- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
kareszkaresz #2300 üzenetére
És kicsit késve kareszkaresz kérdésére reagálnék. Nekem még a régi 4K Stickem van, de nagyon nem szereti az NTFS-t. Ha véletlenül felismeri, akkor formázni akarja (Patriot 256GB pendrive). De pl van egy 2TB-os 3,5"-os WD Green vinyóm amit egy usb3.0 külső tápos megoldással csatlakoztatok, de egyáltalán nem ismeri fel.
Azt nem tudom, hogy az újabb 4K Max mit csinál, de a régi felejtős ilyen célra. Egyébként nekem ExtFAT-ra formázva se ismerte fel a pendriveokat, FAT32-vel viszont mindegyiket. Gondolom ezt direkt így csinálta az Amazon, hogy ne tudd csak Stream lejátszónak használni.
-
Joshi
titán
válasz
kareszkaresz #2296 üzenetére
USB 2.0 (micro USB) van a Stickeken, szóval a sebesség ennek megfelelő. Az USB 3.0 nem gond, ugyanis az visszafele kompatibilis. Az hogy milyen vinyót tud "meghajtani" megfelelően, az inkább a táptól függ, de 2A-es táp elég szokott lenni. Természetesen OTG kábel közbeiktatása mellett.
-
spiky03
veterán
válasz
kareszkaresz #2197 üzenetére
Nem biztos az
Nálam nincs hangvezérlés, nincs Alaxam.Én az appot használom csak.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
kareszkaresz #2171 üzenetére
az en samsungomon is ugyan ez az OS van, egy taviranyitot hasznalok, vagy a tv jet abbol is csak azt a kicsi-azt hiszem samsung altal smart nak hivottat- vagy a sticket, de utobbi altalaban csak oda van rakva a tv melle, ritkan kezleme azzal, atv tavjaval siman elvezerled a a sticket (4k es max-ot tuti a tobbi 'kihereltet' nem tudom szerintem azt is mert os-bol tudja), szoval itt rendszer ismereti es beallitas beli hianyokat velek latni a hatterben
-
Joshi
titán
válasz
kareszkaresz #2170 üzenetére
Ha annyira zavar a sok távirányító akkor miért nem veszel egy Logitech Harmonyt?
-
kokokka
addikt
válasz
kareszkaresz #2175 üzenetére
-
kokokka
addikt
válasz
kareszkaresz #2173 üzenetére
-
kokokka
addikt
válasz
kareszkaresz #2171 üzenetére
Azt egyébként lehet onnan törölni, de nem is értem miért ott van és nem a Források között!
-
kokokka
addikt
válasz
kareszkaresz #2150 üzenetére
Dobj már egy képet légy szíves arról amiről beszélsz! Nekem is Samsung TV-m van, de semmi köze még megjelenítésre sem az appoknak a bemeneti eszközökhöz.
-
Ra3
őstag
válasz
kareszkaresz #2150 üzenetére
Oké, szerintem van egy kis fogalomzavar, és ezért nem te vagy a hibás hanem a tévéd idióta rendszere.
Alapvetően régebben ezeket a dolgokat külön kezelték, a HDMI1-2-3-4, scart, Av, antenna ez mind külső bemenet, nem app, és azt a tévéden más nem tudja kezelni csak a tévé.
Az hogy a Samsung összerakta az appokkal egy csoportba hát nem biztos hogy a legjobb ötlet volt.
Ha mondjuk egy játékkonzolt kötsz rá a Fire helyett akkor ott az fog megjelenni, de ahhoz a tévének semmi köze, ilyenkor csak egy megjelenítő, kirakja eléd amit az adott porton kap.Még mindig nem sok értelmét látom annak amit keresel, miért lenne jó ha nem a tévén rendszerében váltanál hanem a Fire-n belül?
Arra tudok gondolni hogy a Fire okosabb/jobban néz ki, és a tévéd régi rendszerét látni se akarod váltáskor, de normális esetben a távirányítón van input vagy source gomb, azzal egykét gombnymással át tudsz ugrani a másik HDMIre minden további nélkül. Ha ez már nem így működik az gáz, de szerintem nincs ilyen megoldás amit keresel. -
tomigonzo
aktív tag
válasz
kareszkaresz #2146 üzenetére
"csak ugye a firetv stick egy kulon app a tévén belul mondhatni," ez szerintem igy natur hulyeseg, ne is haragudj
-
Ra3
őstag
válasz
kareszkaresz #2144 üzenetére
Azt gondolod hogy a tévé menüje tudja kezelni az egymás után sorba kötött HDMI eszközöket mint egy könyvtárszerkezetet, vagy hogy? Szerintem ilyen nincs, de nem is értem miért lenne ez jó.
Ha azért kell mert nincs elég HDMI-d akkor kell egy kapcsolható hdmi elosztó aztán egy bemenetre akár több eszközt is köthetsz.
-
válasz
kareszkaresz #2131 üzenetére
Nem rossz ötlet, még ilyet nem is láttam. Megspórolhatsz vele egy USB Hub-ot. Azt, hogy Mo-n lehet-e ilyet kapni, nem tudom. Keress rá, talán találsz.
-
válasz
kareszkaresz #2126 üzenetére
Szia!
Nekem van 2 adapterem. Az egyik egy Corechip SR9900 USB2.0 100Mbit-es és van egy Gembird NIC-U3-02 USB3.0 Gigabites adapter. Utóbbi a RTL8153 chipset-el van szerelve. Mindkettővel tökéletesen működik a Max, de a Gembird-et ajánlanám, mert mégiscsak Gigabites és kb 4000-Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest