Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Norbi14 #4127 üzenetére
Ez Windowsnál a "Beragadó billentyűk" szolgáltatás miatt van. A kisegítő lehetőségeknél tudod kikapcsolni.
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Norbi14 #4003 üzenetére
A Cooler Master Hyper TX2 is rámegy... nekem az volt a régi C2D E8300-on...most összeraktam az A10-5800K-t egy AsRock FM2A75 Pro4-M alaplapra + 2*4 giga Corsair Vengance feket bordás ram társaságában... Először a gyári hűtőt tettem fel mivel a TX2-höz nem lettem a lefogatót elsőre. Nos a gyári hűtő valami okádék véleményem szerint... kicsit túrtam a netet és a 8-10-12 ezres hűtő árak elvették a kedvem... Így feltúrtam újra a szobám alaposabban, lőn világosság meglett a lefogató. Utána olvastam elvileg az FM2-re rámegy a TX2 is... Nahh akkor próba. Siker. és most boldogság
az egészben a jó hogy a borda + venti elfér a magas corsair ramok mellett. Mondjuk a memóriák belógnak a venti elé kb 1 másfél centit de kit érdekel? A venti és a ram között van kb 2 milliméter szóval semmi gond, ráadásul a hűtő tájolása is frankó mert a ház hátulja felé fújja a levegőt.Hangja alig, illetve kb semmi, nem hallani
Jól hűt. Aida64 szerint 35 fok mikor csak netezek és semmi kokszolás. Ráadásul olcsó... nekem kéznél volt.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Norbi14 #3984 üzenetére
Ez jó lenne, csak a ram nem biztos, hogy elférne alatta. Hívd fel Merlin-t ő meg tudja mondani!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged