-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
tozso76 #2453 üzenetére
(#2454) synar
A kolléga hozzászólása alapján van nálam is minden beállítva, és működik.
Nekem is eltünt egyszer az engedélyezési listából minden, de a stick újraindítása megoldotta. Most is nézem a sorit és kadencia helyes az biztos. Ma próbáltam Plexel, azzal nem volt az.
Sajnálom akinél nem működik, nálam megy, ahogy olvasom másnál is. Pedig a Plexben is van ilyen beállítás mégsem működik rendesen. Hangok is mennek most rendesen. Lehet a gyári beállítás visszaállítása segített, ami frissítés után jött. -
synar
őstag
válasz
tozso76 #2453 üzenetére
Nálam a frekvencia váltás a következőképpen működik 19.3-as Kodival:
a stick fő beállításainál display&audio pont alatt display>videó resolution> automatic, alatta match original frame rate> on
Kodi:
Beállítások/Rendszer/Képernyő itt a képfrissítési gyakoriságokat lenyitva már szerepelnie kell több frekvenciának is: 23.98, 24.00, 50.00, 59.94, 60.00
Lejjebb az Engedélyezési listát megnyitva egyenként be kell jelölni, hogy zöld színű legyen az összes itt szereplő felbontás és frekvencia. Ezt okézni és innentől kezdve működnie kell a kadencia helyes film lejátszásnak Kodin belül, Netflix addon-ban és egyéb filmek esetében is. A projektor menüjében néztem és minden esetben szépen át is váltott a megfelelő frekvenciára. -
spiky03
veterán
válasz
tozso76 #2063 üzenetére
Ez nekem is hiányzik.
De ha ott tovább engeded, akor kiírja azt is, hogy Automatic.
Én is a múltkor vettem észre véletlenül, mert a 24Hznél nem nyomtam időben és tovább ment.Az infó nekem is hiányzik, hogy lássam milyen felbontással meg hang bitrátával megy a film/sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest