Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem. Tulajdonképpen vonatkozik a te hszhez. Amazon.de-n vásárolnék. Regeltem a Prime-ra de ahogy az előző hszekből kiderült, MO-ra sose lesz free shipping. Mennyire lehet megúszni a szállítást a mailboxde.com-n? Gondolom az amazon.de-ről free shipping van a mailboxde-re (áfa sem változik), majd onnan elhozatom az ő futár cégükkel. Tehát gyakorlatilag csak a mailboxde-n kell szállítási díjat fizetnem. Jól gondolom?
-
-Solt-
veterán
válasz
El Gringo
üzenetére
Rákérdeztem, azt írták azért van mert több dolgot rendeltem ami különböző raktárakban van, előbb ezeket egy helyre gyűjtik és csak utána postázzák nekem. Ennyi idő alatt már ennek is meg kellett volna történnie szerintem, de legalább már nem a sötétben tapogatózom. Mondjuk a télen 1 db terméket rendeltem tőlük, az elvileg egy helyről jön és akkor is ez ment... Na mindegy, úgy látszik ezzel kalkulálni kell a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.