- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
contaxg #1933 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a német fiók ilyen problémás. Pedig német cím van beírva, csak hát a bankkártya magyar, és a telefonszám is. Mindig nem megfelelő számlázási címet ír ki, tehát tutira az a baja, hogy érzékeli, hogy Magyarországon van használva. Ha magyar címre váltok, akkor is ugyanez a helyzet.
-
esicyhun
tag
válasz
contaxg #1927 üzenetére
Csak úgy tűnik, hogy régebben ez a letöltés működött, fórumtàrs írja, ezért reméltem, hogy lehet rá esetleg megoldás. Fura, hogy szinte semmit sem lehet letölteni. Hogy pl. egy Youtube miért tiltott? Mindegy, ezek szerint marad a manuális frissítés időnként adb-vel. Még az Aptiode-t kipróbálom, bár az meg nem csak a tv OS-re való appokat ajánlja fel (nem szeretem).
-
djpundro
aktív tag
válasz
contaxg #1609 üzenetére
1080p söt meg egyes 4k asat is visz ,de mar a 140 megabites meg meg akad nala probald ki 140 ektöl felfele hogy melyik megy ,nalam mind akad a Plex en. Kodival jobb a helyzet ,de az masert nem kell .De ugyanezek a tesztvideok Nvidan siman mennek ,söt meg a tv em belsö lejatsuojaval is .
Link TESZT VIDEOK [link] 140 es felettieket probalgatom . -
kmarci25
veterán
válasz
contaxg #1594 üzenetére
Ha szívsz a kodival, akkor valóban hagyd inkább. Rá kell szánni egy kis időt, mire kiismered, de ez után a legjobb médialejátszó alkalmazás. Ismerem, amit használsz, én is telepítettem, ki is próbáltam, de a kodihoz képest fapad. Oké, lehet hogy ez elég, nincs ezzel gond, ha ez tetszik, akkor használd egészséggel.
-
Swenk
aktív tag
válasz
contaxg #1499 üzenetére
Az Upsampling tényleg csak ront a helyzeten. Most kipróbáltam Spotify-al, na , ez is192Khz. Vicces. Hardweresen nem tudja dekódolni az mqa-t, viszont szoftveresen kinyeri a csomagból a PCM 48K, 96K vagy esetleg 192KHZ file-t is , 24 bit-tel és baromi jó szól. Az Amazon Music is tud ilyen zenét szolgáltatni és itt nincs is mqa csomagolás. 192KHZ 24 bit a vége. Van NETFLIX-ed? Atmos?
-
azbest
félisten
válasz
contaxg #1420 üzenetére
Az írás címe, hogy kiderült mikor és hogyan érkezik a max. A tartalma, hogy nem tudjuk mikor és hogyan
Újságírók...
Az amcsi területen amennyire tudom (és firetv 4k sticken is láttam) az amazon rendszerében volt egy csatorna a hbo tartalom is. De európában ez lehet teljesen máshogy lesz. Lehet csak a neve változik meg és esetleg külön fizetős filmek is lesznek a felületen. Nem hinném, hogy teljesen más app és szolgáltatási háttér lenne majd mögötte. Szerintem csak rebranding az egész és kb minden marad ahogy van.
#1421 fojtviki
a kodi addon wikijében írják, hogy csomó szolgáltatói előfizetésnél átváltottak az affiliate-es bejelentkezésből a közvetlen bejelentkezési módra. Itthon is volt októberben - talán telekomosoknál - hogy email címet kellett a fiókhoz adni, mert előtte anélküli volt a szolgáltatót fiók. Szóval nem hinném, hogy megszűnne. És nem ingyen van az sem, hanem más előfizetés mellé adják, amiért a hbo kap jutalékot. -
azbest
félisten
válasz
contaxg #1201 üzenetére
Mondjuk az új olcsóbbik lite stickkel nincs tapasztalat még, az lehet alapból erősebb a réginél. Ahogy olvastam dolby atmost is támogat, míg a régi nem tudott olyat. Ja és hogy nagyobb legyen a kavar, van tv hangerő szabályozós távirányítós változat is drágábban [link] és ez sem 4k. A marketing azt írja, hogy 50% erősebb a processzoruk, mint a gen2-nek.
A basic úgy tűnik maradt a régi gen2 alapú maradt még [link] (ez direktben rendelhető ide, csak az ára annyi, mint amennyiért sokszor a 4k stiket kapni).
-
azbest
félisten
válasz
contaxg #1054 üzenetére
Próbáltam
olyanhasonló kinézetű hubot, nálam szó szerint megolvadt, kijött belőle a füst, amikor a tabletemet azon át akartam tölteni, miközben usb eszközt is használtam volna.Ha megelégszel azzal, hogy kapjon áramot és közben az usb port elérhető legyen, akkor lehet kapni Y kábelt fillérekért. Aliexpressen vagy ebayen kapni, példának itt egy régi linkem, de már az nem él, rá kell keresni [link]
Egy mostani link kevésbé elszállt árral [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest