- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pippo76 #7743 üzenetére
Írt egy másik supportos csaj, hogy megpróbál utánanézni a dolognak. Azt mondja, hogy ő online kereste az utca nevet amit én megadtam, de nem találja. És ami a legszebb: “Please update your email address to be searchable on common search engines”. Hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy kézbesíthető-e a csomag, azt nem tudom. Sőt, meg sem próbálták kézbesíteni, mert a csomag el sem hagyta Németországot.
-
törölt tag
válasz
pippo76 #7739 üzenetére
Nekem úgy tűnik mintha nem is Szlovákiába lenne küldve a csomag. Mert rendeléskor azt írja, hogy kb. 5 nap míg ideér, de amint kap tracking számot, onnantól kezdve azt írja, hogy a kézbesítés mai nap, este 8-ig fog megtörténni. Ami nem igazán reális Németországból induló, Szlovákiába tartó csomag esetén. Amint elérkezik az este 8, jön az értesítés hogy a csomag kézbesítve, átvette az Amazon Retouren.
-
törölt tag
válasz
pippo76 #7737 üzenetére
Az elmúlt héten volt két rendelésem. Mindkettő egy amazon echo dot volt. Szlovákiába tartott mindkét csomag. Az egyik Feuchtig jutott, a másik csak Regensburgig. Kérdeztem az amazon supportot, hogy mi a baj, de csak sablon válasz jött, hogy sajnálják és küldik a refundot.
-
tylerddd
veterán
válasz
pippo76 #7696 üzenetére
Ma megkaptam a refound összegét, így valszeg a rendelés mégsem érkezik meg. Chateltem megint, most már meg tudta mondani az asszisztens, hogy megsérült és ezért ment vissza. Érdekes, hogy elindítják a visszatérítést, de nem tudja az ügyfélszolgálatos megmondani, hogy miért?! A beígért 5 font pedig sehol, legalábbis én nem látom sehol. Van valami kedvezmények menü? Ez a másik tag azt mondta, hogy ha megrendelem megint, akkor írjak nekik a csomagszámot jelölve és elengedik a szállítási díjat. Most ezt kinek és mire hivatkozva írjam meg? Tehát megírom egy másik ügyintézőnek, az lehet elküld a fa**ba. Vagy visszanézi a korábbi chateket?
-
tylerddd
veterán
válasz
pippo76 #7689 üzenetére
Nos, chateltem azóta egy ügyfélszolgálatossal. Megnézte, hogy mi a helyzet és érdekes módon azt látja, hogy mégis kézbesítve lesz a csomag, csak késik és "véletlenül" ment ki a refoundos üzenet. Tehát várjam a pakkot és kaptam a kellemetlenségért egy 5 fontos kupont egy következő vásárlásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest