Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
LuckyL
üzenetére
Szerencsére az enyém nem tűnt el, mint a fórumtársé, kb egy hét alatt vissza is küldték.
Innentől mennyi idő mire visszakapom a pénzem?péntek2024. augusztus 9.4:49 (UTC +02:00)
The shipment has been successfully delivered
Németország - Neumark1 Tétel: JJD149990121160803699szerda2024. augusztus 7.16:44 (UTC +02:00)
The shipment has arrived in destination country
Németország - Regensburg1 Tétel: JJD149990121160803699péntek2024. augusztus 2.1:36 (UTC +02:00)
The shipment has left origin countryMagyarország - NPKK1 Tétel: JJD149990121160803699csütörtök2024. augusztus 1.14:36 (UTC +02:00)
The shipment has been collected
Magyarország - Székesfehérvár 2 pos1 Tétel: JJD149990121160803699 -
zumics
tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Én júli 25-én adtam fel postán (német amazon visszaküldés), azóta történ egy júli 26-os bejegyzés dhl-nél, hogy "package left country of origin" - azaz elvileg innen elment a csomag.
Na azóta semmi változás/előrelépés... Amazonnál a státusz "return requested" , ezzel szemben én 8 napja feladtam...
Ez normális, hogy ilyen lassú, vagy kezdhetek írogatni? Ha igen, kire írjak, az amazonra? Nem kéne hogy eltűnjön a cucc, mert 86k értékű. -
chatran
őstag
-
generatoros
tag
válasz
LuckyL
üzenetére
Mindig adok a futároknak jattot és ennek ellenére ilyenek. ennek az UPS futárnak nem tudtam adni mert először járt nálam és ugye ahogy írtam vissza is vitte a csomagomat, tehát mégsem járt a megadott címen. ezek után pedig nem is fogok. Amennyiben még egyszer előfordul, panaszleveleket írok. Még most is felzaklat az eset, ha eszembe jut.
-
gg72
veterán
Warehouse-ból én is rendeltem múlt héten egy bontott egeret, simán megjött.
A német ügyfélszolgálaton viszont teljes a sötétség, érdemes chatelni velük, vicces. Először mindig azt akarják, hogy milyen terméket nem tudok megrendelni, erre írom, hogy semmilyet. Akkor erre ők, hogy töröljem a böngészőm cookie-jait, majd hogy sajnálják, hogy nem tudnak Ausztriába (?) szállítani. Mondom hová? Nem erről volt szó. Hiába írom nekik, hogy nem csak én, hanem senki sem tud tőlük rendelni már lassan 2 hete, de úgy tesznek, mintha nem akarnák megérteni. Felvesznek fél-analfabétákat valahol Pakisztánban, leültetik őket egy fordítóprogrammal, adnak nekik kész sablon-szövegeket, aztán ezeket nyomják. Megpróbáltam három különböző napon, de nem jutottam előrébb. Hihetetlen, amit Kundendienst néven előadnak. Ennél egy fokkal jobb az olasz és francia amazon.
-
gg72
veterán
Én ma ráírtam a francia és az olasz amazonra is, ezek a válaszok jöttek:
Franciák:
I would like to inform you that at the moment, Amazon cannot deliver any products in Hungary because of the COVID-19 .
In addition to that air transport is restricted.
Olaszok:
Because of some restrictions, many products can't be shipped to Hungary, but we still working on it.
Szerintem kamu mindkettő, mert ha pl. osztrák címet állítok be, oda mindent szállítanak továbbra is. Még a húsvéti sztrájk miatt lehetnek leterhelve és egyszerűen Kelet-Európát lehúzták a szállítási listáról. -
-
Atish19
őstag
-
vigyorgó
tag
PayPal az Unicredit banknál vezeti a számláját. Unicredit bank pénztárában megadom az átutalási azonosító számomat a közlemény rovatba és befizettem az összeget. Személyre szabottan paypal regisztráció után mindenki megkapja, ez az egyéni azonosító. Két három nap alatt érkezik meg Paypalra a befizetett összeg és tudok vásárolni külföldről. Már ahol lehet paypallal fizetni.
Közben utánaolvastam létezik amazon cash nevű fizetési lehetőség amivel ki lehetne küszöbölni a banki befizetést.A gond az hogy úgy néz ki Magyarországon ezt még nem vezették be
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest