Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

Üdv!
    Mindjárt az elején elmondanám, hogy az Amazonon csak regisztrálva vagyok, de még soha nem vásároltam onnan, ezért egy konkrét ajánlat kapcsán már is számos kérdés merült fel, ezért megköszönném a segítséget. :)
    Ez lenne az a bizonyos ajánlat: [link]
    1./ A legelső, 139 euros, használt fejesről lenne szó, és itt jön mindjárt az első talány. A terméknél ott van megjegyzésben, hogy jelenleg nem elérhető, ettől függetlenül a kosárba rakva, teljesen végig tudom vinni a vásárlási folyamatot, egészen a fizetésig. Ezt most akkor hogy?
    2./ A második kérdésem a szállítással kapcsolatos. Amikor a szállítási részhez érek a megrendelésnél, valami "amazonpickup"-os dolgot dob fel, amiről fogalmam sincs, hogy mi.

A következő lépésnél, miután jóváhagytam a regisztrációkor megadott lakcímemet, mint szállítási címet, valami "EU Sárl"-os akármi ;] jelenik meg.

Akkor ez így összességében rendben lenne a kiszállítást illetően?
    3./A fizetéssel kapcsolatban meg gondolom, hogy itt nem a horror áron(360 Ft) megadott forintot kell majd bejelölni, hanem az euros opciót. Egyébként a bankkártyám egy KH bankos, forint alapú VISA.

Nagyjából ennyi lenne, de ha a fentiekkel kapcsolatban más egyéb fontos dolgot is észrevesz egy avatott szem, akkor azt az infót is megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák