Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy szinte minden alkalommal újra kell indítani a firesticket, hogy normálisan működjön?
Iptv is legtöbbször csak tölt, de semmi. Restart után megjavul.
Van valami program rá, vagy ez ilyen?
Imádom a firestick-et, van is belőle itthon 3,viszont mindegyiknél elő jön ez a probléma. -
gzoll
aktív tag
Itt Németországban április 14-én jelenik meg a harmadik generációs sima Fire Stick. Nagyon tetszik az új távirányítója!
https://www.amazon.de/fire-tv-stick-mit-alexa-sprachfernbedienung/dp/B08C1KN5J2
-
GigaGabi-DV
lelkes újonc
Sziasztok,
Cube 2gen...
LG Amaze Dolby Vision UHD 4K Demo.... video
Cube to Denon x4500h to LG TV
a TV-m nem dolby vision-os es mégis szinhelyesen játsza le az MXplayer a többi nem...
Viszont a hangot sehogy sem tudom átereszteni dolby atmosban ...
Shield pro minden hang megy Atmos TruHD DTS X viszont nem jeleniti meg szinhelyesen...
??? -
Gerzsi
tag
Hivatalosan nem lehet telepíteni az HBO GO-t csak APK-ból?
-
Joshi
titán
Annyi, hogy van egy OTG kábelem és arra rákötöttem a Logitech K400+ billentyűzetemet, és azzal lehet navigálni és működik is rendesen. Egyszerűen a távirányítójára nem reagál. Hogy lehet párosítani a távot a Stick-hez? Esetleg lemerülhetett az elem? Pedig egy másik távirányítóból átraktam de semmi.
-
Joshi
titán
Van egy kis gondom. Amazon Fire Stick 4K távirányítójára nem reagál semmit a készülék. Telepítettem a Youtube appot amit felajánlott a Stick, és miután feltelepült rányomtam hogy megnyitás és kifagyott a Stick. Kihúztam a tápkábelt és azóta ha bekapcsolom nem reagál a távirányítóra. Mi lehet ez?
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok, egy féléve kb beüzemeltem magamnak egy fire sticket. Akkor nem volt HBO go amit egy apk segítségével megoldottam. Most szeretnék beüzemelni mégegyet. Még mindig ilyen trükkös az HBO vagy van rá megoldás. Akkor valahogy ráraktam az APK-t a stickre, de már nem emlékszem hogy csináltam. Mi ennek a legegyszerűbb módja? Illetve valaki tudná linkelni mert már nem találom a fájlt a gépemen.
-
contaxg
veterán
válasz
RazorSzab
üzenetére
Szia nekem ez van egy 1 éves 2k-s FireSticken
https://www.dropbox.com/s/19jl0vclslngk6l/hbo.apk?dl=0 -
tomigonzo
aktív tag
válasz
RazorSzab
üzenetére
ott szerintem az oprendszer miatt (regi android bazis) lesznek a gondok,
nekem ez a verzio volt fent a 4k-n:
https://www.dropbox.com/s/ilfed7goojrekcy/eu.hbogo.androidtv.production_5.12.229-229_minAPI24%28nodpi%29_apkmirror.com.apk?dl=0kicsit keress itt is vissza mert mintha valami remlene, hogy valaki mar probalkozott hasonlo kerdesben (2s stick-en)
-
RazorSzab
friss újonc
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg a Fire TV Stickem. Este a szokásos és Amazonon elérhető appok után szerettem volna két további appot rátölteni a stickre. Ez a két app első körben az RTL Most és az HBO Go lettek volna, ám sem a Downloader alkalmazással, sem számítógépről adblinkkel nem sikerült működő, vagy éppen a Fire TV-vel kompatibilis apk-kat feltölteni. Korábbi hozzászólások linkjeit is próbáltam, és egyikkel sem sikerült a művelet.
Azt szeretném Tőletek kérni, hogy segítsetek kimondottan Fire Stick-re bevált linkkel ezekhez az appokhoz, vagy éppen egy másfajta metódussal, amit alkalmazni tudnék. (Azt még tudni kell rólam, hogy világ életemben Apple telefonom volt, így ez az Androidos app pakolgatás még egy nagyon új dolog nekem, így kérem, hogy a válaszaitokban próbáljatok nagyon egyszerűen fogalmazni, hogy én is megértsem.
)Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Cypher7
tag
Viszont egy újabb kérdés: valakinek már sikerült fel raknia a Vodafone TV-t firestick 4k-ra?
-
Cypher7
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy fel telepítettem a Firestick 4K-mra a HBO Go 5.11.4-es verzióját, sikerül is beregisztrálni az eszközt, viszont utána mielőtt be jönne a főmenü egyszerűen ki lép az alkalmazás. A stick-en a legfrissebb 6.2.7.7(NS6277/3033)-as szoftver van. Esetleg valaki találkozott hasonló problémával? Köszi!
-
tha_answer
őstag
teloval ugy ahogy mukodik a miracast.
viszont ezt tegyetek fel a stickre es nezheto lesz a youtube:
https://github.com/yuliskov/SmartTubeNext -
tha_answer
őstag
koszonom kedvesseged.
egy epp keznel levo t440s-el volt probalva, es neha kapcsolodik is, csak elobb utobb kifagy a stick. pedig legujabb gen3as 2020-as. azt mondod probaljam meg teloval?
amikor kapcsolodik a win10, erthetlen modon nem default fullhdba pakolja a windows a 2nd kepernyot, hiaba nativ fhd a stick meg a tv is. viszont ha levettem a felbontast 2nd kepernyon, akkor a fullhd film jobban nezett ki mint ha fullhd lett volna alappol a felbontasa a 2nd (firestickes) megjelenitonek a windowsban. wtf?
-
azbest
félisten
válasz
tha_answer
üzenetére
Sajnos nem, a widi valamilyen spéci inteles változat volt. De elvileg a win10 is miracastot tud most már. Csak éppen a régebbi gépeken nem működik jól. A thinkpad t430-asommal a harmadik generációs procival nem sikerült firetv-re kapcsolódni. Régebben emlékszem rá, hogy valamivel használtam már, de win10 frissítés után eltörött. Minden azt jelzi, hogy működik, csak éppen sikertelen a kapcsolódás. Ha újabb géped van, talán ott működik. De az is lehet valami driver frissítés kell, hogy stabil legyen.
Telefonról viszont tudtam tükrözni firetv 4k-ra is képet stabilan, csak jól el van dugva a mi a2 telóm menüjében (ha jól emlékszem társított eszközök részen jön elő -> kapcsolati beállítások alatt).
Előbb kipróbáltam - a telefonom a firetv 4k-hoz és a projektorhoz is szépen kapcsolódik és tükrözi.
A win10-em meg egyikhez semtud.Hupsz, projektorhoz sikerült mégis. Fire tv 4k-hoz meg nem. Úgy tűnik, hogy mégis a fire tv a válogatós.
-
azbest
félisten
válasz
tha_answer
üzenetére
Win10 -ből valamelyik kiadás, már úgy 2 éve, hogy dobta a WiDi támogatást, mert az intel nem támogatja már. A miracast mód meg nem minden procival támogatott. Szóval gépfüggő lehet, hogy mennyire tud működni win alól [link]
-
tha_answer
őstag
legujabb firestick (2020 gen3)
https://developer.amazon.com/docs/fire-tv/device-specifications-fire-tv-stick.html?v=ftvstickgen3
miracast nagy nehezen csatlakozik, de elobb utobb videonal kifagy. szerintetek?
ez hogy?
sima screen mirroringal nem bir?
koszi.
-
kmarci25
veterán
Megjött a Firetv stick lite. Kicsit átalakították a főképernyőt (sajnos, a korábbin könyebb volt elérni a saját alkalmazásokat), de a beállítások menü jobb, használhatóbb (ott is csak grafikus átalakítások voltak). A működése kicsit döcögősebb a 4k-joz képest, néha meg-megakad, 1-2 másodperc eltelik, mire reagál. Amúgy miden úgy működik, mint a 4k-n, HBO Go-ból ugyanaz a verzió működik.
-
contaxg
veterán
azbest, ttamas
Köszönöm! Sajnos nem az eredetit használom, mert az LG annyira buta, hogy oldalra nem szerelt HDMI-t így az eredeti már eltört Most egy 270 fokos adapter van de le szeretném cserélni egy olyan toldókábelre aminek az apa vége 90/270 fokban van és a másik vége anya HDMI, amibe be tudnám dugni a sticket. Sajnos ilyen kábelt még nem találtam, pedig el kellene süllyesztenem a sticket egy szekrénybe ahol több hely van.
-
contaxg
veterán
Olyat tapasztalt valaki, hogy a Netflix, de más online stream esetén is néha egy-egy pillanatra mintha megállna a lejátszás? Ilyen kor sötét lesz a kép és el is némul. Próbáltam 60Hz-ről 50Hz-re állítani a lejátszást. Talán mintha jobb lenne így de ez akkor sem OK. Arra is gondoltam hogy a tévével van gond. Nem egy míves darab, egy 7-8 éves LG a készülék.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
toggle mouse,
sajat taviranyitojabol csinal legegeret
-
törölt tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Használj légegeret.
Esetleg szerezz be egy usb hubot hozzá.
Anélkül nem megy a horájzon go.
Azzalviszont kiválóan. -
SalBorgese
csendes tag
Horizon GOt próbáltam felrakni Stickre, de az ország választáson nem tudok túl jutni. Tudtok olyan appot ami működik Sticken airmouse nélkül?
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok! Egy Yamaha erősítőn keresztül szeretném használni a frissen beszerzett 4k sticket. Az erősítőböl 1 TV és egy projektor kap jelet. Sehogy nem tudom rávenni a sticket auto freki váltásra. Valahol olvastam egy külföldi oldalon hogy az edid értelmezés nem megy jól a sticknek. Van erre valami megoldás szerintetek? Használok még 3 darab amlogic android TV boxot, azokkal ez simán működik. Kodi lenne a lejátszó alkalmazás egyébként.
-
kmarci25
veterán
Hogy, milyen app-pal lehet élő Facebook videókat nézni? Tegnap este szerettem volna, de nem ment. Feltettem a Facebook watch app-ot, de ott nem találtam meg az épp futó élőt, csak korábbi videókat. A Facebook app-ot is próbáltam, de az légegér nélkül használhatatlan volt. Amazon silk böngészőben sem sikerült elindítani.

Nem vagyok egy Facebook huszár, de nem hiszem, hogy ne lenne megoldás arra, hogy egy zárt csoportban futó élő videót lejátsszon a stick. -
SalBorgese
csendes tag
Hú, köszi a gyors segítséget mindenkinek!
A szüleim bizti nem fognak felrakni semmit. A primenál nem a stickes verziót használom, hanem egy letöltött appot. Az teljesen jól működik, de már nem emlékszem, hogy jelszavas volt, mint a netflix, vagy nem. Mindegy, akkor saját accountommal rakom az új sticket is.
Eddig csak a nejem rakott fel rajtam kívül egy Pilates appot, persze, csak utána szólt, hogy felrakta és valamit kiírt..., ami ugyan ingyenes download volt, de 30 napos triallal. Érdekes kombo. Viszont bárhol néztem, amazon accountom, az app forrása, egyelőre nem lehet cancelezni, vagy hogy semmit se csináljon a 30 nap trial után, sőt, fog sincs, hogy mi lesz, ha lejár a trial. Nyomi videók vannak benne, remélem, nem akar majd manit levonni.
Egyébként, a kzkz által linkelt linket láttam korábban. Erre gondoltam.
Köszi! -
kzkz
őstag
válasz
SalBorgese
üzenetére
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
SalBorgese
üzenetére
Lehet reggelni tobb sticket is ugyanaarra az accountra, (annyi, hogy ha appot telepitenek ra az a te accountoddal megy majd, szoval bizonyos esetekben erdemes figyelni-fizetos appok

barmelyik appot (Netflix, hbo etc) barmilyen elofizuhoz rendelheted, (rgo a ket azonos amazon acc-hoz rendelt stick is tud mukodni kulonbozo Netflix accountokkal)menut ne pucolgass semmivel, nem erdemes, a settings/application menuben tudod takaritgatni a cacheket ha kell ill lelonni az appokat ha esetleg befagynanak, ill uninstallalni amelyiket szeretned (ill amelyiket lehet, vannak amiket a rendszer nem enged), az appok/ikonok sorrendjet tudod allitani a Home ablakban (is)
-
azbest
félisten
válasz
SalBorgese
üzenetére
Az eleve rajta lévő prime videó app beállításánál azt mondja, hogy ugyanazt az accountot használja mint a stick maga és az egész sticket kell váltani, ha másik accounttal akarod használni.
Vagy, play store-ból szedett androidtv-s változatot kézzel telepítve működhet, az külön bejelentkezést használhat. De plusz macera.
Szerintem lehet egy amazon account alatt akárhány stick. Nekem egy 4k és egy gen2 van. Nem hinném, hogy bármikor számítana, hogy milyen ip cím alatt vannak. Utazás közben is használtam egyiket.
-
SalBorgese
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 4k Fire tv stickem, tök jó, főleg HBO Go, Amazon, Netflix nézésre használom. A saját amazon accomra regeltem, Annyira bejött, hogy vettem egyet a szüleimnek is.
Nálam fogom előregelni, de náluk fogják használni. Nem tudom van-e hasonló tapasztalatotok, de három+1 kérdésem lenne:
1. Tudom-e ezt a sticket is regelni a saját amazon accomra, vagy külön amazon accot javasoltok?
2. Ha más amazon accounttal kell regelnem, az Amazon Prime appot a saját accountos előfizetésemmel (a saját amazon accomra ment a prime előfizetés, és mivel nincs magyar tartalom, kizárt, hogy lesz még egy csak a szülők miatt) el tudom-e indítani rajta, függetlenül attól, hogy más accountra regelem a sticket? (Magyarul, mehet-e más accos sticken, más accos prime előfizu?) Az HBO és Netflix amazontól független, az menni fog.
3. Ha azt mondjátok, hogy simán regelhetem a sticket a saját accomra, és fog menni mindegyik (AP, Nflix, HBO), ha úgy alakulna, hogy még veszek egyet a gyerekeknek is, regelhetek-e majd egy harmadik sticket ua amazon accountra háztartáson belül, vagy van limit az egy háztartáson belüli stickek/account/ua wifi számában?
+1. Egyszer olvastam itt, hogy van vmi app, aminek segítségével le lehet pucolni a menüt, hogy csak azok az appok legyenek rajta, amivel meg kell nyitni pl. HBO/Amazon/Netlflix, stb. t. Most nem találom a postot, de ha még emlékeztek rá, meg tudnátok írni mi a neve, esetleg egy linket? Mert akkor lepucolnám mielőtt a szülőkhöz viszem, mert nekik totál felesleges annyi baromság ami az alapbeállítások kapcsán a sticken szerepel.Bármilyen segítséget előre is köszönök!
-
kzkz
őstag
-
tomigonzo
aktív tag
https://www.aftvnews.com/amazon-luna-cloud-gaming-service-is-now-available-to-fire-tv-owners-without-needing-an-invitation/?fbclid=IwAR0U3MTLaoP6B_PeHLOY3QA9z5n_1nO-CaThNMFbbXzkjtlkv1XVvZ5exjg
-
azbest
félisten
Na megjött kínából az AX88179 usb-lan adapter is, ami usb3 csatolós és akár gigabitre is képes olyan portban. 0b95:1790 ASIX Electronics Corp. AX88179 Gigabit Ethernet
Rádugva a fire tv 4k stickre, lan kábelt bedugva szépen működik. Látja a rendszer a vezetékes netet és kimaxolja (260) a netkapcsolatom sebességét tesztben.
-
kmarci25
veterán
Rendeltem szülőknek egy Tv Stick Lite-ot, kíváncsi vagyok milyen lesz a 4k-val összevetve.
-
Eurosport Playert tud valaki, ami eddig fent volt, az nem indul, frissítést kér, amit meg találtam az nem igazán kompatibilis az eszközzel, nem lehet navigálni benne normálisan, illetve a bejelentkezés gombot se tudom megnyomni.
-
chros
őstag
Single Layer DV-t (profile 5) mkv-ben le tudunk jatszani DV kimenettel? Ha igen, hogyan? Koszi
-
-
nimmrody
tag
Ausztria Media Markt [link]
-
tomigonzo
aktív tag
akcios (mind)
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07PW9VBK5?ref=refrw_cc_smp_mn_de_rc_nd_ucc
-
azbest
félisten
A youtube tévé appot a google készíti a firetv eszközökre [link]
Korábban egy ideig nem volt ám hivatalos youtube, mert az amazon és a google összerúgta a port és akkor simán böngészőben nyíló tévés felület volt helyette.A gen2 sticknek rezeg a léc először, mert az még android 5 alapú rendszert használ. Ráadásul már nem is árulják, hanem helyett van új stick 9es androidra épülő rendszerrel. A 4k stick és a többi meg 7es androidra épül.
De már a Fire TV (1st Gen) és Fire TV Stick (1st Gen) most sem támogatott, mert valószínűleg túl lassúak, más chipsetre épülnek. 7 éve bevezetett eszközök voltak, azért nem lehet a végtelenségig támogatni őket.
-
Zséter
újonc
Lehet hogy nem teljesen ide illő téma, de még lehet.Az apple tv 3. generációs készülék azt írta március 1 től nem lehet rajt nézni a youtobot csak ,ha sztremeled az almás telefonról.A gyári támogatás megszűnik.Támogatott készülékek listája a https://tv.youtube.com/learn/devices/ linken.Ahol is tételesen fel vannak sorolva a fire tv készülékei is.Na most ha fire tv megunja a fizetést vagy a támogatást akkor ezek a készülékek is így járnak a youtubbal?
-
azbest
félisten
válasz
Andras0001
üzenetére
Mivel az új fajta fullhd firetv stick is már új androidra épül, így ugyanaz fel kell menjen rá, ami a 4k stickre is felmegy. A régi, gen2-es stick az ami még android5 alapú, azon megy csak egy régi verzió.
Szóval a hbo go for androidtv apk-ból a friss jó kell legyen rá. A play store szerint mos a 5.12.229 a legfrisebb, és innen le is tölthető [link]
-
Andras0001
újonc
Sziasztok,
Van egy Fire tv stick 4K-m és tök jól működik. Tervezek most venni egy Fire tv stick lite 2020-as verziót. Esetleg azt tudja valaki, hogy az HBO GO EU app ezen is könnyen leszedhető és működőképes? Ha igen esetleg tudtok dobni egy jó linket hozzá? Mert emlékszem, hogy más app kellett a sima és 4K verzióhoz is.
Nagyon köszönöm!
-
djpundro
aktív tag
Helo
Közben Kodi val probalgattam a lan adaptert es meg a 250 megabites Jellyfish is megy .Tehat azert jobb a Lan adapterrel hasznalni , de eddig csak a kodinal jobb ,amit nem szeretek .
Plex nel olyan problema van ,hogy transzkodolja a hangot allandoan ,azt nem lehet kikapcsolni es ha nem tetszik neki csinalja magatol ?Lehet ezert akad meg es tölt ujra meg ujra a Plexnel ?!
De miert nem csinalta ezt a Plex az Nvidianal ?? Ez jo kerdes es meghozza WIFIN probaltam azelött .Ott is ugyanaz a DS118 Nas Szerveremröl probaltam .De a Hang transzkodolasat nem ertem miert nem lehet kikapcsolni ?
Ilyen bealitas van a szerveren .
Videó adatfolyam átkódolásának letiltása
Videó adatfolyam átkódolásának letiltása átkódolási művelet során. Ezzel a készlettel a transzkóder továbbra is átkódolhatja az audiót és a remux videót. -
azbest
félisten
válasz
djpundro
üzenetére
ha a közvetlen lejátszás jól megy, de plexszel nem megy jól, akkor vajon nem arról van-e szó, hogy a plex azt hiszi, hogy transzkódolnia kell a firetv stick számára, míg a shield esetén nem próbálja transzkódolni.... Eléggé egyértelmű, hogy a plexel van bajod.
Tele van a net különböző forumokkal, ahol arra panaszkodnak, hogy a plex valamiért olyan videókat is transzkódol a sticknek, amit nem kéne. Mondjuk le is lehet tiltani a transzkódolást. [link]Másrészről meg te állandóan teszt videókat nézel rajta, vagy valós filmeket? A legtöbben nem tesztvideókat néznek rajta.
-
djpundro
aktív tag
válasz
contaxg
üzenetére
1080p söt meg egyes 4k asat is visz ,de mar a 140 megabites meg meg akad nala probald ki 140 ektöl felfele hogy melyik megy ,nalam mind akad a Plex en. Kodival jobb a helyzet ,de az masert nem kell .De ugyanezek a tesztvideok Nvidan siman mennek ,söt meg a tv em belsö lejatsuojaval is .
Link TESZT VIDEOK [link] 140 es felettieket probalgatom . -
contaxg
veterán
válasz
djpundro
üzenetére
Nekem eredeti Amazonos van. Egy Ubiquiti AC PRO WLAN-t váltott le és jelentősen javult a műveletek sebessége, pedig csak egy HD stickem van. A Plex is full HD-ben játszik szerény Linuxos gépemről LAN kapcsolattal. Nálam az is dobott a hálózaton, hogy betettem egy Cisco switchet a rendszerbe. Szerintem ez nálad is műtődhet. Tehát eredeti LAN kártya és egy jó switch kell és minden rendben lesz. Ne add fel!

-
-
tomigonzo
aktív tag
-
Joshi
titán
Ide is belinkelem a problémámat hátha tudja valaki a választ.

-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Egy Panasonic full HD 50 St 50 es tv-m van. Nem igazán szeretném lecserélni amíg nincs baja. Nemrég lett netflix előfizetésem és van a smart TV funkcióban netflix alkalmazás de nagyon lassú és borzalmas minőségű.
Ezért gondoltam egy ilyen Stick beszerzését. Leginkább csak netflix re vagy YouTube ra lenne használva.
Az lenne a kérdésem, hogy van értelme a 4k variációt venni vagy elég az egyel alatta lévő Stick ami 1080 p t tud?
-
kmarci25
veterán
válasz
contaxg
üzenetére
Ha szívsz a kodival, akkor valóban hagyd inkább. Rá kell szánni egy kis időt, mire kiismered, de ez után a legjobb médialejátszó alkalmazás. Ismerem, amit használsz, én is telepítettem, ki is próbáltam, de a kodihoz képest fapad. Oké, lehet hogy ez elég, nincs ezzel gond, ha ez tetszik, akkor használd egészséggel.

-
djpundro
aktív tag
Hat nagyon megszivtam sajnos evvel a lan adapter dologgal a Stick en levö Plexel
.Hetekig evvel foglakoztam ,csak az idömet elpocsekoltam egy semmire .A Fire stick ,Wifin ugyanugy jol megy mind egy Lan adapterrel ,csak legyen közelben 5 GHZ . En meg rendelgettem Kinabol ,Katalogusokbol ,aztan visszaut ,most is egy Adaptert meg varok .
Lenyegeben a Plex nem rossz dolog ,csak nem a Stickre .Nvidian gyönyörüen megy .
Meg mas nem jatsza le a Dolby Visiont .
A kodi-19.0-Matrix_rc1-armeabi-v7a.apk73.2 MiB2021-Jan-15 15:06
kodit pc vel nem tudod leszedni?Majd atrakod a serveredre .Es onnan a Stickel betallozod .
A bealitas fenn a kepen nalam ugy müködik .
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- LG NanoCell 43NANO81T6A Gyári fóliás
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

gyűrű