- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
leroyclub #1887 üzenetére
ahogy azbest mar irta, kodi oldalan a link a gyari forrashoz, aztan adb vel feldobod,
keress ra youtubo-n ezer meg egy tutorial van, kodihoz egyebkent sem art, meg kelll ismerni, magyar addonokhoz ott a link itt a prohardwer forumon, ott is tudsz kerdezni ha elkadtal, de tenyelg ajanlok egy barmilyen yourtube videot, (en a mai napig a gepen 'tesztelem' az uj dolgokat kodin, es csak aztan megy a stick-re ha mar tuti hogy ok, es kell), -
azbest
félisten
válasz
leroyclub #1888 üzenetére
Nézd már meg a stick menüjében, hogy a beállításoknál a my fire tv menüben az about részen mit ír, milyen van neked. Mert úgy hangzik, mintha kevernéd hogy milyen sticked van.
A gen2 -nek mintha nem lett volna hangerő állítós, tévé kapcsolós távirányítója. A 4k sticknek volt.A kodi apk-t meg a kodi hivatalos odalról töltheted le. A 32 bites android kell [link]
A hbo go addont meg már linkeltem is, bár lehet azóta bekerült a hivatalos tárolójába is és akkor már kodi addon menüből is lehet felmegy. -
azbest
félisten
válasz
leroyclub #1883 üzenetére
Mi az, hogy butább? Ha hang keresés gomb nélküli, akkor az is gen2 csak a basic verzió, amit az amazon ide is szállít. Annak más a kezelőfelülete, mivel nincs integrálva benne amazonos vásárlás.
A harmadik, basic változat is gen2 csak más szoftver van rajta és nincs hangos keresés.jobbról a 2021-es fhd új távja
jobbról a 2020as fhd lite távja...Mivel nem a hivatalos hbo go app a kodi addon, ezért teljesen máshogy néz ki a felülete. És nem garantált hogy működik mindig, mert bármikor változtathatnak a rendszeren, amit a hivatalos app biztosan követ, de a külső megoldás lehet csak később.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
leroyclub #1884 üzenetére
kb ahogy irod, a menuben kodit inditasz es aztan annak a feluleten tudsz ujabb applikaciokat/addonokat/kiegeszitoket elerni
a kodi egy media center, alapbol video, zene, foto es live tv hasznalatahoz, viszont tudsz aktivalni/telepiteni benne ugynevezett add-on/kiegeszito -kat amik aztan rengeteg uj ficsort adnak (kb ugymukodik egy add-on mint egy app), igy van Nem hivatalos Netflix app (jobb mint a gyari, nem igazit stream minoseget a felhasznaloszamtol fuggoen, plussz tudsz hozza hasznalni kulonbozo felirat addont/kiegeszitot igy olyan filmhez is tudsz magyar feleiratot talani amihez hivatalosan a Netflixen nincs vagy teruletileg korlatozott), van Digi Tv s addon
itt talalsz bovebb infokat a magyar kiegeszitokrol
https://prohardver.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/friss.htmlvannak nagyon jo szurkezonas streamer addonok amik egy jol osszerakott kodi rendszerrel (felirat kiegeszitok, debrid beallitasok) korlatlan media tartalom elereset tudjak megvalositani.
-
azbest
félisten
-
gzoll
aktív tag
válasz
leroyclub #1880 üzenetére
Igen, nem olyan sok hozzászólással korábban volt erről szó, hogy a második generációs sima stick-eken már nem fog működni, mókolással sem, mert azon egy ősrégi android rendszer fut, amit mostantól sehogy nem támogat az HBO GO app. Vegyél új Fire Stick-et, itt mindenki a 4K-s verzióra esküszik, én megoldottam annyival, hogy váltottam Xiaomi Mi Stick-re. Nekem elegem lett a mókolásból, és mindannyian tudtuk, hogy a 2nd gen stick-en már végnapjait toltuk az HBO GO-nak, ami futott az is egy olyan verzió volt már, ami amúgy nem futott volna csak itt valamelyik lelkes fórumozó megoldotta, hogy az a verzió még azt higgye, hogy jó neki a rendszer, de a mostani új verziónál ha jól tudom ez már nem opció. Szóval itt az idő a váltásra neked is, ha tervezel 4K irányba TV-t bővíteni, akkor a 4K verziót rendeld értelemszerűen a Fire Stick kínálatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest