- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Cingáriusz #19066 üzenetére
Ha komplett gép, akkor az FM2+ már ne nagyon jöjjön számításba szerintem se. A HD630 még mindig nem üti meg a jobb AMD IGP-k szintjét. Ha Intelben gondolkodsz, akkor a HT-s Pentium G4560 egy AMD RX550-el inkább, amúgy olcsóbb AMD nincs is még az új platformra. Persze ha AMD és most kell, vehetsz FM2+ foglalatosat, akkor az A8-7600 is megteszi az RX550-el, csak nem lesz mód bővíteni később, ha esetleg igényként felmerülne.
-
válasz
Cingáriusz #19069 üzenetére
Akkor elég lesz a Kaveri/Godavari szerintem.
De nem vennék A10-et 30k-ért, ha van nem sokkal lassúbb A8-7600 16k-ért is. Nekem utóbbi van, youtube 1440p-ig megy kb, Skyrim a legterhelőbb, amivel játszottam, low-med vegyes beállítás (közelebb a low-hoz), 35-55fps-t tud 1080p-n. De kell hozzá dual channelben 2133MHz RAM, XMP-vel aktiválin kell biosban, magától nem megy.
Annyi, hogy 4K-t nem gyorsít sehogy az IGP, Youtube-ot sem tudja hardveresen gyorsítani, mióta átálltak VP9-re, procimagoknak kell kinyomni.
G4560 lenne a nyerő, de abban csak HD610 van, az érezhetően gyengébb HD630-nál is.Ha van keret, én Athlon X4 845-öt vennék (ez már Carrizo) és RX 550-et, 40k a kettő együtt, bármelyik IGP-t állva hagyják. (13k + 27k) teszt
-
válasz
HD630 jól le van maradva, még akkor is, ha i7-ben van.
Mindenképp kell hozzá 2133MHz RAM, dualban, szóval 2x4GB minimum a javasolt.
Ha később lenne fejlesztés, és IGP kell, akkor AM4-re kéne építkezni, Csak elindul már bolti forgalomban is a Bristol Ridge, nem csak OEM-eknek. Az is hozza majd ezt a szintet vagy többet, DDR4 és megmarad a fejleszthetőség Ryzenre vagy a 2018-ban érkező Raven Ridge-re (Zen magok + Vega IGP). -
mmdms
addikt
válasz
Ha most szeretnél a két platform közül egyet vásárolni, semmiképp se válassz fm2 platformot. Zsákutca.
A kérdésre amúgy nem tudom a választ. -
StSanya
senior tag
válasz
Cingáriusz #2662 üzenetére
Az a max. VGA. Ezenkívül még a 6570-el is tudja a dualt-t.
-
válasz
Cingáriusz #2661 üzenetére
Jelenleg csak a HD6670-el képek dual módban működni az A10 7660-asa?
-
StSanya
senior tag
válasz
Cingáriusz #2653 üzenetére
Arra készülj fel, hogy elég nagy különbség van köztük. Mondjuk fogyasztásban is, ott az A10 javára...
Kihajtja a procid azt a VGA-t? Mennyi 3DMark11-ben a pontszámod? Olyan 3k körül kéne lennie, ha a CPU-d nem fogja vissza jobban, a HD7660D meg 2k körül teljesít:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest