- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Igen ki is jön. Viszont vámkezelési díj mindenképp van akkor is ha vámmentes és csak áfa köteles UK-ből?
-
sajti_pajti
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
UK Amazonnál a rendelés végén a megerősítő oldaon egy eygszerű számítási művelettel megállapítható, hogy a nettó ár 27%-át számítják fel ilyenolyan fee-ként.
Csakszóltam.
-
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
1. Vám nem lesz csak áfa ha jól értelmezem. És vámkezelés díja ÁFA esetén is van ? (150 EUR alatt vagyok)

2. Igen.
3. TárgytalanÚj kérdés? Mit fizettem amazonnak 14,32 GBP import fees depostitot? ÁFÁ-t nem? És ha kifizettem az áfát kvázi akkor UPS-t hogy értesítem vagy hogy jelölöm a vámkezelési megbízás import küldeményre nyomtatványon vagy csak nem kéri majd a futár mikor jön?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Valaki tudna segíteni?
UK-ből rendeltem magánszemélyként 44,99 GBP-ért (szállítás 8,06 GBP). (amazon még levett 14,32 GBP import fees deposit-ot is
).
Most jött a UPS-től a vámkezelési megbízás import küldeményre c. nyomtatvány, hogy töltsem ki és egy elég vaskos díjszabás.1. Mire számítsak most itt lesz vám UK-ből? Vagy UK miatt nem kell foglalkoznom vele?
2. És most a Rendelkezés vámkezelésre résznél a szabad forgalomba helyezést kéne választanom? Vagy amazon-t mint egyéb a deposit miatt vagy hogyan?
3. Pontos áru megnevezés számlaérték (44,99) fuvarköltség (8,06) mellett az "egyéb" micsoda? Az import deposit fee-t be kéne írnom vagy az nem kell?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Amazon.es oldalról rendelnék egy Wacom One S digitális rajztáblát. Az eladó az Amazon EU s.a.r.l. Ebben az esetben, ha probléma lenne a termékkel, ingyenesen vissza tudom majd küldeni?
-
warcat
veterán
Jó hírem van, megy amazonon a 2 faktor hitelesítés bankkártyás fizetéskor.
Bank Erste, fizetés helye amazon.it, lehetett kérni szokásos sms/mobilalkamazásos megerősítést a feldobott ablakban. Gondolom a többi aloldalon is megy.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki már rendelt sima paket-el dhl-nél németből csomagot?
Elég jó áron van,de infó nincs róla mennyi a szállítási idő. -
somnia
senior tag
-
somnia
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
NEM!
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldeményMagánszemély által megrendelt áru (cég-magánszemély reláció)
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt -
somnia
senior tag
-
somnia
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem nem azt kérdezte, hogy mi lesz Július 1-től, hanem hogy mi van most.
Márpedig most az van amit írtam és nem tudom miért de te töröltél.Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2021. február: 37,31 €-ig, 45,25 USD-ig, 58,52 AUD-ig, 57,45 CAD-ig, 33,05 £-ig és 40,21 CHF-ig. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bigdady
üzenetére
22 EUR, de:
2021. július 1-jétől a 22 eurónál kisebb értékű, harmadik országból érkező küldemények áfamentessége megszűnik1, ezekre az árukra vám-árunyilatkozatot kell benyújtani. Ettől az időponttól az áfafizetés a 150 eurónál kisebb értékű küldemények importjánál egységesen kötelező lesz, a vámmentesség azonban megmarad (kivéve az alkoholtartalmú termékeket, a parfümöket és a kölnivizeket, továbbá a dohányt és dohánytermékeket, melyek továbbra sem vámmentesek).
-
bigdady
nagyúr
Amerikából mekkora összeg most szállítási díjjal együtt amire nem kell áfát vámot vagy vámkezelés fizetni?

-
Atish19
őstag
Simán bele is rakhattam volna abban a súly értékben bármit. A kártya meg virtuális fogom és megszüntetem. Félreértés ne essék eszembe nem jutna átverni őket vagy ilyesmivel szórakozni, de idehaza ilyet még soha nem tapasztaltam és tegnap nem kaptam szikrát, hogy már vissza is kaptam a pénzt
csupán értetlenül állok a dolog előtt nem vitaindítónak szántam. -
Atish19
őstag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Ezek szerint pont, hogy bíznak benne. Abban a csomagban látatlanban lehet akár egy zacskó lerágott köröm is. Amíg nem kapja kézhez nem tudhatja ennek ellenére pedig a pénzem már itt van. Mi ez ha nem bizalom?
-
sajti_pajti
tag
válasz
Atish19
üzenetére
Semennyire nem bíznak a vevőben.
Viszont a csomagot nyomon követő rendszerben, mint harmadik félben már joggal bízhatnak.
Amint feladtad, már regisztrálódott oda és látszik, hogy útban van hozzájuk. Nyilván ennek az infónak a birtokában indítják a refundot (az már nem a te sarad, ha a csomag útban visszafelé netán elkallódik). -
Atish19
őstag
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Ennyire megbíznak a vevőben, hogy a termék visszaérkezése előtt visszaküldik a pénzt?
-
Atish19
őstag
válasz
Atish19
üzenetére
Sajnos ahogy a felhasználói visszajelzések sejtették valóban bontott terméket kaptam így elálltam tőle a portéka kényes mivolta miatt. Mivel a kérdésemre nem kaptam itt választ ezért leírom ide a történteket hátha valakinek hasznos lesz egyszer. Support felkeresése nélkül simán elindítottam a visszaküldést sérült csomagolásra hivatkozva. Feldobta lehetőségnek a pre-paid szállítást. Ezt ki is választottam. Kinyomtattam a feladáshoz szükséges iratot amit elküldtek nekem e-mailben. Beballagtam a postára és ingyen és bérmentve elszállították. A csomag csütörtökön került postára és pénteken 11 órakor már a számlámon volt a teljes rendelés vételára (rendelt áru ellenértéke és a kiszállítás díja is)!!! Fogalmam sincs hogyan intézték ezt ilyen gyorsan, de abszolút csillagos 5 az ügyintézés gyorsasága. A termékkezelésen viszont még csiszolgathatnának kicsit. Szvsz a gyártói dobozt az első akinek ki kell nyitnia az a vevő. Ebben sajnos nálam zéró tolerancia van főleg drága és sérülékeny termékeknél, mint jelen esetben is. Ez volt az első termék amit közvetlenül az amazontól rendeltem. Amit amazonon keresztül gyártótól/boltoktól rendeltem minden sértetlenül és bontatlanul ideért.
-
Jinxb1rd
addikt
Jól látom, hogy most minden megrendelt cuccot február 28-ig vissza lehet küldeni?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Pontosan, én is szóval írtam alá a kerítés mögül. Még arról is beazonosított, hogy "Igen, én vagyok."
Fejlődik a technika na.
-
-
sajti_pajti
tag
válasz
GabeE3e
üzenetére
A logikus válasz úgy szól, hogy vélhetőleg a külső csomagolás láthatóan megsérúlt, ezért kibontják és lecsekkolják, hogy a beltartalomnak is baja esett-e.
Amúgy, majd ha ideért Magyarországra, a magyar Eurodis oldalon a belföldi követésnél add meg az eredeti tracking numbert és látni fogod, hogy mi a futár száma, hanyadik vagy a sorban, mikorra várhatod a leszállítást. (Amikor nekem hozták, olyan fél 9 körül tették fel az adatokat.) -
GabeE3e
tag
Sziasztok lenne egy kérdésem, csomag nyomonkövetésnél ezt írja a Deutsche Post:
Verzögerung wegen Beschädigung - Inhaltsprüfung (HU-Eurodis)
Találkozott már valaki ilyennel?
Az lenne a kérdésem, hogy kiszakadt a csomag és ezért ellenőrzik, hogy sérült-e benne a dolog vagy tartalom ellenőrzés okán felnyitották és ezért írja, hogy sérült.
Mondjuk valami drogellenőrzés v nemtoM
Mert Pont a Német-Osztrák határ mellől lett feladva és én meg szintén a Szerb határhoz közel élek, ezért gondoltam a másodikra
-
Jinxb1rd
addikt
Nah megjött a csomag végre, 1 hét vámon töltött idővel. Semmit nem kellett fizetni. Papírok szerint közel 30k Áfát az Amazonnak számlázzák.
Az viszont röhej, hogy semmit nem kellett aláírni, semmit nem ellenőriztek. Ennyi erővel ha rossz helyre szállítják és átveszik, a büdös életbe nem kapom meg és valakinek ingyen lesz egy VR headszette.

Angliából vásárlást és ezt az UPS-t mint kiszállítót kerülni kell, ha lehet.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
sajti_pajti
üzenetére
-
somnia
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Payment Total:USD 66.91+27% ÁFA+a vámolási költség-attól függ ki a szállító...3-7000 HUF
-
sajti_pajti
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ahogy fentebb írtam, a vámkezelési kérelmet már befogadták és a vámkezelést megkezdték.
Ez után küldtem el a postának a kérést, hogy küldjék vissza a csomagot.
A refundot ezután indítottam, akkor, amikor az eredeti tracking number alatt már látszódott, hogy elindult vissza a csomag. -
sajti_pajti
tag
USD-EUR-HUF?
Mondjuk esetleg pl. AUD-EUR-HUF az tényleg elképzelhető lenne, de fentebbi szerintem nem.
Egyébként meg:
Csak úgy hasraütésre beszórtam most valamit az Amazonos kosaramba és elvittem a rendelés megerősítéséig:
119,99 euro
vagy
43697,79 HUF
1 euro most Amazonnál így 364,179 HUF
Mutass egy bankot (többet) ahol most az eur deviza vételi/eladási 348/364 (kb. 356 most a közép). -
Jinxb1rd
addikt
válasz
sajti_pajti
üzenetére
ha vámolják el lehet indítani a refundot?
-
sajti_pajti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Passz.
Tavaly német Amazonról rendeltem egy cuccot a piactérről, amiről csak utólag derült ki számomra, hogy azt Japánból szállítják. Ide is ért, meg is kezdték a vámkezelést, még a nyomtatványt is kitöltöttem és elküldtem nekik, de arra - ezzel párhuzamosan - képtelen voltam rájönni, hogy mennyi plusz zsébe fájna ez a móka.
Végül aztán inkább visszaküldettem a csomagot a feladónak. Amazonon elindítottam a refundot, a kereskedő megpróbált lepattintani, de nem hagytam magam és eszkaláltam Amazonnak a dolgot, ők meg perceken belül megindították a refundot. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Köszi! És kB mennyi menne még rá?
-
warcat
veterán
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Eur/HUF nem rosszabb mint amit egy Mastercard kínál.Ha nem fintech cuccot használ simán belefuthat egy USD-EUR-HUF konverzióba.
-
sajti_pajti
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Semmiképp nem HUF!
Hiperszuper pocsékul vált át Amazon!Szerk.:
És mivel USA-ból jön , tudtommal vám plusz ÁFA meg némi posta sarc (vámkezelési díj? vagy miaszösz) is rá fog jönni. -
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok!
Szerintetek erre fog még jönni vám vagy bármi egyéb plusz tétel?
Az ára: 15,174.67 Ft
Szállítás: 5,148.33 Ft
HUF vagy USD? Hogy érdemes fizetni?
Köszi előre is! -
bigdady
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
Na tegnap nem hozták mégsem és ma sem, sőt ma vámkezelés lett a státusz..
Ez a ups elég szar tervezésben. Már későbbi uk rendelesem is ideért azóta mással ráadásul ingyenes szállítással. Jövő héten egy hónapja lesz annyi idő alatt Kína ideér nem uk...
Hány nap egy ilyen vámolás Vecsésen? -
gg72
veterán
Ez a "Geschenkgutschein" dolog valóban működik, tegnap este kipróbáltam 1 eurós feltöltéssel és ott elfogadta az OTP-s kártyát, érthetetlen hogy ott meg miért.
Ez a soklépcsős bankkártya biztonsági szabályozás azt hittem EU-s dolog, ezek szerint csak nálunk van ez januártól? -
warcat
veterán
Én is csak szenvedek továbbra is, ráadásul már a Curve sem használható Erste bank esetén ahogy épp ma olvastam.
Viszont egy értékhatárig elfogadja a terhelést Erste-Mastercard kombó, 165€-ig térképeztem fel. 300€-t már visszadobja.
Nyilván eléggé különböző a helyzetünk,de esetleg megpróbálhatod (amennyiben maga az amazon az eladó) a top-up/ digitális amazon gift card használatát.Fájdalmas így drágább valamit venni az egyszer biztos, és ha kapós a termék, akkor ráadásul hátrébb csúszol a rendelési sorban, bár nem törölték szerencsére.Sikertelen fizetés esetén pirossal kiemelt lesz a rendelésed és felkérnek a fizetési mód átnézésére, na ilyenkor tudsz újra gift vouchert/gift egyenleget hozzáadni a rendeléshez, akár az egészet kifizetheted vele, vagy lecsökkented a terhelendő összeget annyira ami már átmegy (innen tudok a 165€ értékről, addig kisebb tételt vettem).
Óvatosan próbálkozz mert ha sorban elutasítgatja a bankod akkor bumm amazon bepánikol és zárolja a fiókod és már meg is keresnek az ügyfélszolgálattól,aki bekéri a legutóbbi végbéltükrözésed eredményét is
Erste 4 tranzakciót fogad el így kb(top-up/digital gift card magadnak elküldve), amik ráadásul lassan teljesülnek (van, hogy pár óra) ezt ki kell várni.
Szar az egész ahogy van és botrány, semmiféle értesítés nem jön meg, kártyát már újraregisztráltam,amazon felől nem lehet semmit bekapcsolni.
-
gg72
veterán
válasz
sajti_pajti
üzenetére
Remélem nem erre gondoltál: [link]
Mert azért az érdekes lenne, ha normál kártyával nem lehet náluk vásárolni, csak ezzel a curve-os megoldással.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Most én is belefutottam abba, hogy a német amazonról nem tudok vásárolni az OTP-s kártyámmal, pedig minden új biztonsági szabály be van állítva, más oldalakról simán megy a dolog, az amazon azonban képtelen levonni az összeget, állandóan sikertelen kártyás vásárlás üzenetet kapok az OTP-től. Nem értem...
Viszont azt nézem, hogy meg tudok adni bankszámlaadatokat is (IBAN + BIC), ez korábban az osztrák számlámnál működött (hiszen az eurós számla volt), de azt megszűnt, így nem tudom használni. Szóval a kérdés az, hogy magyar forintos számláról fizetett már így valaki? -
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Értesítéstől számít az 5 nap, addig 'nem kell aggódnod'
-
bigdady
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nekem tegnap váltott szerdai kézbesítésre.
01.14 óta van upsnél és 01.20 volt az eredeti amazon terv dátum -
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nekem 01.26 óta áll Vecsésen a csomagom, egy deka megkeresés nem jött, hogy adjak be bármilyen dokumentumot.
Az amazon oldalán 01.26-02.10 van megjelölve várható kézbesítésnek, és egy felhívás, hogy ha ez nekem nem felelne meg, akkor jelezzem és azonnal refundolják.
Ám nekem nem sürgős, most már azért is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a menete ennek.
-
Jinxb1rd
addikt
Én most már nagyon ideges vagyok. Ha kijönnek egy számlával, amin 7-8.000 Ftnyi raktározási díj van, nem tudom mit csinálok. Mi van ha nem vagyok hajlandó kifizetni?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére

Rengeteg lehetőséget veszítünk ezzel most, hogy nem EU-s tag. -
-
Jinxb1rd
addikt
Csütörtökön írtak, hogy vámolják a cuccomat amazonról, 29-én reggel elküldtem a megbízási doksit, azóta semmi infóm, hogy történik-e valami az UPS-nél. Tracking szerint raktári beolvasás van naponta.
Ugye nem fognak velem raktározási díjat megfizettetni amiatt, hogy ők nem küldik tovább a szaros csomagomat?
-
vans?
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ez shopping list, nem shipping.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ooo az igen, rendben, a pénz a számlán
Azok a gyorsabb szállítási idők mennyire reálisak? -
tupacamaru
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen, a vételár legyen a kártyán, mert bármikor levonhatják. Nekem egyszer hajnal kettőkor jött az SMS.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ooo értem
Szóval akkor elvileg minden rendben, csak az amazon nem a "szokott" módon működik?
Köszönöm a válaszod
-
tupacamaru
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Csak akkor fogja a pénzt levonni, ha postázásra kész a cucc.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Sziasztok, vásároltam életemben először az amazon oldalon, jött vissza igazolás, de a pénzt nem vette le.
A listában is ott a vásárlás, de a pénzt nem vette le a számlámról.
Van még mas amivel jóvá kell hagyni a vásárlást?
Számomra szokatlan, mert az ebay a wiis is azonnal viszi a lét
Előre is köszönöm a tippeket

Érdekes a sipping listben nincs semmi

-
Atish19
őstag
Ha egy termékhez oda van írva, hogy NEW akkor az elvileg bontatlan új termék kell, hogy legyen igaz? Rendeltem a .de oldalról és több panaszos hozzászólót is találtam utólag akik kibontott terméket kaptak. Páran nem is a saját hozzátartozó dobozában. Eladó közvetlenül az Amazon. Ha kibontott terméket kapok semmiképpen nem tartok rá igényt lévén kényes cuccról van szó. Ebben az esetben mi a visszaküldés menete? Ki állja ilyenkor a költségeket? Választ előre is köszönöm
-
bigdady
nagyúr
Hali
Uk-ből rendeltem 01.11-én. 01.14 óta UPS-nél UK-ben a csomag de ups 01.20 kalkulált érkezés óta minden nap egy nappal tolja a szálltást. Kinek lehet írni amazonnál vagy brexit miatt most ez ennyi idő? Köszi (68 GBP szállítással együtt) -
vans?
őstag
sziasztok,
nektek volt mar olyan, hogy az amazon onhatalmulag 1 honappal kitolta a szallitast? USA-bol jon egy cucc Nemetorszagba (szuletesnapi ajandek a felesegemnek), febr 3-9 volt a jovahagyott szallitas, erre ma elkuldtek, es marcius 4-re modosult.

rendeltem egy masikat priorityvel, majd refundoltatom, de azert ez nem szep toluk.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ahogy írtam korábban nem lesz valószínű fizetési kötelezettség. De a vámkezelés díját leverhetik rajta - ezt viszont jogosan követelheti Amazontól.
-
somnia
senior tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
...nem az Amazon fizette ki hanem Jinxb1rd...
Order Summary
Items:GBP 249.17
Postage & Packing:GBP 9.62
Import Fees Deposit:GBP 69.87
Order Total:GBP 328.66 -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
GLS-től én ezt a tájékoztatót kaptam:
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2021. január 1-jétől az Egyesült Királyság (UK) az Európai Unió szempontjából „harmadik ország” státuszába került. Ez annyit jelent, hogy ettől az időponttól kezdődően az EU és az Egyesült Királyság közötti áruforgalomnak, és így a feladott csomagoknak is vámellenőrzésen kell átesniük. Ennek keretében vámügyintézésre szükség lesz, de az EU-ból származó árukra nem vetnek ki vámot.
Szóval azért kell mindent kitöltened, mert formálisan vámkezelés lesz, és kell majd vámkezelési díjat fizetned (pár ezer Ft). Aztán az is lehet, hogy nem.
Majd írd meg a tapasztalataidat! -
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Vásároltam Anazon.co.uk-ról VR headszetet. Most a vám megfogta és ki kell töltsek egy Import Megbízás Magánszemély 2021 nevű doksit.Most erre a cuccra rá fognak vágni 27% vámot pluszba?
Írtam az ügyintézőnek, azt mondta, hogy nem kell majd fizetnem a küldemény után, mert a feladó vállalta a felmerülő vám és áfa megfizetését. De a kitöltendő doksiban meg van egy ilyen rész:
Most jelöljem be hogy a futárnak kifizetem? Miközben nem kell fizetnem elvileg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez a fajta ügyfélkezelés idehaza csak álom marad. Arról nem beszélve, hogy már nem egy csomagom gyorsabban, ideért mintha itthon rendeltem volna.
csupán értetlenül állok a dolog előtt nem vitaindítónak szántam.