- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
SalBorgese #7337 üzenetére
Deaktivalnod kell a Fire TV-n a HDMI CEC-et es utanna mukodni fog.
Ne kerdezd mi a logika benne, en se tudom. A problema nalam is felutotte a fejet a heten, neztem a neten valami infot es csak az volt az Apple forumban hogy dolgoznak rajta.
Mondom rakerdek en is, kinyitottam ma delutan az Apple support chat-et, leirtam mi van es "Rosalinda" azt monda kapcsoljam ki a HDMI CEC-et a Fire TV-n. Kikapcsoltam es azota megy problema nelkul a streaming.
-
pkaresz
őstag
válasz
SalBorgese #7337 üzenetére
Szia.
Szintén ez van, újra töltöttem, stik is újra indítva. Semmi változás. Megáll mint neked.
Valakinek ötlet? -
Azteeek
tag
válasz
SalBorgese #6340 üzenetére
Na felmokoltam én is az appot, olvastam, hogy ha újraindítod utána a sticket nem kell majd állítgatni a felbontást és valóban működik így automatikusan.
-
Azteeek
tag
válasz
SalBorgese #6336 üzenetére
Szívem szerint mondanám is le, nevetséges valóban...
-
sepsi0
őstag
válasz
SalBorgese #6334 üzenetére
Én ezt raktam fel már 2db fire stickre most, eddig működik minden:
SkyShowtime_1-8-37-AndroidTV.zip -
pecze
aktív tag
válasz
SalBorgese #6332 üzenetére
Nálam semmi baja, teszteltem pár sorozattal és filmmel is, FullHD tv-n. Ha megírod melyiknél észlelted, azt is letesztelem.
-
spiky03
veterán
válasz
SalBorgese #6329 üzenetére
Majd ránézek ott is.
A Sorozatjunkit olvasgatom, hogy miket írnak.
Én nagyon remélem, hogy legalább 5.1es hang lesz. A 4K meg ezek nem izgatnak mert csak fullHD megjelenítőm van (tv, projektor).Az sem baj, ha úgy kell felvarazsolni mint az HBO Maxot csak legyen app hozzá
-
spiky03
veterán
válasz
SalBorgese #6327 üzenetére
Reméljük így lesz itt is
-
spiky03
veterán
válasz
SalBorgese #6318 üzenetére
Oo ez nem túl jó hír.
Akkor marad az a módszer mint az HBO Max-nal.Valaki esetleg felhekkelte már?
Lehet nincs is még belőle stick verzió. -
tsilver
aktív tag
válasz
SalBorgese #5107 üzenetére
nálam is volt 83-as, a webes felületen ki/be jelentkeztem és utána jó lett a firetv-n is
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Nekem a hivatalos, amazon storebol letöltött van, 2.13.0-rc3-as, okt.24.-i verzió, és tökéletesen megy.
-
mikrofon
veterán
válasz
Nekem volt hasonló: [link]
-
FingR86
őstag
válasz
nézz szét itt van e frissebb mint nálad [link]
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SalBorgese #4167 üzenetére
Szerintem meg jól megirt app. Nem annyira mint a netflix. De kárpótol a tartalom ami 10. Feliratot Atv/GTV-n és a shielden a beállítások/kisegítő lehetőségek /feliratokban. A firestickben a settings/accessibility/closed captionban lehet állítani .
Kodi alatt meg minden full testreszabható. -
kokokka
addikt
válasz
SalBorgese #4148 üzenetére
Kicsit felment az ára, nem? Nekem még 19800-at írt a múlt héten is, erre most 24900Ft az egy éves!
szerk : Érdekes. A régen (vagy másfél éve) regisztrált emailembe érkezett levélből megnyitva 24900.-. Ha a másik email címemből nyitom meg (oda is kértem értesítést) akkor 19800Ft.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
SalBorgese #4148 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy a 4k max távirányítóján megnyomtam a disney+ gombot, bejött az app áruház és le tudtam tölteni.
Bár csak ilyen egyszerű lett volna hbo max-nál is.
-
azbest
félisten
válasz
SalBorgese #4120 üzenetére
-
zoltan6
addikt
válasz
SalBorgese #4044 üzenetére
Tarrtv-t se találtam,az is megy mindenen,kivéve android tv.
-
Bubukain
senior tag
válasz
SalBorgese #4041 üzenetére
Disney+ rajta van alapból
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
SalBorgese #1653 üzenetére
toggle mouse,
sajat taviranyitojabol csinal legegeret -
Luissimo
veterán
válasz
SalBorgese #1653 üzenetére
Használj légegeret.
Esetleg szerezz be egy usb hubot hozzá.
Anélkül nem megy a horájzon go.
Azzalviszont kiválóan. -
kzkz
őstag
válasz
SalBorgese #1645 üzenetére
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Lehet reggelni tobb sticket is ugyanaarra az accountra, (annyi, hogy ha appot telepitenek ra az a te accountoddal megy majd, szoval bizonyos esetekben erdemes figyelni-fizetos appok
barmelyik appot (Netflix, hbo etc) barmilyen elofizuhoz rendelheted, (rgo a ket azonos amazon acc-hoz rendelt stick is tud mukodni kulonbozo Netflix accountokkal)menut ne pucolgass semmivel, nem erdemes, a settings/application menuben tudod takaritgatni a cacheket ha kell ill lelonni az appokat ha esetleg befagynanak, ill uninstallalni amelyiket szeretned (ill amelyiket lehet, vannak amiket a rendszer nem enged), az appok/ikonok sorrendjet tudod allitani a Home ablakban (is)
-
azbest
félisten
válasz
Az eleve rajta lévő prime videó app beállításánál azt mondja, hogy ugyanazt az accountot használja mint a stick maga és az egész sticket kell váltani, ha másik accounttal akarod használni.
Vagy, play store-ból szedett androidtv-s változatot kézzel telepítve működhet, az külön bejelentkezést használhat. De plusz macera.
Szerintem lehet egy amazon account alatt akárhány stick. Nekem egy 4k és egy gen2 van. Nem hinném, hogy bármikor számítana, hogy milyen ip cím alatt vannak. Utazás közben is használtam egyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest