Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Mindjárt az elején elmondanám, hogy az Amazonon csak regisztrálva vagyok, de még soha nem vásároltam onnan, ezért egy konkrét ajánlat kapcsán már is számos kérdés merült fel, ezért megköszönném a segítséget.
Ez lenne az a bizonyos ajánlat: [link]
1./ A legelső, 139 euros, használt fejesről lenne szó, és itt jön mindjárt az első talány. A terméknél ott van megjegyzésben, hogy jelenleg nem elérhető, ettől függetlenül a kosárba rakva, teljesen végig tudom vinni a vásárlási folyamatot, egészen a fizetésig. Ezt most akkor hogy?
2./ A második kérdésem a szállítással kapcsolatos. Amikor a szállítási részhez érek a megrendelésnél, valami "amazonpickup"-os dolgot dob fel, amiről fogalmam sincs, hogy mi.
A következő lépésnél, miután jóváhagytam a regisztrációkor megadott lakcímemet, mint szállítási címet, valami "EU Sárl"-os akármi
jelenik meg.
Akkor ez így összességében rendben lenne a kiszállítást illetően?
3./A fizetéssel kapcsolatban meg gondolom, hogy itt nem a horror áron(360 Ft) megadott forintot kell majd bejelölni, hanem az euros opciót. Egyébként a bankkártyám egy KH bankos, forint alapú VISA.
Nagyjából ennyi lenne, de ha a fentiekkel kapcsolatban más egyéb fontos dolgot is észrevesz egy avatott szem, akkor azt az infót is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Asustor NAS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jelenik meg.