- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Nálam két termékkel is ugyanez volt... Az egyiket nagynehezen 12 nap után eléndították, a másikat lemondtam, mert elegem volt. Valami nagy gubanc lehet idén (munkareőhiány?), mert már tizenéve vásároluk tőlük és még soha nem volt ilyen karácsonykor.
A supportra inkább nem írok semmit, egy egész más országban ülnek a gépeik előtt, németül fordítóprogrammal kommunikálnak, semmit és semmiről sem tudnak, csak a sablonokat sorolják. -
törölt tag
Alapszabály, hogy amazon-ról ne vásárolj a viszonteladóktól, ha csak nem ellenőrizted le minden irányból, hogy nem kamu-e.
Én nem tudtam hogyan működik ez és rányomtam egy kb. 100EUR-al alacsonyabb árra az amazon.de-n.
Mint kiderült átverés volt, a csóka arra játszott, hogy 30 napos szállítási időt ad meg tracking nélkül, így mire lereagálod, hogy nem jött meg a cucc, az amazon már átutalja neki az összeget, aztán törli magát és más néven újra kezdi.
Azaz sikeresen belefutottam a csőbe, így - miután utólag kiokosodtam - felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki kb. egy héten át tolta a bullshitet, hogy mindjárt megadja a tracking számot meg küldi a számlát, csak most jött haza a lánya kemoterápiájáról és csak holnap ér be az irodába, stb.
Azért válaszolgatott egyáltalán, mert ha 24 órán belül nem reagál, akkor már jogom van az amazon ügyfélszolgáltaton bepanaszolni.
A végül ultimátumot adtam neki, hogy vagy küldi a bizonyítékot, hogy létezik a cucc és postára adta, vagy fizesse vissza a pénzt. Erre már nem válaszolt, így felvettem a kapcsolatot az amazonnal, azok vita nélkül lelőtték a csávó boltját és visszautalták a pénzt.
Úgyhogy annyi legalább megnyugtató, hogy ha amazonos viszonteladótól veszel, akkor anyagi kár nem nagyon érhet, de ettől függetlenül nem éri meg a heteken át tartó szívás, hogy visszakapd a pénzed, a cuccod meg közben sehol. -
qqzs
őstag
Eloszor is szerintem hulyeseg venni amazonon mas eladotol barmit.
Eloszor is egy csomo jogtol elesel megbonyolodik stb. Ezeknek fele kamureggelt kinai elado kb olyan mintha kinabol rendelnel.
Nekem uk amazonon cegre vasarolva volt mar olyanom hogy mikor afas szamlaert csapkodtam az asztalt inkabb visszautaltak az afat az eladok. Az amazon meg tudja ki afas ki nem mert a vegen az afareszletezore nyomva minden latszik megsem jeleniti ezt meg automatikusan meg a termeknel, ami eleg szivatos.Nem tudom nemetben van e olyan ami ukban hogy nem amazonos de fullfilled by amazon ami azt jelenti hogy az amazon kezeli a elado raktarkeszletet meg az is egy fokkal jobb mint a sima mezei akarhonnan jott elado
-
radi8tor
MODERÁTOR
A miértet megtalálod Google-el. Ha neked nem számít kitől jön, akkor vedd meg az olcsóbb helyen.
Egyébként mindkettő számol ÁFÁt csak Amazon nem német ÁFÁval adja el a cuccot neked, hanem itthoni pár %-al magasabb ÁFÁval. Ha nem számolna a másik eladó ÁFÁt, akkor nem ennyi lenne különbség az árakban.ittakary: az csak becsült idő. Más kérdés, hogy ők azért jobban saccolják meg az időt, mint mondjuk Aliexpress-en az eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest