-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nt0524
tag
Érdekes, én is az amazon.de-s akció miatt nyitottam prime membership-et, az amazon.de oldalon van tagságom, aug 12.-ig, az amazon.com-on pedig nincs semmi, sőt tukmál, hogy regisztráljak 30 nap free trial-ra...
Mindkét oldalra ugyanazzal a usernév/pw-del jelentkeztem be... -
tomigonzo
aktív tag
koszi, de ahogy irtad is YT nem tud reklmamentesiteni, nekem pedig csak arra lenne szuksegem, de a 3rd party YT appok kozul a SmartTube teljhesen jol mukodik (video kozbeni hirdetes blokkoknal 'reccsen' egyet neha de pl a kezdes elotti reklamokat tokeletesen lepucolja), meg a frame rate beallitasaival jatszok, nem tudom arra a reszre szukseg van e egyaltalan,
-
tomigonzo
aktív tag
haat nem tudom, felraktam az 5. amit ajanl a weboldaluk, az hogy nem igazitja a megjelenitohoz a ui-t egy dolog, de hogy a menupontok nincsenek benne amiket a forumban emlitenek (youtube-ot akartam reklam blokkolni) ill elinditaskor komplett vpn beallitasokat szeretne, szerintem ez igy nem hogy komplikalt, de inkabb felejtos,
-
kokokka
addikt
Már hogyne lenne értelme! Három USB port van rajta, tehát ha nem NAS-t használok (és nem) akkor elvileg mindegyikre tehetnék egy-egy külső HDD-t. És már el is vérzett a Stick a HUB saját áramforrása nélkül. Zidoo-n is így volt, aztán a 6-os USB HUB saját 12V-al megoldotta. A baj az, hogy abban meg nincs ethernet adapter. Y-om van, most így van benne egy pendrive.
Joshi
Ezt a Baseust én is néztem, nem tűnik rossznak. Ha nem lelek 12V-osat normális áron, akkor ez marad. Legfeljebb csak egy HDD-t vagy ha azt sem, akkor csak pendriv-ot dugok bele. Nekem is a stabilitás miatt kellene, mert a wifin mostanában sz@rakodik.
-
kokokka
addikt
Lehet, hogy én nem voltam egyértelmű : olyat keresek amin USB HUB is van.
Mondjuk nem onnan és nem ennyiért, de lényeges a HUB is. Olyan meg végképp nem találtam aminek van még pluszban tápja is, mert az elengedhetetlen ha nem csak pendriv-ot akarok összehozni a Stick-el. Hogy aztán ezek hogy muzsikálnak a Stick-el azt nem tudom, de gondolom működnie kéne, nem egy űrtechnikáról van szó
-
kareszkaresz
tag
Szia
koszonom szepen a gyors valaszt.
megfogadnam a tanacsod de olyat keresek amiben van 3.0 as usb is ha esetleg raraknek valami kulso vinyot ilyesmi. ezt neztem ki, mit gondolsz van ilyen magyar viszonylatban vagy marad amazon? ez rtl 8153 chipsetes azt irjak.
de amit irtal h a chipset jo az a lenyeg.udv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- OLED65C43LA 3 ÉV GYÁRI GARANCIA !!!
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- TCl 75 C935 4K, 144Hz, egykori csúcs Mini LED 2,5év garancia
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest