Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pippo76
üzenetére
Ma megkaptam a refound összegét, így valszeg a rendelés mégsem érkezik meg. Chateltem megint, most már meg tudta mondani az asszisztens, hogy megsérült és ezért ment vissza. Érdekes, hogy elindítják a visszatérítést, de nem tudja az ügyfélszolgálatos megmondani, hogy miért?! A beígért 5 font pedig sehol, legalábbis én nem látom sehol. Van valami kedvezmények menü? Ez a másik tag azt mondta, hogy ha megrendelem megint, akkor írjak nekik a csomagszámot jelölve és elengedik a szállítási díjat. Most ezt kinek és mire hivatkozva írjam meg? Tehát megírom egy másik ügyintézőnek, az lehet elküld a fa**ba. Vagy visszanézi a korábbi chateket?
-
válasz
pippo76
üzenetére
Nos, chateltem azóta egy ügyfélszolgálatossal. Megnézte, hogy mi a helyzet és érdekes módon azt látja, hogy mégis kézbesítve lesz a csomag, csak késik és "véletlenül" ment ki a refoundos üzenet. Tehát várjam a pakkot és kaptam a kellemetlenségért egy 5 fontos kupont egy következő vásárlásra.
-
Hello!
Rendeltem múlt héten egy éjjeliszekrényen használatos világítós órát, aminek 100%-ban lehet állítani a fényerejét, de nem is ez a lényeg ...
Elvileg tegnap jött volna meg. E-mailben küldtek követési linket. Ugyanakkor ma reggel kaptam egy refound-os e-mailt, hogy nem jött össze az átadás (felsorol egy rakat lehetőséget, de ugye azt nem konkretizálja, hogy mi volt a gond). A követési linken viszont azt írja, hogy sajnos késni fog a csomag, ma és dec. 6 között várjam. Akkor ilyenkor most mi van?
Én őszinte leszek, addig bármi jött amazonról, a postás hozta. Futárral küldhették és nem voltam itthon, ezért visszavihette? Miért nem hívott fel? Telszám meg volt adva. A többi lehetőség közül még max. a sérülést tudom elképzelni, mert cím és minden adat korrektül van megadva. Miért nem konkretizálják, hogy mi volt a probléma?Közben az ára felment, ill. mi van, ha megint futár hozza (ha egyáltalán az hozta) és nem tudom megoldani az átvételt? Jelzi valahol a rendszer, hogy ki által lesz kézbesítve a csomag?!
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
OK, értem, köszi!

-
Hello! Olvastam a topik elején hasonló problémát, de az már két éve volt.
Én OTP virtuális kártyát használok, ami kb. olyan, mint egy pre paid kártya, annyit teszek rá, amennyit költeni akarok és nincs rajta nagyobb lenyúlható összeg. Fizetésnél ugye kiválasztom, hogy forintban fizetek, de nagyon rosszul vált az amazon, majd 2k-val több ugyanaz a cucc, mint az OTP árfolyamával.
Hogy tudnám megoldani, hogy én az OTP-s árfolyamú összeget fizessem a termékért? Ha kiválasztom, hogy fontban fizetek, akkor mi történik? Megpróbálja levonni az összeget és jelzi, hogy ezen nincs font vagy megboltolja az OTP árfolyamán?! Magyarán nekem vennem kéne fontot és azzal feltölteni a kártyát?
Köszi a segítséget és elnézést, ha hülyeséget írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest