- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Mindjárt az elején elmondanám, hogy az Amazonon csak regisztrálva vagyok, de még soha nem vásároltam onnan, ezért egy konkrét ajánlat kapcsán már is számos kérdés merült fel, ezért megköszönném a segítséget.
Ez lenne az a bizonyos ajánlat: [link]
1./ A legelső, 139 euros, használt fejesről lenne szó, és itt jön mindjárt az első talány. A terméknél ott van megjegyzésben, hogy jelenleg nem elérhető, ettől függetlenül a kosárba rakva, teljesen végig tudom vinni a vásárlási folyamatot, egészen a fizetésig. Ezt most akkor hogy?
2./ A második kérdésem a szállítással kapcsolatos. Amikor a szállítási részhez érek a megrendelésnél, valami "amazonpickup"-os dolgot dob fel, amiről fogalmam sincs, hogy mi.
A következő lépésnél, miután jóváhagytam a regisztrációkor megadott lakcímemet, mint szállítási címet, valami "EU Sárl"-os akármi
jelenik meg.
Akkor ez így összességében rendben lenne a kiszállítást illetően?
3./A fizetéssel kapcsolatban meg gondolom, hogy itt nem a horror áron(360 Ft) megadott forintot kell majd bejelölni, hanem az euros opciót. Egyébként a bankkártyám egy KH bankos, forint alapú VISA.
Nagyjából ennyi lenne, de ha a fentiekkel kapcsolatban más egyéb fontos dolgot is észrevesz egy avatott szem, akkor azt az infót is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jelenik meg.