Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
tag
válasz synema888 #1996 üzenetére
A Telenor MyTV nekem tökéletesen fut a sima 2nd gen fire stick-en, úgyhogy a 4K biztos viszi. Apk mirrorról volt meg, van android TV verziója. Amúgy szerintem a legegyszerűbb megoldás, ingyenesen kipróbálható a start csomag, hogy fut e neked rendesen, ugye Anglia már nem EU tehát lehet hogy mókolni kell vele
-
gzoll
tag
válasz tomigonzo #1980 üzenetére
Nem pontosan így van a dolog, mert az tény, hogy a digitális szolgáltatásokat EU-n belül bárhonnan elérhetővé kell tenni, de ez azt jelenti, hogy bárhonnan elérhető, nem pedig bármin elérhetőnek kell lennie. Nem kötelezheti az EU, hogy egy app fejlesztője azt minden létező forgalomban lévő platformra fejlessze le, ezen a logikán haladva minden olyan app fejlesztő perelhető lenne akik mondjuk csak iOS-ra vagy csak Androidra adják ki az alkalmazásukat. 🤷♂️
Ez inkább marketing, üzleti oldalról lenne jó és várható hogy meglépik, hisz úgy sokkal több előfizetőt tudnak összehozni, minél több platformon teszik elérhetővé a szolgáltatást. -
gzoll
tag
válasz kmarci25 #1978 üzenetére
Nem, nekek MyTV van, az a Telenor netes TV szolgáltatása, azon kívül az Itt Ott TV volt egy darabig de nekik csak KODI bővítmény volt, nagyon nem volt kényelmes. A többit nem próbáltam, mert a My TV nekem bevált, nem kell szerződni meg hűségidőt tolni, akármikor lemondható, megvan minden csatorna amit nézek, és mindenen fut az applokációjuk. Külföldön élek rengeteget utazok, nekek ez nagyon jó hogy egy sticken is fut, aztán ha megyek pl szállodába csak bedugom a tv-be aztán megy minden, mobilról is nagyon jó 🤗
-
gzoll
tag
válasz Luissimo #1976 üzenetére
Szerintem a Vodafone TV az kifejezetten csak az ő saját androidos set top box-ukról működik, mármint az androidos app, azok meg egyedi azonosítóval rendelkeznek szóval nem hiszem, hogy lesz majd abból "okosban másolt verzió". Viszont nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben kiadnak egy szabadon felrakható appot, mivel a konkurencia is többnyire biztosít olyat. Nekem MyTV van, ment fire stick-ről is, és a Mi Stick is szereti
-
gzoll
tag
Nálunk a német amazonon September Sale van, újra 29€ a 4K okosság ha valakinek most lenne aktuális
-
gzoll
tag
válasz Bugarov #1942 üzenetére
Igen lassan egy hónapja már a sima stick-re nincs és már nem is lehet ráhekkelni HBO GO-t, volt itt is szó róla a fórumban. De üdv a klubban, én is váltottam Mi Stick-re, nem kell mókolni meg hekkelgetni, Play áruházból jön az HBO GO. Nálam tökéletesen működik rajta minden
-
gzoll
tag
válasz esicyhun #1936 üzenetére
Ez az egész nekem azért furcsa, mert oké hogy nincs amazon Magyarországon meg nincsenek hivatalosan a termékeik forgalomba, de pár hónapja már van hivatalosan Amazon Prime Video kis hazánkban is, tehát pont az lenne a jó ha nem kezdenének el pont most mindenkit kirakni a rendszerből ilyen hülye korlátozással, akik amúgy céleszköz birtokában nagyobb eséllyel lehetnének Prime Video előfizetők...
-
gzoll
tag
válasz tomigonzo #1913 üzenetére
Az tény, hogy amikor akciós a 4K stick akkor valóban az a legjobb választás, én a 2nd gen fire stick-emet pont a pandémia elején rendeltem mert 19€ volt, és úgy voltam vele, hogy ameddig fut az HBO GO róla, addig megéri. Hát már nem fut, és én azért váltottam Mi Stick-re, mert meguntam a mókolást, meg tényleg amúgy a nagy többségnek az kell, hogy bedugja és működik. Nekem is pont ennyire kell, hogy bedugom egy TV-be és megy, annyira csak ez a lényeg nekem, hogy egyébként nem is értem itt ezeket a specifikus kérdéseket a fórumon hogy most megy e a kadencia meg a sávozás meg a hercizé meg a nemtommilyen hang kodekizécsatlakozó... Gőzöm sincs általában ezek egyáltalán mit jelentenek. Azt látom hogy akinek profi 4K Tv-je van sziperszuper hangrendszerrel, annak tényleg jobban kielégíti az igényeit a Fire Stick 4K verzió, de nekem az én igényeimhez végül a Mi Stick jobban passzolt, van rajta Google Play Store, nem kell hekkelgetni mókolgatni, várni mikor lesz valaki a fórumon aki megp.csázza az APK fájlt, hogy végre fel lehessen varázsolni... Sokaknak ez csak "ja megnyomok három gombot", sokaknak meg nyűg, aztán vagy működik vagy nem. Szóval szerintem itt a Fire Stick vs Mi Stick vonalon annyit kellene mindenkinek elfogadnia, hogy van, akinek ez elégíti ki az igényeit, van, akinek az. Nekem volt mindkettő, és a Mi Stick nekem többet ad, pillanatok alatt felment rá a friss HBO GO, Telenor MyTV, KODI, és egyébként akadásmentesen és tökéletesen fut egy párosított Xbox One kontrollerrel Stadia appon a cloud gaming (amit egyáltalán nem vártam a szerkezettől, mivel 1gb ram van benne, szóval ez az extra meglepetés volt, poénból próbáltam csak ki, és nagyon bejött).
-
gzoll
tag
válasz leroyclub #1880 üzenetére
Igen, nem olyan sok hozzászólással korábban volt erről szó, hogy a második generációs sima stick-eken már nem fog működni, mókolással sem, mert azon egy ősrégi android rendszer fut, amit mostantól sehogy nem támogat az HBO GO app. Vegyél új Fire Stick-et, itt mindenki a 4K-s verzióra esküszik, én megoldottam annyival, hogy váltottam Xiaomi Mi Stick-re. Nekem elegem lett a mókolásból, és mindannyian tudtuk, hogy a 2nd gen stick-en már végnapjait toltuk az HBO GO-nak, ami futott az is egy olyan verzió volt már, ami amúgy nem futott volna csak itt valamelyik lelkes fórumozó megoldotta, hogy az a verzió még azt higgye, hogy jó neki a rendszer, de a mostani új verziónál ha jól tudom ez már nem opció. Szóval itt az idő a váltásra neked is, ha tervezel 4K irányba TV-t bővíteni, akkor a 4K verziót rendeld értelemszerűen a Fire Stick kínálatból.
-
gzoll
tag
válasz kmarci25 #1774 üzenetére
Azt írta az ember hogy androidos box-a van. Nem azt hogy xiaomi tv box-a van, tehát bármi lehet az az androidos box, ami nem feltétlenül jobb. Egyébként az alap firestick és a Mi Stick között annyi a különbség, hogy a Mi Stick-en rendes android van, nem kell trükközni az appokkal, amik nincsenek az amazon áruházban 🤗 . Persze tudom itt mindenkinek csak a 4K stick-je van mert az mennyivel szupergyorsabb, de ugyanúgy szopás ha valaki nem ért hozzá hogy kell felbűvészkedni az appokat.
Mindegy nem vagy vagy vitában vagyok, akinek olyan a tv-je meg hangrendszere annak tényleg jó a firestick 4k, de ha valakinek annyi kell hogy a buta tv-n menjen netflix, hbo, mytv, kodi, ilyenek arra a sima firestick és a mi stick is jó csak a mi stick kevesebb buhera -
gzoll
tag
Én másfél éve vettem a sima fire stick-et de most váltani fogok Mi Stick-re... Most sokal fehördülnek, hogy JÉZUSOM, de nekem NEM kell a 4k, nincs 20 csatornás nemtommilyen hangrendszerem a nemtommilyen erősítőn, egy szimpla, egyszerű HD TV-n nézek YouTube-ot, HBO Go-t és Telenor MyTV-t. Most frissült telefonon az HBO GO, és attól félek hogy idővel megint az lesz, hogy nem indul el már a sticken, volt ilyen, aztán az új verzió már nem fut azon mert a sima sticken valami 5-ös android van, akkor várni hogy valaki meghekkelje, aztán felhekkelni a stickre... Ahh, elegem van már az érzésből is hogy ezzel szerintem záros határidőn belül szopás lesz. Megszolgálta magát, mert pont a pandémia előtt vettem 19€-s akcióban. A sima fire stickhez képest a mi stick pont annyival tud többet, hogy rendes android van rajta rendes google play áruházzal, bekapcsolom, megy, nem kell "mókolgatni" mindig valamit rajta. 🤗
-
gzoll
tag
Itt Németországban április 14-én jelenik meg a harmadik generációs sima Fire Stick. Nagyon tetszik az új távirányítója!
https://www.amazon.de/fire-tv-stick-mit-alexa-sprachfernbedienung/dp/B08C1KN5J2
-
gzoll
tag
Nekem a sima stick van de addig lesz meg amíg megy rajta a jelenlegi HBO go verzió, ha kikakukkol és nem megy rá újabb akkor inkább veszek egy mi sticket. Nagyon jó ez a fire stick amúgy imádom de ez a folyamatos szívás az Amazon androiddal nem kell majd...
-
gzoll
tag
Ne vegyél, mert hülyeség... Kb semmire nem jó, ébresztő órának, aztán annyi, meg maximum videochatre. Van, amit csak úgy tudsz beállítani rajta, hogy mobiltelefonos appal, miközben OTT VAN RAJTA EGY ÉRINTŐKIJELZŐ. Youtube csak ilyen előcsalogatott böngészőből megy, netflix nincs, Amazon Prime VIdeo van, de az meg minek ugyebár. Az ember még azzal is jobban jár, ha akciósan vesz 37€-ért egy 7 colos fire tabletet, amin fut minden, és van rajta show mode, tehát egy filléres állványra rárakod, és ugyanott vagy, igény szerint meg tudod másra is használni, maximum nem szól olyan jól, ami szintén orvosolható egy filléres hangfallal...
Ha megy a brit angol, akkor ajánlom megnézni ezt a videót, a pali nagyon szépen összeszedi miért zsákutca az echo show:
https://youtu.be/VKjpIexAsnU[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
válasz #06737792 #1364 üzenetére
Én sokmindent kipróbáltam, KODI alatt van az MS repoban is az onlinestream.live oldal, ott ingyenesen el lehet érni alap csatornákat, RTL KLUB-ot, azon kívül nekem az Itt Ott Tv volt párszor, de sokszor szétesett meg kényelmetlen használni, még a KODI addonból is. Ami nekem bejött, az a Telenor My Tv, nagyon jó TV-re optimalizált androidos appjuk van, kényelmes, távirányítóbarát, sose volt vele gond, egyszer nem akadt meg, semmi.
-
gzoll
tag
válasz djpundro #1235 üzenetére
Én Németországban élek, és itt megéri a Prime, mert valami 7-8 euró egy hónapra, és az egy dolog, hogy kb mindent vállalnak egy napos szállításra, benne van az Amazon Prime Music, Amazon Prime Video, Kindle unlimited, szóval ha összeadok egy Netflix és egy Google Music előfizetést, akkor kijön a matek, hogy a Prime jobban megéri, főleg, hogy sokat rendelek Amazonról. Magyarországon szerintem semmi értelme, mert ugye nem lesz jobb meg gyorsabb a kiszállítás, és sok embernek nem jó, hogy csak angolul/németül tud filmet nézni, meg nincs Magyar zene a Prime Music-on.
Amúgy néztem a 4K sticket, már elfogyott és a várólista is megtelt, már nem lehet rendelni akciós áron. De majd lesz Black Friday-en is tuti, talán még olcsóbban is... -
gzoll
tag
Persze, de nekem annyi ebben a lényeg:
Fut az HBO GO fire sticken? Eddig futott,most már nem fut egyiken se. Fut az HBO GO a most megjelent Mi Stick-en? Igen, és még egy jó darabig fog is futni rajta. Ennyi a lényeg. Én Fire Stick-et azért vettem, mert 19€ volt, és viszonylag egyszerűen lehetett rádobni egy HBO GO appoz (ami már akkor is egy módosított volt, hogy egyáltalán elinduljon rajta). Ennyit ért, nekem megérte, mert karantén alatt sokat használtam, de amire nekem kell, arra már nem jó, tehát keresek valami mást amin működik, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
válasz tomigonzo #1146 üzenetére
9-es android tv fut a Mi Stick-en ha jól tudom, és biztos lesz még frissítve, szerintem nem egy lapon van azzal, hogy a sima hd fire stick-en 5-ös android fut, amit már eleve nem támogat az HBO GO, de azért szerintem a kilences még egy darabig maradni fog a támogatott rendszerek között. Ahogy az ábra mutatja, talán tovább, mint a fire stick-ek esetében...
-
gzoll
tag
válasz tomigonzo #1143 üzenetére
Én nem űrhajót akarok rajta indítani, hanem annyira van szükségem, hogy egy sima HD TV-n menjen az HBO GO és a YouTube. Arra szerintem a Mi Stick is elég lesz, és nem kell szenvedni vele...
(Új fire stick-em van mert pár hónapos, de nem 4k, hanem a sima hd., Csak kettővel ezelőtt kérdezte valaki) -
gzoll
tag
Én veszek egy Mi Tv Stick-et, azon rendes android tv fut, rendes nem mókolt HBO appal... De 19€ért ennyit megért a fire stick, hogy karantén alatt tudtam HBO Go-t nézni kényelmesen... Van egy új Fire 8HD-m, azzal mehetne is akár mert azon újabb a droid, és persze első dolgom volt a Google Play felkoppintása a gépre, de ezek nem úgy működnek mint a rendes android meg a Chromecast, nem lehet a képet tükrözni se úgyhogy szenvedjen vele aki akar, én nem 😤
-
gzoll
tag
Én ma azt olvastam, hogy egy hónap múlva megjelenik a Xiaomi Tv Stick 39$-os áron Android TV oprendszerrel... Lehet inkább azt kellene megvárni, mert az jobban támogatott mint a Fire OS
-
gzoll
tag
Július 7hén lesz készleten újra, úgyhogy majd akkor kezdik kiküldeni. Én majdnem vettem egyet mert Németországban vagyok, és az amazonos akciók mindig egyszerre élnek mindenhol tehát ha amazon.de oldalon akciós a fire stick, akkor a Media Markt-ban, Saturnban, minden ilyen helyen is ugyanúgy akciós. A Saturnban van készleten bőven, de aztán rájöttem hogy nekem se a 4k se a hdr nem kell mert nincs olyan tv-m, tehát ugyanazt tudná nálam produkálni mint a sima fire stick 😂
-
gzoll
tag
Nekem is a sima HD van, de esküszöm nem tudom miért írjátok, hogy lassú, mert nálam nem kell várni semmire... Telenor MyTv, HBO GO, YouTube megy rajta, egyszerre csak az egyik ugye, mert miért menne több app (meg hogyan meg minek), és nekem semmit nem kell várnom, minden azonnal elindul és azonnal működik. Most leszámoltam, az HBO GO app (főmenüből nulláról) 7 másodperc alatt tölt be, xbox one-on a youtube app is kb annyi idő alatt áll föl, szóval ezt nem gondolom lassúnak meg hihetetlen várakozásnak 😂
-
gzoll
tag
Árversenyre kíváncsi leszek, mert a Fire Stick eleve jóval olcsóbb, mint egy androidos tv box (ha elfogadjuk, hogy abból 50€ alatt nemigen van használható darab), ráadásul az Amazon negyedévente ezeket leakciózza, én ugye 19€-ért vettem a simát, az alá az ár alá nem tudom ki és hogy megy majd... 😁 Persze ezen ne sírjunk, nekünk csak jó ha olcsó és van választék
-
gzoll
tag
válasz tomigonzo #819 üzenetére
Ohh, lesz ennél nagyobb konkurencia is, mivel kiszivárgott (vagy kiszivárogtatták), hogy a Google következő generációs Chromecast-je (elvileg át is nevezik majd) már egy Android TV-t futtató HDMI stick lesz saját távirányítóval... Az abból a szempontból jobb lesz, hogy friss androidot futtat majd, és nem kell trükközgetni, ott lesz a Google play.
-
gzoll
tag
válasz #75501312 #817 üzenetére
Android van rajta, de nem a Google féle, hanem az Amazon saját verziója (Fire OS), tehát ezen nincs Google play (ugyanúgy a Fire tableteken sincs semmilyen google app). Szóval van Amazon App Store, de annak a kínálata elég gyér, úgyhogy arra ne nagyon alapozz, viszont eszi a rendszer az androidos telepítő fájlokat, úgyhogy kézzel fel lehet rá rakni sokmindent.
HBO Now pedig nem ugyanaz, mint a HBO Go, és a Now azt hiszem inkább amerikában van, Németországban nekem nem dobta fel az Amazon App Store (meg minek dobta volna fel, nincs HBO Go accountom)[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
válasz A Professzor #798 üzenetére
A kiegészítő beállításainál kell bejelentkezni (bal oldalt Kiegészítők, aztán felül a Saját kiegészítők. letekerni, hogy Videó kiegészítők, kikeresed a MyTV kiegészítőt, megnyitod, és ott a beállításokban tudod beírni a felhasználónév jelszó párost)
Mondjuk a MyTV-hez én továbbra is reklámozom, hogy korábban itt valaki megosztotta az apk fájlt, de talán apk mirroron is fent van, én azt használom, és milliószor kényelmesebb, mint KODI-n (persze a KODI is jobb, mint a semmi) -
gzoll
tag
válasz berta1956 #792 üzenetére
Én Németországban vagyok, és a Telenor MyTV appal nézem az otthoni csatornákat mindenféle egyéb dolog nélkül, előfizettem a telenornál, beléptem az appba, nézem. Megy KODI bővítménnyel is de amúgy a Telenor saját TV appja nagyon kényelmes és felhasználóbarát, jó a beépített műsorújság, minden.
-
gzoll
tag
MS Repo-ban ott van kb minden, ami hasznos Magyar kiegészítő, itt van egy kis útmutató hozzá
https://itcafe.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/index.html
Persze ebben mondjuk Netflix nem lesz, de HBO Go, RTL Most, Telenor MyTv, ilyenek vannal benne. :-)
-
gzoll
tag
Sajnos az Itt Ott Tv appja diszfunkcionális, mert bár simán felment a Fire Stick-re, de nem lehet belépni (telefonszámot és jelszót kell beírni, valamint egy belépés gomb van) se kurzor, semmi nem jelenik meg így nem tudom kijelölni a text boxot, és beírni a bejelentkezési adatokat, meg nem tudok rámenni a belépés gombra se ugyebár. De nem gond, az fut KODI-n, amikor meg lejár, akkor MyTV-re váltok, az tökéletesen fut, és nagyon jó a felülete is.
-
gzoll
tag
Na, ma megérkezett a kütyü, én voltam legjobban meglepődve, csak húsvét utánra vártam (tegnapelőtt rendeltem meg ha jól emlékszem). Amik még tavaly meg lettek itt osztva HBO GO és Telenor MyTV appok, azokat varázsoltam fel a rendszerre (ezzel megszenvedtem kicsit, de itt a hálózat és/vagy az internet volt épp szar, gondolom az egész falu neten lóg). Szóval elég a csacsogásból, ez a rendszer K..VAJÓ! Én nem tudom hogy lehetne ez gyorsabb, nekem nem akad, nem röcög, nem döcög (talán akkor kicsit mintha darabos lenne ha nagyon gyorsan pörgetem a menüt), ha jobbra gombot nyomok a menüben akkor jobbra megy a menü azonnal. Talán a beállításokban volt ahol az IP címet kellett kiderítenem, hogy két másodpercig vártam, hogy kiírja. Az HBO GO minden egyéb beállítás nélkül azonnal fut (nem állítottam megahertzeket meg semmit, de lehet, hogy ezt a stick maga beállította, mert a setup alatt kérdezte milyen gyártmányú tv-m van), szépen HD-ben nyitja meg akadásmentesen a filmeket. Most már fél órája megy a MyTV-n az M4Sport, valami foci megy rajta (csak tesztnek fut), tökéletesen szép HD képet streamel, nem döccent meg egyszer sem az adás. Úgyhogy felesleges para volt, hogy ez majd lassú lesz meg akadni fog mert nem a 4K verzió, mert szépen fut, és amire nekem kellett azt teljesen rendben hozza. Az idei év eddigi legjobban elköltött 19€-ja!
Egyébként otthon Magyarországon Google rendszer van kiépítve ahol lakom, Home mini és Chromecast mindenhol, ide is Chromecast-on gondolkodtam sokáig, amikor beúszott elém Amazonon stick akció fele annyiért, mint amennyibe egy Chromecast kerül, és hát ez ég és föld így, hogy magán a kütyün futnak az appok, nem kell telefonnal babrálni, van saját távirányítója... Nekem ez most elképesztően tetszik! -
gzoll
tag
válasz Luissimo #721 üzenetére
Telenor MyTV és az Itt Ott Tv között megy most a vacilálás, jelenleg Itt Ott Tv-m van előfizetve, és KODI-nk keresztül nézem Xbox One-ról... A MyTV-nek jobb az androidos appja, van android tv optimalizáció, és náluk ugyanazért a pénzért jobb csatornakínálat van az érdeklődési körömnek (van például Discovery Channel), úgyhogy mindenképp megpróbálom majd ráheggeszteni fire stick-re mindkettőt, és megnézem melyik muzsikál jobban. HBO Go mivel nem fut Xbox One-os KODI-n valami tároló korlátozás miatt (és a konzolos böngésző se támogatott), ezért azt egy pár éves Windows tabletről HDMI kábelen keresztül tolom fel TV-re, ami nem épp a legkényelmesebb... Most kölcsönben van egy Mi Box S, és viszonylag kényelmes, bár mobilon az HBO Go app elég sokszor omlik össze (tudom, hogy elérhtő az app mi boxra is, de nem akarom letelepíteni, mert nem tudom mikor kell visszaadnom a kis ketyerét, és nem akarok ilyesmikkel bohóckodni, úgyhogy azt most kvázi chromecast üzemmódban használom)
Másra nekem nincs szükségem, nem nézek netflixet, se amazon prime-om nincs, nincs 4k tv-m, se HDR, semmi csicsa. Ne akadjon, meg ne feles sebességben játssza le a streameket, ha ezt tudja, akkor én nagyon boldog leszek. Ha ezeket nem tudja akkor visszaküldöm, mert hát... ennek a kütyünek ez az egyetlen dolga, hogy tartalmat streameljen a netről :-D
Ha működik, akkor jobb vétel, mint egy chromecast, mert nem kell a telefonon babrálni, van saját távirányítója. -
gzoll
tag
Hát, mára vége az akciónak, úgyhogy így jártam, majd megnézem mennyire lassú, de nincsenek nagy igényeim. Amúgy ez nem régi verzió, tavalyi modell, azért gondolom 2019-ben már tartott ott a technológia Amazonéknál, hogy nem egy használhatatlan kacatot dobtak piacra (több tesztet is olvastam az alap fire stickről, és mind pozitív volt)
-
gzoll
tag
válasz tomigonzo #711 üzenetére
De gondolom ez inkább a menüre vonatkozik, nem? Nekem csak egy HBO GO kell majd rá meg egy online tv app, amit használok tableten, aztán annyi, gondolom ezek majd ugyanúgy megnyitnak mindent, max pár másodperccel tovább kell várni, de a tartalomfogyasztás és streamelés része az normálisan megy majd... Mindegy, már megrendeltem, max ha szar akkor visszaküldöm. Jelenleg egy Mi Box s van nálam kölcsön, és rájöttem, hogy így valóban kényelmesebb a TV-n nézni dolgokat, mint az én eddigi buhera megoldásaimmal, de 60€-t nem ér meg nekem ez a kényelem, 19€ az teljesen belefér alapon kerestem rá, hogy ami nekem kell azt rá lehet e rakni. Rá, úgyhogy megrendeltem. 😂
-
gzoll
tag
A sima nem 4k csak HD fire stick pedig kerek 19 euró, igaz kicsit túltolta az Amazon az akciót, mert már nincs készleten, így a Prime kiszállítás nekem Németországban azt írta, hogy tök jó, szupergyorsan május 20-án meg is érkezhet... Inkább rendeltem Saturnból (ilyenkor ott is és Media Marktban is ugyanannyiba kerül, 19€ a sima (nekem nem kell se a 4k se a hdr, mert nincs olyan tv-m))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest