/tartjátok jónak, rávalónak stb). Az uefiben akár manuálisan (25-re tett értékkel) akár level1-re téve 1400-on forog. 35-40 fokos csak a cpu pedig... Egy fx6300-at meg úgy tudta hűteni hogy 700 körül forgott.... igazából nekem is vt h csak annyin ment, de elég 1x megterhelni (hogy felmenjen a hűtő frszáma) utána bacik visszavenni az rpmet
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #10965 üzenetére
Így van, a GPU csak kisebb karikkal működik dual graphics-ban, nagyobb kari mellé erősebb procit is vehetsz, ha AMD-t veszel jó a ram, Intelnél annyira nem lényeg annak sebessége.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #10960 üzenetére
Igen. Azért váltottam AMD-re, mert az a fajta vagyok, aki 10 ablakba 140 dolgot megnyit, közbe megy a letöltés is, meg zene a youtube-on, és bizony néha meg-meg akadt, hiába a 8gb ram. VGA-ra nincs keret, most hogy úgy gondoltam hogy 20-30-at a gépre költök, jobb választás vt AMD-re váltani, a 4x3,6ghz már úgy néz ki tud 2x annyit mint 2x2,4 ghz-nyi Intel (bocs a hülye megfogalmazásért
-
Vesztor87
senior tag
válasz
patomi #10947 üzenetére
Az AMD erősebb (A G530-nál is
). Mondjuk annyival nem sokkal, ami elég gáz szerencsétlen AMD-re nézve
Ez alapján ráver 10-25%-ot mondjuk úgy az Intelre, hogy 3900 mhz-es, miközben amaz 2200-as?LOL
A fogyija meg kb 2-3x-osa az Inteléhez képest.... na de olcsó
Én is ezért váltottam, G530-ról A5600k-ra
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Peaceliker #10942 üzenetére
Bolond
Aztán elmondhatom hogy egy számítógépházban lakom
At megnézném hogy egy kis hűtőben vagy fagyasztóban mit művelne -
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
Alulfeszelést csinált vki 5600k procinál? Tegnap 1,4-ről levettem 1,25-ig, de ott már fagyott. Nem tudom én toltam-e el, mert Prime95-öt futtattam, és Aida GPU stressz tesztet egyszerre. Hőmérséklet 67 fokig ment fel 10-15p után (csak Prime alatt 62-ig)
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Most váltottam platformot (1155-G530), még ismerkedem az AMD-vel (sosem volt).
A következő a gépem:
-Chieftek iArena500S - 500W
-Asrock FM2A55DGS
-AMD A8 5600K
-2x4 GB 1333 MHz RAM
-60 GB OCZ Agility SSD
-500 GB+250 GB HDD
-21,5" full hd monitorNamost a kérdésem a következő, érdemes lenne a ramokat húzni? Hogy lehet ezt fesz emelés nélkül csinálni (jól tudom hogy akkor nem lehet baja?) Egy Geil és egy Kingston ramom van. A gyári hűtő nektek is nagyon hangos volt? Most cseréltem egy Artic Cooling Freezer 64-re... főleg terhelve sokkal csendesebb... ilyet nem tapasztaltam Intel vonalon (porszívóhoz mérhető hang).
A procit érdemes alulfeszelni? Vagy lehet egyátalán?
Köszi! -
Vesztor87
senior tag
válasz
Borokafa #3948 üzenetére
A frászt hozta rám az Asrock FM2 A55 DGS alaplap, rádugtam a 20 és a 4 pinest a deszkára és nem vt kép... (szintén IGP-t akartam használni). Mondom csodás, hívom a kollégát, mondja hogy "ugye rádugtad a plusz 4-est?"... nem is tudtam hogy kell még ez is
Rádugtam és nem megy úgy se:S Elem ki-elem be és utána már jó volt... mindezt este 9-kor úgy hogy az Etele térre mentem ki, mert ott találtam készleten ilyen olcsó FM2 lapot (13e ft), és onnan vissza ide Újpalotára
Szerk:
kopidoo: az micsoda? Köszi amúgy -
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Dani_kp #4036 üzenetére
Az alulfeszelés nem csak fogyasztás szempontjából lényeges dolog?
Közben a biosban a venti fordulatszámát átállítottam a manuálisra (nem tudom mi a neve), elég hülyén van megoldva szerintem, adjak meg egy 0 és 255 közti számot....
Megadtam 50-et, most a Win alatt úgy látom hogy ez 1700 rpm-et jelent. Érezhetően halkabb lett. Aida-val futtatok rendszer stabilitás tesztet, a CPU és GPU maxon van így hajtva, és látom hogy ahogy melegszik szépen fel is emeli az órajelet, kb 1 p alatt felmelegedett 40-ről 60 fokra, ekkorra fel is ment 3161 rpm-re a fordulatszám, innen 54 fokra hűtőtt vissza, most jár 7p-nél a teszt, le is állítom mindjárt, az értékek nem változnakSzerk: ahogy leállítottam a hőmérséklet és a fordulatszám is esik, a ház oldalai most le vannak véve, mindjárt visszarakom és akkor is csinálok egy tesztet. Hogy lehet ilyen bugyuta az aida, 36 fok a cpu, a magok meg 0 meg 2
GPu dióda -3 fok
-
Vesztor87
senior tag
válasz
atti_2010 #4021 üzenetére
Passzolom most, mert minden úgy van hagyva ahogy gyárilag volt. Tununggal meg alulfeszeléssel nem foglalkoztam sokat, anno az én gépémnél (s775) is csak fsb-n tudtam változtatni, elég egyszerű biosom volt, még a ramok időzítésén se lehetett változtatni. Utána meg a Sandy-nél már ez sincs, azért a pár 10 Mhz-ért meg nem is érdemes piszkálni
-
Vesztor87
senior tag
Hali!
Teljesen nem vagyok láma hozzá, csak nem tudom hogy mi az amit gond nélkül elvisel a cucc
Úgy szeretném beállítani hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa úgy, hogy közben baja se legyen, mert akihez kerül abszolút nem fog belenyúlni, a hosszú és hibamentes működés az ami fontos
A CPU fan esetében volt a teljesen full mód, meg van a manuális amikor level 1-9 közt tudom állítani a sebességet, és tudok hozzá társítani egy hőmérsékletet (gondolom hogy hol kapcsoljon fentebb a hűtés). -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! Remélem Ti tudtok nekem segíteni
A helyzet az, hogy én alapvetően Inteles voltam, de most rokoni megbízásból ~70k-s keretből kellett összeraknom egy gépet. Egy AMD-s gépet raktam össze (jelenlegi s478 lesz kiváltva, főleg net és játékra). A keret szűkössége és a jó IGP miatt lett AMD. A konfig:
-A8 5600K
-Ascrock FM2 A55 DGS
-Kingmax 4GB 1600 MHz
-FSP Hexa 400W
-WD 500GB 7200 16MBMivel életemben először találkozom AMD-vel ilyen "közelről", nem tudom hogy mi-mi. A BIOS-ban van ilyen lehetőség pl hogy Fast meg Ultra Fast boot, bekapcsoltam, de semmire nem mentem, mert nem bootol csak visszadob a biosba
Ez akkor mire jó?
Van olyan rész ahol a hűtést tudom állítani, van olyan hogy hány fok legyen (45-65-ig asszem), meg a hűtésnél hogy level 1-9. Mindegyik hangosnak tűnik (gagyi házat vettem 2e ft-ért itt a ph-n), level 9-re tettem először, akkor irdatlan 3200 rpm-et produkált, most level 1-en valami 2200 körülit. Ezek a gyári hűtők ilyenek?
Biosban van egy csomó dolog amit állítgatni lehet, van értelme valamelyikhez hozzá nyúlnom? (Hozzá vagyok szokva hogy olcsó kis Celeronos gépeim voltak amiknél nem sok választási lehetőség van, most meg leesett az állam).
A memóriánál az volt kiírva hogy 1333 (holott 1600-asat vettem), azt átraktam 1600-ra, máshoz nem nyúltam.
Köszönöm előre is a supportot!
üdv.
Egy elveszett Inteles
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest