- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Sziasztok.
Először rendelek amazonról (co.uk) és máris lehet, hogy hülyeséget csináltam. Előszöris beállítottam, hogy GBP helyett USD-ben vonja a pénzt. Miután a kártya regisztrálását követően levonta az 1GBP és matekoztam kicsit rájöttem, hogy jó nagy hülyeséget csináltam. Úgy jön ki a matek, hogy GBP-ben jobban az ára a terméknek. Töröltem a rendelést majd újra leadtam de másodszorra úgy, hogy fontban vonja a pénzt. A kérdésem az lenne, hogy törölt rendelés esetén is levonják a pénzt a kártyámról és majd visszautalják valamikor a pénzt vagy csak élő rendelés esetén vonnak le pénzt? Második kérdésem az lenne, hogy kell-e egyéb költséggel számolni? Gondolok itt az áfa különbségekre mert ők 20% áfával számolták az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Horgász topik
- Plazma TV topic
- Hobby elektronika
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest